Haber alamadıgım sevgilim meger Evlenmeye gitmiş!!!!!

leila88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
41
0
36
İstanbul
dun bir konu acmıstım sevgilimden haber alamıyorum diye bugun calıstıgı yere gittim patronu bana o karsamı vanamı bilmiyorum evlenmeye gitti orda bir kız varmıs intihar edicem diye tehdit etmiş dedi bugun konusmuslar farklı bir numaradan aramsı patronunu adam bunu bana soyleyince ben orda yıgıldım kaldım hayatımın en kotu anıydı patronundan numarayı istedim aradım actı benim oldugumu anladı sanki duymamıs gibi davrandı kapattı sonrasında ben artık yokum diye yazdı bende ona bende intihar edicem hadi gel benlede evlen yazdım ve bircok sey icimde ne varsa doktum cunku 4 gundur basına birsey geldi korkusuyla uyuyamadım bile sonra bana leila basım cok buyuk bir sıkıntıda seni cok uzdum cok cok ozur dilerim hata ettim sana buyuk yanlıs yaptım yazdı ve ben 9 senelik bir uzun ilişkiden cıkmıstım ihanet hakaret terkedilmeler yasamıstım biliyordu beni uzmez sandım ama 1 ay oldu ve yedigim darbe bu işde hayatın bana kastı oldugunu dusunmeye basladım artık bugun benim icin cok zor cok

dun bir konu acmıstım sevgilimden haber alamıyorum diye bugun calıstıgı yere gittim patronu bana o karsamı vanamı bilmiyorum evlenmeye gitti orda bir kız varmıs intihar edicem diye tehdit etmiş dedi bugun konusmuslar farklı bir numaradan aramsı patronunu adam bunu bana soyleyince ben orda yıgıldım kaldım hayatımın en kotu anıydı patronundan numarayı istedim aradım actı benim oldugumu anladı sanki duymamıs gibi davrandı kapattı sonrasında ben artık yokum diye yazdı bende ona bende intihar edicem hadi gel benlede evlen yazdım ve bircok sey icimde ne varsa doktum cunku 4 gundur basına birsey geldi korkusuyla uyuyamadım bile sonra bana leila basım cok buyuk bir sıkıntıda seni cok uzdum cok cok ozur dilerim hata ettim sana buyuk yanlıs yaptım yazdı ve ben 9 senelik bir uzun ilişkiden cıkmıstım ihanet hakaret terkedilmeler yasamıstım biliyordu beni uzmez sandım ama 1 ay oldu ve yedigim darbe bu işde hayatın bana kastı oldugunu dusunmeye basladım artık bugun benim icin cok zor cok

çok zor bir durum fakat şöyle düşün sevgilinle o kızın arasnda bşy geçmiş ki kız evlenmezsen intihar ederm demiş bunu sana bile söylememiş sevgilin 9 yıl diyorsun değil mi aldatmış senii gerçekten seven yapmazdı bunu... güçlü olmaya çalış Allah yardımcın olsun canım

Canım yenı gördüm yazdıklarını ve cok şaşırdım ve üzüldüm :(
..Çünkü ortada bir sorun yoktu ,Oysa ki öyle görülüyormuş..

Sakın üzme kendini içini dök ,ağla rahatlamaya çalış ama sakın kendini yıpratma bir pislik için canım.. Baksana değmezmiş..
Evlenmeye gitmiş meğer adam değilmiş..
Sen orda onun için telaşlanırken ,babaannesine bir şey mi oldu diye üzülürken .....O yaptığı haltlar için gitmiş meğer..

Yazdıklarını okuduğum da benım başıma gelmiş gibi hiissettim çok kötü oldum ..Çok kötü bir şey ama onun nasıl bı pislik olduğunu kanıtlıyor..:(((

.Bu erkekkler neden böyle..Allahım yarabbim...

ADAM KALMAMİŞ BU DÜNYA'DA ...:50::50::50:

çok afedersiniz ama OHA!
bu ne ya, adamın rezilliğine bak.
hiç kendini üzme bu güvenilmez adam için. adam da denmez gerçi, insan değilmiş ki adam olsun.

bir aydır birlikte oldugum biriydi yorum yapan bir arkadas 9 sanmıs ben 9 senelik bir ilişkiden cıkmıstım ihanet terkedilmeler cok fazla yara almıstım ve onu tanıdım cok farklıydı gercekten sevdigini deger verdigini hissediyordum oyle farklı oyle iyiydiki cok mutluydum cok hayat benim icinde guzellesiyor artık diyorum..dun attıgı mesajda senden once yaptıgım bir hatanın faturasını oduyorum en buyuk cezada seni kaybetmek sensizlik oldu yazmıs benle bir aydır cıkıyordu sanırım benden onceki birlikteligiydi kız ya hamile yada ilişkiye girdiler ailesine soylemekle kendini öldürmekle tehdit ediyor patronu van veya karsda kız dedi sanırım burada ogrenciydi kız o sıra birliktelikleri oldu ama benimi buldu adam 5 senedir calıstıgı yerden ayrıldı bu sebepten hani diyorum bir ay sonra tanımıs olsaydım nolurdu hayatımın hicbir bolumunde sansı yakalayamadım ama 9 senedir birlikte oldugum adam bile bu kadar canımı yakmamıstı gercek anlamda yıkıldım hayatımın en kotu anlarını yasıyorum 3 gunde 52 kilodan 48 kiloya dustum kendimde degilim hic

