Gynoferon kullanan var mı? Gynoferon yan etkileri nedir?

elif32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
194
2
46
kızlar 31 haftalık hamileyim uzun zamandır gynoferon ve decavit kullanıyorum yalnız bu gynoferonu ben hep aç karnına alıyordum zaten prospektüsünde aç karnına yazıyor,dün eczacı günde bir tok yazmış,bende zaten fazlasıyla demir eksikliği olduğu için yanlış kullanmak istemiyorum kullanan varsa açmı tokmu yazabilirmi. Bir de Gynoferon yan etkileri nedir? Siz neler yasadiniz paylaşabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ben o ilacı kullandım Gynoferonun bana kabızlık yaptığı için bıraktım. Ben demir ilacında açlık tokluğa bakmıyorum.Önemli olan ilacı alınca 2 saat kalsiyum çay ve kahve içmemek. Emilimini azaltmasın diye. Günün herhangi bi saatinde içiyorum.Kanım hamilelikten öncesine göre bile daha iyi.Bence sende buna dikkat et..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bende aynı ilacı uzun bir süredir kullanıyorum ve dediğin gibi bu ilacın aç karnına alınması gerekir. Gerçi benim doktorum aç karnına alındığında bulantı yapabileceğini söyleyerek tokken almamı önermişti bende o zamandan beri tok karnına alıyorum. Ama Gynoferonun etkisinin fazla olması için aç karnına içmek gerekir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bende 3.a yımdan beri gyneferon kullanıyorum ac almalısın canım arkadasında dediği gibi ilacı almadan ve aldıktan sonra 2 saat boyunca süt yogurt peynir cay kahve gibi demir emilimini azaltan seyleri yiyip içmeyeceksin
 
bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum akşam yemeğinden yarım saat önce aç karnıan içiyorum bnde kabızlık değil aferdersin ishal yapıyor her sabah yaşıyorum bu problemi bu hafta doktora gittiğimde soracağım gerekirse bırakırım
 
evet bende uzun zamandır içiyorum hamileliğimin öncesindede kullanıyordum.aç karnına içilmesi gerek
 
bende bu ilacı kullanıyorum.ilk başlarda sabah aç karnına alıyodum,aç karnına al demişlerdi ama midem çok bulandı.sonra gün ortasında almaya başladım.2 saat öncesinde ve 2 saatte sonrasında bişey yemeyince baya bi aç kalınıyo,artık 2 saatine bakmıyorum ama midemin boş olduğu bi zamana ve süt,yoğurt,yumurta vs. le birlikte olmamasına dikkat etmeye çalışıyorum.istediğim zaman kalsiyum almamı engellediği için biraz sinir oluyorum bu ilaca aslında:)
 
canım bende gece yatarken alanlardanım, ne aç oluyorum ne de tok.

eczacı sabah almamı sölemişti, doktoruma sormuştum, çok biliyo onlar demişti, ama kalsiyuma dikkat et emilimini azaltmasın
 
ben o ilacı kullandım bana kabızlık yaptığı için bıraktım.Ben demir ilacında açlık tokluğa bakmıyorum.Önemli olan ilacı alınca 2 saat kalsiyum çay ve kahve içmemek.Emilimini azaltmasın diye.Günün herhangi bi saatinde içiyorum.Kanım hamilelikten öncesine göre bile daha iyi.Bence sende buna dikkat et..
 
Merhaba canim ben tok karnina kahvaltidan 1-2 saat sonra aliyorum 8 gun oldu baslayali ama kabizlik yapti cok kararsizim simdi de kullanmak ya da kullanmamak konusunda sen biraktiktan sonra doktoruna soyledin mi ?
 
bana dr. gynoferon u aç karnına verdi. tok karnına alırsan bağırsaklardan hemen atılır dedi.
 
Bende demir ilacını öğlen alıyorum Açlığa tokluğa pek bakmıyorum açıkcası yeterki midemi bulandırmasın tam bir eziyet faydadan cok zarar elim Ayağım tutmuyor..bıde bu tarz demir ilaçlarını c vitamini ile beraber alınması gerekiyor emilimi daha iyi olsu diye hem doktorum hem eczacı söylemişti..
 
X