Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

pis boğazım heheh varmı itirazı olan :umursamaz:
hemide gobeem bile yok yani yok derken kem küm ehe ihi şey ayva göbiş:umursamaz:

görcem snei boncuk görcem şişicen naaaaaaaaaaaaaaa böle dana gibi olcan aynı ben hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ee boncum o kadarda olsun benimde ayva göbeği geçti bu ara iyice sinir oldum yaa bu hormon ilaçları etti bölee offff sinirlendimm boncum cigara içmek bu salonda yasakmıdır kuşumm tütütrebilirim müü nehirim sen geri kaç bacım bogulma dumandan pufffpuffff

maşallah nehir yaa 6 yıllık şarap
sen yaşlanmışsın ozaman bee kocakarı olmuşsun benden daha delisiniz siz :roflol:

kıs bennnnnnn varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne koca karısı bu halimle bile bi bakan bidaha bakıo beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acaba cokmu tipsizim ondanmı bakıolar hahahahahahah:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiyiz dilevincim sen nasılsın
iyi canım uykum var mirmirmirmir
özgülcüm kaç yıllık şaraptın sen?
:içelim: en sevdiğim içecek olsada demlensek gece gece

hoşgeldin hemşooooooo gece kuşu sositososito
Şeniz
hemşoo ya seni görünce yine acıktım ben ne iştir buu?
ben yeni indim yemekten cokacimcoook bide pastırma vardı ama yemedim.Yİyememde -tatlicadiarzu-
cokacimcoook
kız yemeyin bu saatte anacım yoksam göbişler iice havaya uçar yani

İnşşaalllaaahhh :Saruboceq: tek temennim o :)

dana gibi mi :1shok:

he bildiğin dana hemde en besilisinden hahahaha

iç anam iç no problemmm

nehir bi bakan bidaha bakii demek
danalığına bakıyorlar işte anlamadınmı :roflol:

hemşo ne pastırması yaa bööööğ
senin en sevdiğin içecek neki?

ben varm :jeyyar: sivas katmeri varmış hemşom yeni gördüm ben onu bizim burda geceleri çıkıyo ondan var yersen alkisalkisalkiscokacimcoook

ya kızım siz delimisiniz gece gece demeyin valla bak canım cekio haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nehir bi bakan bidaha bakii demek
danalığına bakıyorlar işte anlamadınmı :roflol:

hemşo ne pastırması yaa bööööğ
senin en sevdiğin içecek neki?

bende onu diom tipsizliğime bakıolar hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…