Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

slam kizlaaaropuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hoşgeldiiin opuyorumnanaktan
:kedi:tskler kizlar evvet kizardim kürklendim:kedi:
yurt disina olmuyoda sardusum melegim saolsun onun sayesinde oldum büle cok istiyodum taaaa ilk basindan beri hatira dahi olsa olduda bitti masallah ooldum sincik :)))))

Şeniz ozman teşekkürler sarduşa kaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun canımcım bende istiyorum ya mafoldumben

aynen öle armut piş ağzıma düş kaydirigubbakcemile3

amin cnm kabul olur allahım edilen duaları geri çevirmezz
unutma ama her duanın başında hayırlısıyla demeyi
yanlış dua etmiyelim

incim inş karşılaşırız gene canım öptüm sizleri kib görüşürüz delü hamiş sende erken yat kızz yazık bebüşe haa uykusuz buraktın

de haydi git bakem bebek bana bağlı değl sekerim ona bakarsan ben uyurkende o depişio ben bie diommu :roflol::roflol: ii geceler datlummmmmmmmmmmmmmmmmm

hemşoo baktım konuya
burda tek bir kişi yapsa bunu görgüsüzlük olurdu ama herkes paylaşım yapıyor aynı konuda
o kendi saçma düşüncesi bencede

niye almiyosun cimcimem benimopuyorumnanaktan

bu soruyu hiç sormadım kendime kaydirigubbakcemile3
Ya evdeyim ya işte buranın adresini veremem evin adresini versem evde denk gelmezse nasıl olacak:uhm:
Onu düşündüm.
Bu arada eskiden sitede hep ekşın olurdu bu aralar hiç bşey yok seytan kulağına kursun demek istiyorum :kedi:

nehir oğluna isim budum ya ben daha isim istiyonn :umursamaz:

güller diyarı yeni konu açtım demiştin ne konusu link eklermisin bakalım bizde:)

kızlarrrrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
napıyonuzzemuszemus zemuszemus zemuszemus

:Saruboceq:canim rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder insallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktanben tuana erkek olsaydi benim ve esimin düsündügü ismi yazdim topigine aklima gelirsede yine yazarim insallah ayrica hediye icin diildi emin ol ama topiginin linkini verdigin icin tsklerrrrrrropuyorumnanaktan

hemşoo baktım konuya
burda tek bir kişi yapsa bunu görgüsüzlük olurdu ama herkes paylaşım yapıyor aynı konuda
o kendi saçma düşüncesi bencede

herkesi aynı sekilde nitelendirmek çok kötü.
Valla ben o bölümde hiç paylaşımda bulunmadım ama kullanılan kelime çok ağırıma gitti.
İlerde orası benimde işime yarayacak.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…