- 5 Ağustos 2015
- 69
- 20
- 18
- 32
- Konu Sahibi yaseminsaatleri
Merhabala hanimlar daha önce konu açmıştım 1 2 kez ama bu kez onunla ilgili değil. Lise yıllarından beri arkadaş olduğum bir kız var. Aslında kendisini çok seviyorum ve her türlü yanındayim. Bu konuda bir sorun yok fakat bir yandan yoruldum. Kendisinin geçenlerde bir ilişkisi oldu bitti. Daha ilişkisi varken ve bittikten sonraki her gün ama HER GÜN ne kadar umutsuz ve mutsuz olduğundan bahsetti ve bahsediyor. Sadece o konu da degil her ama her konuda.Elbette bir dostu olarak onu her türlü dinliyorum tavsiye veriyorum ama yok boşa gidiyor sanki. Ben de çok bunalımli bir insanım ve benim hayatım ondan daha iyi değil ama sürekli aynı şeyleri dinlemekten enerjim tükenmiş gibi hissediyorum. Hani normal bir dost ve arkadaş gibi konuşulacak hiçbir şey konuşmuyoruz artık. Öylesine takıldığı insanlarla eğlenceli etkinlikler yaparken benimle sadece bunlar konuşuluyor. Ben kendi derdimi bile her zaman anlatmiyorum. Zaten konu da oraya gelmiyor. Böyle düşündüğüm için kendimi kötü hissediyorum. Sizce bencillik mi ediyorum? Eğlenmeye çıktığımi bildiği gün bana bunalımini anlatmak için arıyor. Eskiden de öyleydi ama son 2 yıldır aralıksız böyle Lütfen yardım edin (Konu uzun oldu kusura bakmayin)
Son düzenleme: