Haber alamıyorum delirdim!!!!

leila88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
41
0
36
İstanbul
bir bucuk aylık bir ilişkim var gayet guzel gidiyor sorunumuz yok beni seviyor ilgili hatta bulusmamıza gec kaldı diye kendini affettirmek icin işinden gucunden izin alıp bana surprizler yapan kıskanan ilgili yani bana deger verdigini her sekilde hissettiren biri kendisi arkadasıyla birlikte yasıyor ailesi istanbulda ama akrabaları karadeniz tarafında yasıyor cıktıgımız ilk zamanlarda dedesinin evini yaptırmak icin 2-3 gunlugune memleketine gitti aşkım köyde olucam telefon cekmeyebilir endişe etme dedi tamam dedim 2 gun gecti ve geldigi gun beni aradı sorunsuz bir sekilde devam ettik bayramdan sonraki hafta yani bu gectigimiz pazartesi istanbulda annesinin kardeslerinin yanına gitti bir gun kaldı döndü aramızda hicbir problem yoktu hatta ben ertesi gun arkadaslarımla havuza gittim seni özledim gibi mesajlar attı gercekten hayatımda karsıma cıkan en iyi özelliklere sahip olan insan..calıstıgı yeride biliyorum hatta giderim ordakiler tanır beni her neyse sorunun ozune geliyim cok uzattım:) salı gecesi bana mesajlar atmıstı gayet guzel ama uyudugum icin sabah gorebildim en son mesajıda aşkım ananem fenalasmıs köye gidiorum ilk ucakla bende gecmiş olsun canım falan yazdım birgun bekledim haber gelmedi ikinci gun yazıyorum cevap yok arıyorum acan yok dun aksam telefonuda kapandı calıstıgı yeri kardesime arattım kasada duran kız işden ayrıldı demiş beynimden asagı sular dokuldu hemen ardından ben aradım diger calısanlardan tanıdıgım birini telefona cagırdım x'in kız arkadasıyım ben dedim zaten tanıdı hemen işden ayrıldı demişler kardesime dedim yok oyle bir kesinlik ulasamıyoruz sadece dedi bende arıyorum memelkete gittiginden beri ulasamıyorum henuz gelmedi o zaten dedi biraz rahatladım ama hala içim buruk acaba basına birseymi geldi diyorum yoksa pılını pırtısını topladı bastı gittimi:( bunun icin sebebi yok en azından senle gorusmek istemiyorum deyip gider bir insan kardesimde belki ananesi vefat etti tek erkek o ilgilenmek zorunda kalmıstır dedi evine gittim arkadasına not bıraktım ya delirmek uzereyim basına boyle seyler gelenler varmı napıcam bilmiyorum:26: ondan haber alamamaya basladıgım andan beri eski erkek arkadasım aramaya barısmak istemeye basladı cok sacma gelicek ama acaba Allah beni deniyormu diyorum bakalım hala aynı hatayı yapıp eski erkek arkadasıma donucekmiyim yoksa birlikte oldugum insanımı bekliycem diye sacma oldu dimi :31: sevgilimin yerini cin cagırıp sormayı bile dusundum kardesim engelliyor ki boyle biri degilimdir ama caresizlikden ne yapıcagımı sasırdım..

ayy tövbe cin min sakın öyle bişey yapma arkadaşım.. bekle bakalım biraz daha elbet bir haber alırsın.. akrabalarından birilerine ulaşmaya çalış.. aranız gayet iyi problem yokken başını alıp gidecek hali yok ya..

birincisi sen nerde yaşıyosun sevgilin nerde?
ikincisi aranızda kötü bi konuşma oldu mu?
üçüncüsü işten neden çıkmış?

ayy tövbe cin min sakın öyle bişey yapma arkadaşım.. bekle bakalım biraz daha elbet bir haber alırsın.. akrabalarından birilerine ulaşmaya çalış.. aranız gayet iyi problem yokken başını alıp gidecek hali yok ya..

yani o kadar caresiz kaldımki boyle yollara basvurmayı dusundum ki hayatta ugrasıcagım seyler degildir :31: cocukluk arkadasıyla aynı evde yasıyor bugun kapıya not bıraktım yarın yine gidicem ya biriyle olsun aldatsın vs bunlar olsunda basına birsey gelmiş olmasın tek korkum bu daha oncede konusu gecmişti manyakmıyım durup dururken gidiyim haber bile vermeden diye demişti ama ne biliyim işte her ihtimali dusunuyorum off:2:

Son düzenleme:
birincisi sen nerde yaşıyosun sevgilin nerde?
ikincisi aranızda kötü bi konuşma oldu mu?
üçüncüsü işten neden çıkmış?

