- 14 Mayıs 2014
- 191
- 57
- 48
- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
-
Arkadaşlar 26 yasında 10 aylık evli bir bayanım benim sorunum aslında 3-4 yıldır var
Öncelikle ben lisede balıketliydim üniversitede kilo verdim ve birden çevrem tarafından çok ilgi görmeye başlandı etrafım sürekli fiziğim güzelliğim hakkında iltifat edince ben bunu takıntı haline getirdim
Sanki hep daha güzel olmalıymışım gibi
Hep beni beğenmeliler hiç kilo almamalıyım
Neyse üniversiteden sonra eşimle tanıştım büyük aşkla evlendik
Kendime kızıyorum evlendin barklandın hala giyim kuşam makyaj kilo güzellik derdindeydim diye çünkü bence normal olması gerektiği gibi değil bende ki takıntı
Kilo almıyorum almak ta istemiyorum alsam 1 kilo hemen diyete başlıyorum
Etrafıma bu takıntımı belli etmesem de eşim bile anladı seni ben her halinde seviyorum niye bu kadar dış görünüşünü takıyorsun
Örnek şuram şöyle olsaydı saçım biraz daha uzasın yok efendim belimi incelteyim ergen gibiyim
Mankenim de podyuma çıkacağım sanki(((
Artık kendimden sıkıldım
Sanırım en büyük etki ya lisedeki gibi olur da çirkinleşirsem eşim beğenmezse gibi
Bu ara şuna taktım hamile kalınca mecbur kilo alıcam eşim ya beğenmezse
Bu arada eşim de dünyanın en rahat insanı yani hiç beni sıkıştırmaz kilo aldın şöyle böyle diye
Korkuyorum eşimin yanında çirkin olurum diye
Hayatının belli döneminde kilo fazlası olan insanlar, o kiloyu verseler bile takıntı haline getirebiliyorlar canım. Anlayabiliyorum, o günlerine dönmek istemiyorsun.
Evlendin diye kendine bakmayı bırakacak değilsin zaten, yine formuna dikkat edeceksin, makyajını yapacaksın ama 1 kilo alınca dünya başına yıkılmış gibi davranmayacaksın. Çok zayıflık da güzel bir şey değil bakKilo almamak için hayatı kendine zindan etme.
Bak bi dönem ben de senin gibiydim, insanlar ne kadar zayıfladın sen dedikçe seviniyodum ama kilo vermeye devam ediyodum. Bi yerden sonra istemsiz kilo vermeye başladım, 46 kiloya düştüm bi ara. Şimdi o günlerdeki fotoğraflarıma bakıyorum da o kadar çirkinim ki :) Şuan 51 kiloyum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum
Etrafındakileri, özellikle de eşini dinle. Onlar senin göremediğin şeyleri görebilirler. Kilonun, güzelliğin hayatını etkilemesine izin verme. Bu takıntından kurtulduğun zaman çok daha mutlu olduğunu göreceksin
Kendine dikkat etmen güzel ama takinti yapma.kilo alma takintin eskiyle ilgili sanirim..
Aynı benBeni anlatmışsın.
İçim gitse de bazı şeyleri yemiyorum. Doğum günümde pasta yemedim siz düşünün gerisini.
Ne 1 kilosu tartıda 200 gram fazla çıksam deliriyorum. Ve ben diyete başlamıyorum, hep diyetteyim malesef:26:
Her gören çok iyisin, bu halin süper böyle kal dese de daha ince olmalıyım diye uğraşıyorum.
Azıcık fazla kaçırdığımı düşünsem, bir kaşık bile olsa öteki öğünden kesiyorum, ya da spor yapıyorum.
Bilmiyorum ne olacaksa:26:
beni anlattınız sanki :) ben de aynen lisede yani ergenlik dönemimin bir kısmında kilo almıştım ve insanlardan o kadar eleştiri almıştım ki resmen komplekse girmiştim. sonra zayıfladım evlenene kadar 34 bedende kaldım, evlendikten sonra 36 bedene çıktım. kilo aldım vs.. ben de çok takıntılıyım eşim de aynen sizin eşiniz gibi rahat, dışarda yemek yememiz sorun oluyor vs... geçmişten gelen iç güdüler de olabilir, bir de bende mükemmeliyetçilik var hayatımın her alanında bunun da büyük etkisi var diye düşünüyorum..
Sende mi önceden benim gibi kiloluydun canım bence bunun etkisi var
Bende bazen senin gibi davranabiliyorum ilâ gidecek o alınan kilo rüyalarıma giriyor((
Hamile kalınca ne yaparım bilmiyorum bebeğin sağlığı daha önmeli muhtemelen kilo alırım sonra da depresyona girerim :)))
Evet kiloluydum. Ve şu an bile zayıf hissetmiyorum.
Hamileliği düşünemiyorum bile, tekrar yarım dünya gibi dolaşmak beni öldürür herhalde. :26:
Evet aynen eskiye alakası var korku çok büyük eşim sevmezse beğenmezse korkusu
Ama aşmam lazım
Aslinda dikkat etmek güzel. ..ben daha sabahtan oglen ne siparis versem diye düşünüyorum. ....
Psikiyatra gitsem ilaç verecek ilaç ta kullanmak istemiyorum sanırım kendi kendimize yenmemiz lazım hamile olup ta kilolu olmak dünyanın sonu değil
Elbette veririz kendimi böyle rahatlıyorum :))) ikna olmasam da
Eşime bu takıntımı anlatsam güler bana
Sen deli misin der dünyaya bi kere gelicez ye der :)))
Insanlar ahhhh o insanlar takıntım bundan oldu Zaten kilo alınca ay şöyle olmuşsun yay naptın kendine diye diye takmayın beni takıntısı biri yaptılar
Şimdi de o insanlar zayıfsın diyorlar :))) memnun edemedim yani çok zayıf ta değilim fiziğim güzel beğeniyorum
Aslinda dikkat etmek güzel. ..ben daha sabahtan oglen ne siparis versem diye düşünüyorum. ....
Ben pis bogazligima bagliyorum.yemek yemeden duramam ben.allahtan büyük kilo sorunum yok gerci bi kac kilo versem iyi olur ama .cok zayif degilim.sismanda degilim.orta karar gidiyorum ama yemek yemek cok buyuk zevk benim icin..ben de öyleyim, hatta bir gece önceden öğlen ne yesem modundayım :) planlı, düzenli olmak, kafamda herşeyi planlamak, mükemmeliyetçilik. ben buna bağlıyorum kendi durumumu :)
Dikkat etmek güzel ama benim gibi olmak ta çok yanlış sanki artis olucam :))) off off rahat insan olmak için neler vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?