- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
Kizlar Demek istedigim Su Planli Bi gebelik varmi? Varsa hamile kalmak icin neler yaptiniz? neler yediniz? Hangi pozisyonlari denediniz ?yardim edin lutfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doğum kontrol hapı kullanıyodum. Sadece bir ay ara verip diğer ay tekrar başlayacaktım. Ara verdiğim ay süpriz bi şekilde hamile kaldım. Yani tamamen nasip oldu bize daha 2 3 yıl düşğnmüyoduk.[/QUOTEkismet galiba bu isler rabim saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin
Rabim herzaman boyle yormasin sizi Hayatinizdaki hersey bukadar kolay Olsun Saglikla mutlulikla buyutun insaAllahHamile kalmadan dr kontrolüne gittim kansızlık iltihap kist gibi Bi problem var mı diye. Şükür iyi çıktı. O ay ovulasyon testi yaptım. Koyulaşınca testimbirliktelik oldu . Hamileyim şükürler olsun. Darısı tüm anneliği isteyenlerin başına ...
Saol Can'ım hep birlikte büyütelim inşljRabim herzaman boyle yormasin sizi Hayatinizdaki hersey bukadar kolay Olsun Saglikla mutlulikla buyutun insaAllah
Galiba dedigin gibi nasip isi cnm rabim saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin size.Ben doğum kontrol hapı kullanıyodum. Sadece bir ay ara verip diğer ay tekrar başlayacaktım. Ara verdiğim ay süpriz bi şekilde hamile kaldım. Yani tamamen nasip oldu bize daha 2 3 yıl düşğnmüyoduk.
Hangi folik asiti kullandinzHiiicbirsey yapmadım özel olarak. Sadece 4 ay önceden folik asite baslamıstım. Korunmayı bıraktıgımız ay hamile kaldım. Banada süpriz oldu :) Fakat daha öncesinde ben dogum kontrol hapi falan hic kullanmadım. Yasımda 32. Bu birazda kısmet sanırım.
Insallah en kısa zamanda bebeğinizi kucagınıza alırsınız sizde.
Amin cnm insaAllah sizde saglikla mutlulukla buyutun insaAllahHiiicbirsey yapmadım özel olarak. Sadece 4 ay önceden folik asite baslamıstım. Korunmayı bıraktıgımız ay hamile kaldım. Banada süpriz oldu :) Fakat daha öncesinde ben dogum kontrol hapi falan hic kullanmadım. Yasımda 32. Bu birazda kısmet sanırım.
Insallah en kısa zamanda bebeğinizi kucagınıza alırsınız sizde.
Folik asitlerin icerigi ayni oluyo galiba isim degisk olur bildigim kadariylaHangi folik asiti kullandinz
Oh masaAllah Rabim herzaman yormasinBen de özel bişey yaptım diyemem korunmayı bıraktığımız ay beklemediğim şekilde hamile kaldım...4 yaşındaki kızıma da 3. ayda hamile kalmıştım...
Kızımda ateş ölçme yöntemi kullanmıştım bu bebeğimde de kullanmayı düşünüyordum ama fırsatım olmadı...
Bn de ismini sormuştum ztnFolik asitlerin icerigi ayni oluyo galiba isim degisk olur bildigim kadariyla
Hamilelikte önce folbiolu öneriyorlar sizin ne kullandginzi merak etmstmFolik asitlerin icerigi ayni oluyo galiba isim degisk olur bildigim kadariyla
Pardonn sizi bi anda o arkadaş sandımKulnan bn degilim cnm baska bi arkadas ben senin yazndn alinti yptm bende folibol kulniyirm
estafurulah cnm ben atladim galiba konun icinePardonn sizi bi anda o arkadaş sandım
Yok ne atlaması yazıma karşılık gelince isime bakmadan yazdımestafurulah cnm ben atladim galiba konun icine![]()
☺estafurulah cnm ben atladim galiba konun icine![]()