aramızda 20 dakikalık bir mesafe var aynı sehirlerdeyiz..
hayır oyle iyiki aramız hicbir sorunumuz yok ve gercekten deger verdigini hissedebiliyorum..
işten cıkmamıs kasadaki kız 2 gun gormeyince oyle demiş orda calısan arkadası köye gittiginden beri bende ulasamıyorum dedi :26:

aramızda 20 dakikalık bir mesafe var aynı sehirlerdeyiz..
hayır oyle iyiki aramız hicbir sorunumuz yok ve gercekten deger verdigini hissedebiliyorum..
işten cıkmamıs kasadaki kız 2 gun gormeyince oyle demiş orda calısan arkadası köye gittiginden beri bende ulasamıyorum dedi :26:

muhtemelen sıkıntılı bi durumda, yoksa neden sana haber vermesin, ama bi şekilde sana ulaşmalıydı şu durumdayım merakk etme diye.çünkü böyle strese gireceğini düşünmesi gerekirdi. en son ne zaman konuştunuz?

muhtemelen sıkıntılı bi durumda, yoksa neden sana haber vermesin, ama bi şekilde sana ulaşmalıydı şu durumdayım merakk etme diye.çünkü böyle strese gireceğini düşünmesi gerekirdi. en son ne zaman konuştunuz?

telefon numaramıda degiştirdim ben yeni numaramı ezberede bilmiyor telefonunu biyerde unutmus olma ihtimalini dusunuyorum cunku uzunca bi sure aradım acan olmadı sonra kapandı..boyle ilgisiz bir adamda degildir sık sık arar sorar mesaj atar hatta ben bir gun boyunce cevap yazmadım diye cok merak etmişti boyle seylerede dikkat eder..en son salı gecesi gorustuk o sabaha karsı bikac mesaj atmıstı en son bu

telefon numaramıda degiştirdim ben yeni numaramı ezberede bilmiyor telefonunu biyerde unutmus olma ihtimalini dusunuyorum cunku uzunca bi sure aradım acan olmadı sonra kapandı..boyle ilgisiz bir adamda degildir sık sık arar sorar mesaj atar hatta ben bir gun boyunce cevap yazmadım diye cok merak etmişti boyle seylerede dikkat eder..en son salı gecesi gorustuk o sabaha karsı bikac mesaj atmıstı en son bu

şarjı bitmiş sanırım, bence geçerli bi nedeni vardır, dediğine göre ilgiside sevgiside gayet yerinde.aklına kötü şeyler getirme sıkıntıda yapma, unutma güzelim olmuşla ölmüşe çare yoktur. umarım biran önce haber alırsın. sabırı elden bırakıp kendini yıpratma, nasılsa dönüp dolaşacağı yer o şehir değil Mİ?

şarjı bitmiş sanırım, bence geçerli bi nedeni vardır, dediğine göre ilgiside sevgiside gayet yerinde.aklına kötü şeyler getirme sıkıntıda yapma, unutma güzelim olmuşla ölmüşe çare yoktur. umarım biran önce haber alırsın. sabırı elden bırakıp kendini yıpratma, nasılsa dönüp dolaşacağı yer o şehir değil Mİ?

insallah dedigin gibi cıkar :31: hani diyorum ayrılmak istese bile arar soyler haber vermeden cekip gitmez :26: birkac gun daha bekliycem sonrasında artık naparım bilmiyorum bir sekilde ailesine ulasmaya calısıcam insallah bu kadar uzun surmez

sıkıntıılı bir durumda büyük ihtimal o yüzden arayamıyordur. biraz daha bekle bakalım çok zor ama başka da çare yok gibi

Evet canım beklemek zor ama beklemelısın..
Bunda kotu bırsey goremedım..Yanı tartışmamışınız bir şey olmamiş..
Suan sıkıntılı olabılır babaannesi rahatsızlanmış apar topar gıtmışş.Bakamıyordur orda yoğundur sen
kötü düşünme bence canım..En kısa zamanda haber alırsın inş tatlim..

Evet canım beklemek zor ama beklemelısın..
Bunda kotu bırsey goremedım..Yanı tartışmamışınız bir şey olmamiş..
Suan sıkıntılı olabılır babaannesi rahatsızlanmış apar topar gıtmışş.Bakamıyordur orda yoğundur sen
kötü düşünme bence canım..En kısa zamanda haber alırsın inş tatlim..

ahh umarım oyledir Allah soyletiyordur seni :26: haber aldıgım gun omzundan buyuk bir yuk kalkmıs olucak zaten

Canım dua et en kısa zamanda ulaşırsın inşallah tatlım..
Bende bu sene Dedemi kaybettim ..:43: Hiç bir şey umrumda olmadı Dedem benm için çok değerliydi..
inşallah sevdığinin babaannesine bırsey olmamıştır canım..Rahatsızlanmıs ya sevdıgınde üzülmüştür illakı sana dönünce açıklamasını söyler canım..

Back
X