herşeyi çk güzel çok uyumlu olmuş defne bebeğin güzel günlerde kullansın...
harıka olmışşş duvar kagıdı çok tatlıı ve perdeee.kıyafetı ne kadar cok ay bzim daha bişeyimz yokkkksenağlama sadece odası hazır kıyafet son ay toplu alcaz ..
Pınarcım defnemizin odasına bayıldım valla çok tatlı olmuş.Zevkini konuşturmuşsun maşallah.İyi günlerde kullansın
canım çok güzel olmuş prensesinin odası...güle güle kullansın herşeyini
odanızaa bayıldım, defne bebek sağlıkla, huzurla büyüsün inşallahyerimseniben
inşallah ilerleyen zamanlarda bizde bu tarz mutluluklar yaşayabiliriz:Saruboceq:
Sevgilera.s.
ellerinize sağlık muhteşem olmuşşş
inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
allah iyi günlerde kullanmaya nasip etsinnn
canım herşeyi düşünmüşsün valla hiç bi eksiği yok gibi.odasıda müthiş olmuş her ayrıntı çok güzel.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.pırılpırıl bi gelceği olsun inşallah.
çok güzel olmuş allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmanızı nasip etsin renk seçimi çok akıllıca ileride erkek evladınız olursa kulplarını değiştirip mavi yaparsınız:)
Allah nazarlardan saklasın.. ne kadar özenilmiş, bözenilmiş, abartsız, zarif.. çok beğendim..Tüm günleriniz en güzel sekılde gecsin o odanın ıcınde.
Muhteşem bir zevkle her ayrıntı düşünülerek hazırlanmış
Allah sağlıkla kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Allah hayırlısıyla güle güle kullanmayı nasipe tsin,tek kelimeyle harika olmuş annesi,çok zevklisiniz.
o kadar güzel bi oda olmuşki çok beğendim ve gözyaşlarımı tutamadım çünkü istediğim özendiğim haldew benim kızımın ayrı bi odası olamıycak...
[k] {n} [k];6192416 .!.:kızz pınar deli olmuş deliiiidelikafadulden
bayıldık annemlerle baktık ne güzel düzmüş bile maş. dio...
cok begendik canımın içi güzel günler geçirin ailecek inş.
pınar şu pusetini nerden ve kaça aldın sakıncası yoksa cnm????
canım selam ben de winnie the poohlu uyku setı ıstıyorum da,nerden almıstın acaba???
a dan z ye herşeyi çok güzel olmuş defne prensesin
maşallah annesi çok zevklisin Rabbim sağlıkla güle güle kullanmasını nasib etsin kuzucuğunun
canım odana hayran kaldım ne kadar güzel dekore etmişsin prensesinde içinde sağlıklı güzel günler geçirsin inşallah valla ne yalan sölim hemen gidip oda almak istiyorum ama daha çokkk var zamanda geçmek bilmiyor ya inşallah minik prensesinizide sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
beğenmedim canım, bayıldım bayıldım
hiçbir değişiklik yapmadan alıp evime kullanabilirim, o derece
çok şık, zarif ve sevimli
özellikle perde, duvar kağdı, resim çerçevesi gibi detaylar çok hoşuma gitti
güzel günlerde uyusun kızımın adaşı
o kadar güzel bi oda olmuşki çok beğendim ve gözyaşlarımı tutamadım çünkü istediğim özendiğim haldew benim kızımın ayrı bi odası olamıycak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?