Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

boncum ağzını burnunu yirim gııı ne güzel dedin öle anne adayı diee gel öpemmŞeniz
ya aslında bi yandan da ii yaptın kafandan silmen bedenen ii gelcek sana inş daha ii olur senin için

inşallah özgülüm sadece bedenen değil ruhen de iyi geliyofisfisfis
hayırlısı diyorum başkada bişe demiyorum ben........

valla nehirim garanti veremem canım sen iki cins içinde al ona göre sonra yok alamadım yok param bittim demeyesin :) neyse
canolar valla dua edin bana aslında çok rahatım kafamda deil ama işte insan vakit yaklaşınca steres oluyo yinede neyse unuttum gitti dahada düşünmem:)

opuyorumnanaktan anladım kız geçen söyledin yaa
arkadaştan hediye geldi ilk diye
başka eksik yok yeter işte bu kaaaakaydirigubbakcemile3

kıs özgül valla bak sen b hamileyim de yeterkiii bacım itin olsun iki çaput değilmi alt tarafııı ayıp ettinnnn

saol nehirim canım yaa insan böle duyunca daha bi mutlu olii neyse inş olurda siz sadece kutlayın o yeter bana inş
boncuğum karılık yönünden mi yaşmı annamadım ama iki yıllık garıyım 28 yıllık delüyüm canım ya sen

kız boncuk senin hemşo yazdı dahada cevap vermedi kaçırdın garıyıı acıktım dedünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs deli sözüm söz yeterki sen bebişten haber ver datlummmmmmmmmmmmmmmm

2 yıldurr hee ben dahada yıllanmışım o halde
4yıl25sene cnm

hadi be yıllanmışmışşş hahah kasımda 6 yıllık karı aralıkta 28 yıllık delü olcam hahahahaha

nehir az daha yine yiyeceklerden bahsedecedüümmm :sinifsinif:
pis boğaz ne olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…