Elektrikli Süpürgeler H2O Mop X5 Buharlı Temizleyici (top shop) kullanan var mı???

Bende aldım biri h2o mop 2 kullanımda bozuldu.diğeride dampf mop buharlı temizlik makinası onunda sapı kırıldı.ben pek tavsiye etmiyorum çevremde kim aldıysa memnun değil.

50-50 fikrim sallantıya girdi tam internetten satın alacakken yorumlara bakmak geldi aklıma...kimi memnun kimi değil..kimiside memnun ama bi iki yönünden ötürü tavsiye etmiyor..şaşırdım şahsen.. napıcağımı bilemedim...tavsiyesi fikrimi iyleşştirecek birileri var mıdır acaba??:26::26::26:

bir diğer merak ettiğim şeyse yerlerde ve camlarda silindikten sonra iz bırakıyor mu

Ben önce istek üzerine internetten kayınvalideme aldım, daha bir kaç kullanımda sapı kırılmış. Aldığım mağazayı aradım, oray ara burayı ara tek bir ilgili bulamadım. Maalesef bozulma durumunda herhangi bir muhatap bulamıyorsunuz. Sonuç olarak, süpürge öyle kenarda sapı kırık duruyor işe yaramadan. Bunu yaşayınca, kendime de almadım.Pek tavsiye edilir bir yanı yok gibi yani.

Ben önce istek üzerine internetten kayınvalideme aldım, daha bir kaç kullanımda sapı kırılmış. Aldığım mağazayı aradım, oray ara burayı ara tek bir ilgili bulamadım. Maalesef bozulma durumunda herhangi bir muhatap bulamıyorsunuz. Sonuç olarak, süpürge öyle kenarda sapı kırık duruyor işe yaramadan. Bunu yaşayınca, kendime de almadım.Pek tavsiye edilir bir yanı yok gibi yani.

MErhaba konu biraz eski ama sizi çevrim içi görünce sorayım dedim:1: bu ürünü kullanmadan önce normal süpürgeyle heryeri süpürmek gerekiyor değil mi, yani sadece silmeye yarıyor bu ürün? BEn daha çok kırıntıları kılı tüyü çeken bişe bakıyorum hemde buharlı olsun istiyorum da nette bu ürün karşıma çıktı ::50:

MErhaba konu biraz eski ama sizi çevrim içi görünce sorayım dedim:1: bu ürünü kullanmadan önce normal süpürgeyle heryeri süpürmek gerekiyor değil mi, yani sadece silmeye yarıyor bu ürün? BEn daha çok kırıntıları kılı tüyü çeken bişe bakıyorum hemde buharlı olsun istiyorum da nette bu ürün karşıma çıktı ::50:

Merhabalar, valla canım hiç öyle çeken eden birşey değil. Baya viledanın buharlısı:1: önce heryeri süpüreceksin bir güzel, sonra onunla sileceksin, bir de ıslak bırakıyor o da ayrı dert tabi. Bence değmez verilen paraya.

Merhabalar, valla canım hiç öyle çeken eden birşey değil. Baya viledanın buharlısı:1: önce heryeri süpüreceksin bir güzel, sonra onunla sileceksin, bir de ıslak bırakıyor o da ayrı dert tabi. Bence değmez verilen paraya.

Ozaman haklısın hiç değmez:46:

hiç denemedim ama yapar diye düşünüyorum.

ütü yapmasından memnun kaldığımı söyleyemem, parke ve fayanslarda gayet iyi. ama en iyi yaptığı fırın temizleme işlemi. metal bir aparatı var yüksek sıcaklıkla fırındaki lekeleri güzel temizliyor ancak eli çok yoruyor. kablosu uzun değil, yedekle çalışması daha uygun oluyor.

aynaları silmede de başarılı, halı temizlemesinde ben birşey anlamadım. :)
bir de şunu diyebilirim ki elinizden hiç düşmeyecek bir ürün gibi değil, olmazsa olmaz değil ama arada kullanılırsa iyi olur...
şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istediğiniz varsa yine cevaplarım...
konu baya eski olsada sormak istedim. buharlı temizleyici almayı istiyorum yalnız bu ürün daha makul fiyat olsada çok çabuk bozulyormuş ne dersiniz özellikle yerler parkeler ve belkide mutfak dolabı için alacağm öneriri misiniz?

aldım ve ilki bozuldu tekrar aldım ikinci de bozuldu :( belki aldıgım yer iyi değildi televizyondan aldım.sadece siliyor ve yerler biraz ıslak kalıyor cok detaycı olduğum için üstünden kuru mopla geçmek zorunda kalıyordum

aldım ve ilki bozuldu tekrar aldım ikinci de bozuldu :KK43: belki aldıgım yer iyi değildi televizyondan aldım.sadece siliyor ve yerler biraz ıslak kalıyor cok detaycı olduğum için üstünden kuru mopla geçmek zorunda kalıyordum
anladım bacımm ısrarla bozuluyormuş bu ürün demekki almayayım birde ıslak kalması çok gıcık bir durumm .. çok teşekkür ederim

Merhaba simdi firsatim oldu yazmak icin.fayans aralarini cok guzel temizledi o kadarda kotulemeyim ama iki kez bozulunca bende parami biriktirip alicam. hani belli markalarda olanlari ama yeni eve gecince masraflardan alamadim bi turlu fiyatlari 300 tl filan oluyo

Back
X