Gyno ferro sanol ve elevit

hayali21

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
116
2
318
Diyarbakır
Merhaba arkadaşlar bugün 2li test sonucumuzu aldık çok şükür bir problem yok ve doktor artık bu iki ilacı baslattı artık. Sorum şu siz bu ilaçları günde kac tane ve ne zaman içiyorsunuz mesela aç mı tok mu içiyorsunuz?

kan hapımı en başndan beri kullanıyorum.her sabah aç kanrına.üzerine 1 saat süt ve çay içmiyceksn.
hatta beslenemediğim için dr.um elevit de verdi.
ilk 3 ay kullandm ve tekrar yazdırmaya gittiğimde artk kilo yapar,haftada 2 defa al dedi.
farklı bi dr.a gitmştim bi ara kendi dr.um olmaynca o da;naptın sen? her gün hergün olur mu demişti
yani kısacası 3 kilo elevit yüzünden aldm.
şu an toplam 5 kilo aldm zaten,7.aym biticek yaknda.

bende en başından beri kullanıyorum..tok karnına ilk aylar sabah içiyordum sonra akşam içmeye başladım artık iyice unutkan olduğum için aklıma gelince

canım benim kan ilacım ferrum fort. sabah kahvaltıdan yarım saat sonra 1 tane içiyorum. ayrıca 3. ayımdan itibaren de akşam yemeklerinden hemen sonra elevit kullanıyorum. doktoruma defalarca sordum çok kilo yapıyor bırakayım mı diye. asla diyor. bebeğin için içmek zorundasın, hatta doğumdan sonraki 40 gün de devam edecekmişim. kilo mu önemli sağlıklı bir bebek mi diyor sürekli. ha kilo almadım mı, tam 25 kilo aldım maalesef ( bu çok kötü bişey ama bunun yanı sıra bebeğim sağlıklı. kilosu boyu gayet iyi. hamileliğimin başından beri anlatılanlar gibi ne kasılmam oldu ne kramplarım. bana sorarsan için derim. şu an içmediğimde kendimi kötü hissediyorum sanki haksızlık etmişim gibi geliyor bebeğime..

Cvplar için teşekkürler ben de sabah kahvaltı sonrası elevit akşam yatarken kan ilacını alıyorum bazı gıdalar etkisini azaltıyor diye. Ya gerçekten çok mu kilo aldırıyor bu ilaçlar iştah da açıyor mu?

canım şahsen ben çok kilo aldım.ama benim bu kadar kilo almamdaki etkenlerden biri de sigarayı bırakmam oldu. iştahım açıldı ama 25 kilo alacak kadar da yemedim. bence etkisi var ilaçların kilo almada. belki bünyedn bünyeye değişiyordur bilemiyorum..

ben de hergun gynefreon ac karnına ıcıorum ve tok karnınanda elevıt ıcıorum ardından da balık yagı kapsulum ve magnezyumum var anlıcanız tam tekbıl doguma hazırım :))) bu kadar destekle bır avazda cıkarmamız lazım bebişleri kızlar :)))

kızlar bua arada grafıkte benm bebek baş aşagı durugu ama resımde hala donmedıkı donmesı gerekırmıydıkı şmdıye kadar daha erken degılmıkı yaaa:/

benim ikinci hamileliğim eleviti kullanıyorum ve tok karnına
ama demir ilacını sabahları açken içiyorum çünkü aç karnına demir emilimi daha iyi olur diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…