Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben önce istek üzerine internetten kayınvalideme aldım, daha bir kaç kullanımda sapı kırılmış. Aldığım mağazayı aradım, oray ara burayı ara tek bir ilgili bulamadım. Maalesef bozulma durumunda herhangi bir muhatap bulamıyorsunuz. Sonuç olarak, süpürge öyle kenarda sapı kırık duruyor işe yaramadan. Bunu yaşayınca, kendime de almadım.Pek tavsiye edilir bir yanı yok gibi yani.
MErhaba konu biraz eski ama sizi çevrim içi görünce sorayım dedimbu ürünü kullanmadan önce normal süpürgeyle heryeri süpürmek gerekiyor değil mi, yani sadece silmeye yarıyor bu ürün? BEn daha çok kırıntıları kılı tüyü çeken bişe bakıyorum hemde buharlı olsun istiyorum da nette bu ürün karşıma çıktı :
![]()
Merhabalar, valla canım hiç öyle çeken eden birşey değil. Baya viledanın buharlısıönce heryeri süpüreceksin bir güzel, sonra onunla sileceksin, bir de ıslak bırakıyor o da ayrı dert tabi. Bence değmez verilen paraya.
konu baya eski olsada sormak istedim. buharlı temizleyici almayı istiyorum yalnız bu ürün daha makul fiyat olsada çok çabuk bozulyormuş ne dersiniz özellikle yerler parkeler ve belkide mutfak dolabı için alacağm öneriri misiniz?hiç denemedim ama yapar diye düşünüyorum.
ütü yapmasından memnun kaldığımı söyleyemem, parke ve fayanslarda gayet iyi. ama en iyi yaptığı fırın temizleme işlemi. metal bir aparatı var yüksek sıcaklıkla fırındaki lekeleri güzel temizliyor ancak eli çok yoruyor. kablosu uzun değil, yedekle çalışması daha uygun oluyor.
aynaları silmede de başarılı, halı temizlemesinde ben birşey anlamadım. :)
bir de şunu diyebilirim ki elinizden hiç düşmeyecek bir ürün gibi değil, olmazsa olmaz değil ama arada kullanılırsa iyi olur...
şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istediğiniz varsa yine cevaplarım...
anladım bacımm ısrarla bozuluyormuş bu ürün demekki almayayım birde ıslak kalması çok gıcık bir durumm .. çok teşekkür ederimaldım ve ilki bozuldu tekrar aldım ikinci de bozuldubelki aldıgım yer iyi değildi televizyondan aldım.sadece siliyor ve yerler biraz ıslak kalıyor cok detaycı olduğum için üstünden kuru mopla geçmek zorunda kalıyordum