bir aydır birlikte oldugum biriydi yorum yapan bir arkadas 9 sanmıs ben 9 senelik bir ilişkiden cıkmıstım ihanet terkedilmeler cok fazla yara almıstım ve onu tanıdım cok farklıydı gercekten sevdigini deger verdigini hissediyordum oyle farklı oyle iyiydiki cok mutluydum cok hayat benim icinde guzellesiyor artık diyorum..dun attıgı mesajda senden once yaptıgım bir hatanın faturasını oduyorum en buyuk cezada seni kaybetmek sensizlik oldu yazmıs benle bir aydır cıkıyordu sanırım benden onceki birlikteligiydi kız ya hamile yada ilişkiye girdiler ailesine soylemekle kendini öldürmekle tehdit ediyor patronu van veya karsda kız dedi sanırım burada ogrenciydi kız o sıra birliktelikleri oldu ama benimi buldu adam 5 senedir calıstıgı yerden ayrıldı bu sebepten hani diyorum bir ay sonra tanımıs olsaydım nolurdu hayatımın hicbir bolumunde sansı yakalayamadım ama 9 senedir birlikte oldugum adam bile bu kadar canımı yakmamıstı gercek anlamda yıkıldım hayatımın en kotu anlarını yasıyorum 3 gunde 52 kilodan 48 kiloya dustum kendimde degilim hic

Canımm gerçekten çok üzücü kötü bir durumm..Kendini birakma lütfen..Dua et ..
Bu dünya da hiçbişey için değmez kendi sağlığın daha önemli..
Sen Allah'a bırak herşeyi ..Eden bulur elbet er yada geç..Bir insanın duygularıyla oynamak ,umut verip yarı yolda bırakmak çok günah ..Sen Allah sığın canım ona dua et ona yönel ..Hiç birşeyy Senden önemli değil..

canım şu an çok üzüldüm ama dua et bir ay olmuş ya daha da fazla olsaydı o zaman daha çok acı çekmez miydin? Allahın sevgili kuluymuşsun yakın zamanda gerçek yüzünü görmüşsün bak... Ne desem bilemiyorum ama karşına daha niceleri çıkacak... kimseye güvenesi gelmiyor insanın ama senin gönlünün güzelliği mutlaka karşına pozitif bir şey çıkmasına vesile olcaktır... bundan sonraki hayatında inşallah hayırlısını bulursun üzülme nolur :(

Gerçek yüzünü görmüşsün sonuçta tatlım.
Ona değmezmiş gerçekten...
Zararın neresinden dönersen kardır..
El aç dua et... gönlünün acısının geçmesini dile.
Allah'ımın adaleti sonsuzdur, terazi asla şaşmaz.

Leila dün tesadüf eseri konunu okudum çok üzücü bir durum yahu madem öyle birşey olacak sana o kadar ümit vermesin...!!Ne insanlar var şu dünyadaaa sende gerçek yüzünü görmüş olmuşsun ama çok acı bi şekilde ne yazıkki kendini koy verme toparlan hemen hiç kimseye değmez unutma sakın ;)

benzer bişey benim başıma da geldi
öğlen seni çok seviyom bilmem ne diyerek tlfnu kapadık
normalde bir saat mesaj atmadan duramayan insandan gece 11e kadar ses çıkmadı
11de aradı ve ayrılıyoruz dedi :1:
bende tamam dedim kapadık
meğer o gün söz kesmişler :1:
2 gün zor dayandım sonra aradım hayırdır biz niye ayrıldık dedim
ya işte mecburuz ben seni hala seviyom ıvır zıvır saçmaladı
sonra telefonu bi kız aldı bana ağza alınmayacak ithamlarda bulundu (sözlüsüymüş)
o o lafları edince içim soğudu buz gibi oldum
bir hafta sonra duydum ki düğünü varmış bana ayrılıyoruz dediği gün de sözlenmişmiş

şimdi gülüyorum Allah'ım korumuş beni çok büyük verilmiş sadakam varmış yatıp kalkıp şükrediyorum
(sebebi mi: katıldığım bir aile içi şiddet seminerinde isimleri örnek olarak okundu ve yaşadıkları)
bu olaydan 3 yıl sonra Allah'ın lütfu eşimle görüşmeye başladım çok şükür şimdi çok mutluyum
darısı sana

Ben şaşırmadım. Bu adam illaki böyle bir tip olduğuna dair işaretlerini vermiştir. Siz ilişki süresince görmemiş, görmek istememiş olabilirsiniz Bir tecrübe oldu geçti gitti. Önünüze bakın. Herkese hemen güvenmeyin.

Son düzenleme:
Back
X