Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gzel prensesim Defne'min odas :..

Pınarcım defnemizin odasına bayıldım valla çok tatlı olmuş.Zevkini konuşturmuşsun maşallah.ıyi günlerde kullansın

canım çok güzel olmuş prensesinin odası...güle güle kullansın herşeyini

odanızaa bayıldım, defne bebek sağlıkla, huzurla büyüsün inşallahyerimseniben
inşallah ilerleyen zamanlarda bizde bu tarz mutluluklar yaşayabiliriz:Saruboceq:
Sevgilera.s.

ellerinize sağlık muhteşem olmuşşş
inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
allah iyi günlerde kullanmaya nasip etsinnn

canım herşeyi düşünmüşsün valla hiç bi eksiği yok gibi.odasıda müthiş olmuş her ayrıntı çok güzel.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.pırılpırıl bi gelceği olsun inşallah.

çok güzel olmuş allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmanızı nasip etsin renk seçimi çok akıllıca ileride erkek evladınız olursa kulplarını değiştirip mavi yaparsınız:)

Allah nazarlardan saklasın.. ne kadar özenilmiş, bözenilmiş, abartsız, zarif.. çok beğendim..Tüm günleriniz en güzel sekılde gecsin o odanın ıcınde.

Muhteşem bir zevkle her ayrıntı düşünülerek hazırlanmış

Allah sağlıkla kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.

herşeyi çk güzel çok uyumlu olmuş defne bebeğin güzel günlerde kullansın...

harıka olmışşş duvar kagıdı çok tatlıı ve perdeee.kıyafetı ne kadar cok ay bzim daha bişeyimz yokkkksenağlama sadece odası hazır kıyafet son ay toplu alcaz ..

Pınarcım defnemizin odasına bayıldım valla çok tatlı olmuş.Zevkini konuşturmuşsun maşallah.İyi günlerde kullansın

canım çok güzel olmuş prensesinin odası...güle güle kullansın herşeyini

odanızaa bayıldım, defne bebek sağlıkla, huzurla büyüsün inşallahyerimseniben
inşallah ilerleyen zamanlarda bizde bu tarz mutluluklar yaşayabiliriz:Saruboceq:
Sevgilera.s.

ellerinize sağlık muhteşem olmuşşş
inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
allah iyi günlerde kullanmaya nasip etsinnn

çok güzel olmuş allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmanızı nasip etsin renk seçimi çok akıllıca ileride erkek evladınız olursa kulplarını değiştirip mavi yaparsınız:)

Allah nazarlardan saklasın.. ne kadar özenilmiş, bözenilmiş, abartsız, zarif.. çok beğendim..Tüm günleriniz en güzel sekılde gecsin o odanın ıcınde.

Muhteşem bir zevkle her ayrıntı düşünülerek hazırlanmış

Allah sağlıkla kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Çok ama çok tşk ederim kızlar. Allah razı olsun. Allah bebeği olmayan tüm bacılarıma bebek , tüm hamiş bacılarıma hayırlı doğumlar , gönüllerine göre odalar , bebeği olan bacılarıma da bebişleriyle uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin a.s.

Elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Pembiş pembiş bi odamız oldu hihoyyyt Bakarsınız kızımda pembiş bi kız olur :teytey:

Kızım çok mutlu oldu yazdıklarınızdan. Hepsini karnımı sevip sesli okuyorum oda duysun diye. Şimdi bi sağa bi sola gidip geliyor hihoyyyt

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Son düzenleme:
kızz pınar deli olmuş deliiiidelikafadulden
bayıldık annemlerle baktık ne güzel düzmüş bile maş. dio...
cok begendik canımın içi güzel günler geçirin ailecek inş.
pınar şu pusetini nerden ve kaça aldın sakıncası yoksa cnm????

a dan z ye herşeyi çok güzel olmuş defne prensesin

maşallah annesi çok zevklisin Rabbim sağlıkla güle güle kullanmasını nasib etsin kuzucuğunun

canım odana hayran kaldım ne kadar güzel dekore etmişsin prensesinde içinde sağlıklı güzel günler geçirsin inşallah valla ne yalan sölim hemen gidip oda almak istiyorum ama daha çokkk var zamanda geçmek bilmiyor ya inşallah minik prensesinizide sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

beğenmedim canım, bayıldım bayıldım
hiçbir değişiklik yapmadan alıp evime kullanabilirim, o derece
çok şık, zarif ve sevimli
özellikle perde, duvar kağdı, resim çerçevesi gibi detaylar çok hoşuma gitti
güzel günlerde uyusun kızımın adaşı

Allah hayırlısıyla güle güle kullanmayı nasipe tsin,tek kelimeyle harika olmuş annesi,çok zevklisiniz.

Çok ama çok tşk ederim a.s.

o kadar güzel bi oda olmuşki çok beğendim ve gözyaşlarımı tutamadım çünkü istediğim özendiğim haldew benim kızımın ayrı bi odası olamıycak...

Canım böyle deme üzülürüm valla. Allah bin kat daha güzellerini sana ve bebeğine nasip etsin inşallah a.s.

Sağolasın canım. Annanlerede selamımı söyle. Öpüyorum kuzumla birlikte ellerinden a.s.

Puset,ana kucağı ve bebeport 3'lü set olarak 870.-TL'ya Mothercare'den aldım tatlım yerimseniben

canım selam ben de winnie the poohlu uyku setı ıstıyorum da,nerden almıstın acaba???

Ben e-bebek'in mağazasından aldım canım. Markası Funnababy. Nette aratırsan kendi siteleri de var a.s.

a dan z ye herşeyi çok güzel olmuş defne prensesin

maşallah annesi çok zevklisin Rabbim sağlıkla güle güle kullanmasını nasib etsin kuzucuğunun

Çok tşk ederim canım Allah razı olsun a.s.

Sağolasın canım. Hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza kuzularımızı :Saruboceq: Merak etme. Ben öğrendiğimde daha kuzum 3 haftalıktı. Zaman öyle bir çabuk geçti ki sen bile 8.aya gelince inanamayacaksın a.s.

Çok tşk ederim canım sağolasın. Öpüyorum Defne kuzumuda a.s.

harika olmuş canım ya süper......................
Uyku seti beşiği çokkkkkkkkkk güzel..
Odası çok ferah olmuş çok beğendim ya iyi günlerde kullansın güzel kızın....

o kadar güzel bi oda olmuşki çok beğendim ve gözyaşlarımı tutamadım çünkü istediğim özendiğim haldew benim kızımın ayrı bi odası olamıycak...

canım üzülme benim kızımın da odası olamayacak ama sağlıklı olsunlar yeter nasiple ilgili bu işler. hemşeriyiz sanırım senle denizlinin neresindensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…