bir bucuk aylık bir ilişkim var gayet guzel gidiyor sorunumuz yok beni seviyor ilgili hatta bulusmamıza gec kaldı diye kendini affettirmek icin işinden gucunden izin alıp bana surprizler yapan kıskanan ilgili yani bana deger verdigini her sekilde hissettiren biri kendisi arkadasıyla birlikte yasıyor ailesi istanbulda ama akrabaları karadeniz tarafında yasıyor cıktıgımız ilk zamanlarda dedesinin evini yaptırmak icin 2-3 gunlugune memleketine gitti aşkım köyde olucam telefon cekmeyebilir endişe etme dedi tamam dedim 2 gun gecti ve geldigi gun beni aradı sorunsuz bir sekilde devam ettik bayramdan sonraki hafta yani bu gectigimiz pazartesi istanbulda annesinin kardeslerinin yanına gitti bir gun kaldı döndü aramızda hicbir problem yoktu hatta ben ertesi gun arkadaslarımla havuza gittim seni özledim gibi mesajlar attı gercekten hayatımda karsıma cıkan en iyi özelliklere sahip olan insan..calıstıgı yeride biliyorum hatta giderim ordakiler tanır beni her neyse sorunun ozune geliyim cok uzattım:) salı gecesi bana mesajlar atmıstı gayet guzel ama uyudugum icin sabah gorebildim en son mesajıda aşkım ananem fenalasmıs köye gidiorum ilk ucakla bende gecmiş olsun canım falan yazdım birgun bekledim haber gelmedi ikinci gun yazıyorum cevap yok arıyorum acan yok dun aksam telefonuda kapandı calıstıgı yeri kardesime arattım kasada duran kız işden ayrıldı demiş beynimden asagı sular dokuldu hemen ardından ben aradım diger calısanlardan tanıdıgım birini telefona cagırdım x'in kız arkadasıyım ben dedim zaten tanıdı hemen işden ayrıldı demişler kardesime dedim yok oyle bir kesinlik ulasamıyoruz sadece dedi bende arıyorum memelkete gittiginden beri ulasamıyorum henuz gelmedi o zaten dedi biraz rahatladım ama hala içim buruk acaba basına birseymi geldi diyorum yoksa pılını pırtısını topladı bastı gittimi
bunun icin sebebi yok en azından senle gorusmek istemiyorum deyip gider bir insan kardesimde belki ananesi vefat etti tek erkek o ilgilenmek zorunda kalmıstır dedi evine gittim arkadasına not bıraktım ya delirmek uzereyim basına boyle seyler gelenler varmı napıcam bilmiyorum:26: ondan haber alamamaya basladıgım andan beri eski erkek arkadasım aramaya barısmak istemeye basladı cok sacma gelicek ama acaba Allah beni deniyormu diyorum bakalım hala aynı hatayı yapıp eski erkek arkadasıma donucekmiyim yoksa birlikte oldugum insanımı bekliycem diye sacma oldu dimi
sevgilimin yerini cin cagırıp sormayı bile dusundum kardesim engelliyor ki boyle biri degilimdir ama caresizlikden ne yapıcagımı sasırdım..