Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

tamam canim:gitme: gitme hec bahsetmiyecez söz bebegini unuttukmafoldumben
valla ben ne bulursam yiyorum üstünede spor yapiyorum allahasükür kilo sorunum yokzemuszemus

canim istanbuldada olsa askin sorun etmiyosa farketmiyo sana sifresini söylicek kazene bildircen oda seni kizarticak kürklendircek:kedi::jeyyar:
benim herif halasında kalıyo o kadın kırıp atar en iyisi kendim işten çıkınca almam mirmirmirmir
:roflol:iyi yapmissinkaydirigubbakcemile5vereliniortakhakketmis cünkü ay kendimi cok kötü gördüm ya:jeyyar:

banlanırmışım bide :sinifsinif:

saol dilevinciğim sorarım tabi 21nci haftamdayım 5 kg aldım toplamda aşkım iiiimiii

haha bende dedim marka sölemekte görgüsüzlük iğrençççççççççç yazdım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman dikkat et banlanma :)

evet yaa 6 aydir falan cok kötüyüm dr a gittim hepsini burda yazmiyayim yerimsenibensalak dr baska önerileri var hormon düzenleyici biseyler diyor bende birde izinde tr de gidecem dr a mafoldumben
Hımm canım türkiyede iyi bi doktora gözük ozman ihmal etme :teselli: kist falan varmı yumurtalıklarında :uhm:

sen niye cikican balim???isden???

aman dur kiz sana hasret kalmiyalim bidemafoldumben

canım 1500 tane erkek çalışıyo ve hepsi bi değişik.
Gerçekten anlamıyorum artık mafoldumben
hepsinin aklı belden aşağıya calışıyo iğreniyorum :tomato:
Evde netim var uzak kalmayız merak etme :jeyyar:seninm gazozların olmadan zaman geçermi kaydirigubbakcemile3

zıkkım ye boncuk yemek die die benide acıktırdın gece gece yemem ben yemek şimdi kalkıp bşe hazılıycam pis bogazlı karıııııııııııııııııı

:jeyyar:alismis kudurmusdan beterdir dimiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…