Güzin abla olmak...

yaseminsaatleri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
69
20
18
32
Merhabala hanimlar daha önce konu açmıştım 1 2 kez ama bu kez onunla ilgili değil. Lise yıllarından beri arkadaş olduğum bir kız var. Aslında kendisini çok seviyorum ve her türlü yanındayim. Bu konuda bir sorun yok fakat bir yandan yoruldum. Kendisinin geçenlerde bir ilişkisi oldu bitti. Daha ilişkisi varken ve bittikten sonraki her gün ama HER GÜN ne kadar umutsuz ve mutsuz olduğundan bahsetti ve bahsediyor. Sadece o konu da degil her ama her konuda.Elbette bir dostu olarak onu her türlü dinliyorum tavsiye veriyorum ama yok boşa gidiyor sanki. Ben de çok bunalımli bir insanım ve benim hayatım ondan daha iyi değil ama sürekli aynı şeyleri dinlemekten enerjim tükenmiş gibi hissediyorum. Hani normal bir dost ve arkadaş gibi konuşulacak hiçbir şey konuşmuyoruz artık. Öylesine takıldığı insanlarla eğlenceli etkinlikler yaparken benimle sadece bunlar konuşuluyor. Ben kendi derdimi bile her zaman anlatmiyorum. Zaten konu da oraya gelmiyor. Böyle düşündüğüm için kendimi kötü hissediyorum. Sizce bencillik mi ediyorum? Eğlenmeye çıktığımi bildiği gün bana bunalımini anlatmak için arıyor. Eskiden de öyleydi ama son 2 yıldır aralıksız böyle Lütfen yardım edin (Konu uzun oldu kusura bakmayin)

Son düzenleme:
Telefonu açınca bugün ne oldu biliyor musunnn dersin başlarsin anlatmaya. Sonraki aramalarda da aynı muamele. O anlatmaya başlayınca da işin çıkar zaten senin.
Kapiş

Telefonu açınca bugün ne oldu biliyor musunnn dersin başlarsin anlatmaya. Sonraki aramalarda da aynı muamele. O anlatmaya başlayınca da işin çıkar zaten senin.
Kapiş

Hahaha İse yarar mı dersiniz ? Kalbini kırmadan göstermek istiyorum bunu.

Kotu enerji tasiyan insanlardan uzak dur.Bu insanlar devamli sikayet dert anlatarak senide uzer.

Aslında iyi bir dost yani ne bileyim birbirimiz için çok şey yaptık ve eminim seviyor da beni ama işte ben de bunalıma girdim artık. Tamam hayatıma devam edeceğim diyor sonraki cümle gene aynı. Psikolog ile görüş diyorum yok. Kafayı söyle oyala ona da yok...Her gün dinlemek beni de yoruyor. Enerjisini yukseltmek için bir şey yapabilsem...

Bı tane de bende var ondan. Birgün ağlayarak arıyor bosanacam şöyle oldu böyle oldu,ertesi gün canım ailem değerlik kıymetlim diye eşinin fotosunu koyuyor

o ağzını açtığı anda sen kendi sorunlarını anlatmaya başla ve sürekli sözünü kes, kesin çözüm, denendi onaylandı

Daha ne yapabilirsin derdini dinlemissin dermanini soylemissin ama uygulamiyor o zaman aglamasin sizide uzmesin herkesin derdi kendine yetiyor bak onun yuzunden dert sahibi olmussun buraya yazmissin.

Yok hanımlar herkesin çevresinde böyle biri var anlaşılan Yahu bu kadar sevmesem ve düşünmesem hiç dinlemem ama cidden elimden geleni yaptım. Sanırım haklısınız. En iyisi bu taktikleri uygulamak. Bir gün sıkıntılı bir anima denk gelip istemeden ters konuşurum kalbini Kırarım hiç gerek yok bunlara. Dolaylı yoldan anlamasini saglamak en iyisi. Çok teşekkürler

Yok hanımlar herkesin çevresinde böyle biri var anlaşılan Yahu bu kadar sevmesem ve düşünmesem hiç dinlemem ama cidden elimden geleni yaptım. Sanırım haklısınız. En iyisi bu taktikleri uygulamak. Bir gün sıkıntılı bir anima denk gelip istemeden ters konuşurum kalbini Kırarım hiç gerek yok bunlara. Dolaylı yoldan anlamasini saglamak en iyisi. Çok teşekkürler. Hiç dinlemek istemiyorum demiyorum ama 365 gün değil yani. Normal dostlar gibi eğlenmek de istiyorum.

arkadaşlıgını bitir.
seni moral olarak dibe ceken kişilerden uzak dur.

arkadaşlıgını bitir.
seni moral olarak dibe ceken kişilerden uzak dur.

Onu dost olarak cok seviyorum ama sanırım bu kadar enerjimi düşürmesine izin vermemek en iyisi olacak. :/ Yani biraz sarsmak

NOT: Hanımlar eğer yazarsaniz ve hemen cevap veremezsem kusura bakmayın kursa geç kaldım gibi akşam saatinde bakıp yazan olursa cevap vereceğim. Çok teşekkürler yardım ve tavsiyeler için

taktik yapma bence acıkca söyle sürekli olumsuz seylerden konusmak bize daha kötü gelir birlikte kafamızı dagatabilecegimiz seyler yapalım bunca zaman konustuk elimize hiçbisey gecmedi.Bence biraz bosverip sıradan seyler konusalım belki daha iyi olur dersin.Bende çok dinlerdim ama nekadar cok nasihat versende işe yaramayacagını anladım.Artık arkadaşlarımla keyifli sohbetler yapmaya calısıyorum.Başta ufak konu acılsada sonra bi espiriyle konuyu dagıtıyorum ve karşıdakinede daha iyi geliyo emin ol.Cok konusunca problemler cözülmüyo kısır döngü oluyo.Başka şeylerden bahsedin oda alışacaktır.

Niçin açık konuşmuyorsun madem uzun süredir dostun ve seviyorsun
"biliyorum zor zamanlar geçiriyorsun sana enerjim doğrultusunda yardım etmeye çalışıyorum fakat bir noktaya kadar, ben de tıkandım benim de anlatmaya dinlenmeye ihtiyacım var, biraz da beni dinlesen"
gibilerinden bir konuşma olsa
sonuçta ikili ilşkilerde bukadar bencil olunmamalı, kırılıp küsecekse bu dostluk değildir ayrıca
mutluluk bulaşıcıdır evet ama mutsuzlukta aynen öyle
konuşup orta yolu bulabilirsiniz, sana da yazık
değil mi

Aslında birkaç kez denedim hani sürekli böyle olumsuz düşünüyorsun ve sürekli bunu düşündüğün için hep kafanda oluyor. Çaba harcamiyorsun vs kaç kez dedim. Haklısın diyor ama bir şey değişmiyor. Belki en başta ilk söylenenleri yapıp sonra daha açık konusmaliyim. Bende de hiç yok bu hani yeter deme huyu Hayır demeyi bilme vs...Pek iyi bir şey değil tabi. Ben istiyorum ki o da mutlu olsun ya da en azından çaba harcasin. Bunu yapsa zaten yine sesimi çıkarmam...Hepinize teşekkür ederim. Bu tavsiyelerin hepsini dikkate alacağım. Yorumlariniza sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…