- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.121
bak suna sorunum gazmi yani töbe töbe:dilcikar:
tamam canim:gitme: gitme hec bahsetmiyecez söz bebegini unuttukmafoldumbenama bıktım sizden haaaaaaaaaaaaaa börek köfte ya canım cekio valla saka yapmıom ben börege dayanamam kilo almıyım de yemiom bana acımıosanız bebeğe acıyın yemek muhabbeti yapmayın yada ben gidemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yorum yapamam görgüsüzlük olur gibi bişey kaydirigubbakcemile3
tamam canim:gitme: gitme hec bahsetmiyecez söz bebegini unuttukmafoldumben
valla ben ne bulursam yiyorum üstünede spor yapiyorum allahasükür kilo sorunum yokzemuszemus
benim herif halasında kalıyo o kadın kırıp atarcanim istanbuldada olsa askin sorun etmiyosa farketmiyo sana sifresini söylicek kazene bildircen oda seni kizarticak kürklendircek:kedi::jeyyar:
:roflol:iyi yapmissinkaydirigubbakcemile5vereliniortakhakketmis cünkü ay kendimi cok kötü gördüm ya:jeyyar:
adet dönemindemisin CADIARZU
benim herif halasında kalıyo o kadın kırıp ataren iyisi kendim işten çıkınca almam mirmirmirmir
banlanırmışım bide :sinifsinif:
benimde yok hamilelik kilosu ama cok hamur işi yemiom şişmeyim dieeee
sagol canim gitmisken alsaydin bir tane kim görecek biz hepimiz burdaydikyerimseniben:jeyyar:off güller diyarı döktürmüş görünce nasıl ağzımın suyu aktıı
haha bende dedim marka sölemekte görgüsüzlük iğrençççççççççç yazdım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman dikkat et banlanma :)haha bende dedim marka sölemekte görgüsüzlük iğrençççççççççç yazdım
Hımm canım türkiyede iyi bi doktora gözük ozman ihmal etme :teselli: kist falan varmı yumurtalıklarında :uhm:evet yaa 6 aydir falan cok kötüyüm dr a gittim hepsini burda yazmiyayim yerimsenibensalak dr baska önerileri var hormon düzenleyici biseyler diyor bende birde izinde tr de gidecem dr a mafoldumben
sen niye cikican balim???isden???
aman dur kiz sana hasret kalmiyalim bidemafoldumben
tuzlu yememen gerek bide en fazla 12 kilo almalısın fazlası zararlmaz:
bu arada ben ebelik mezunuyum :kedi:
Ama hemşirelik yapıuyrm suan.
Merak ettiğin bişi olursa cekinme :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman dikkat et banlanma :)
Hımm canım türkiyede iyi bi doktora gözük ozman ihmal etme :teselli: kist falan varmı yumurtalıklarında :uhm:
canım 1500 tane erkek çalışıyo ve hepsi bi değişik.
Gerçekten anlamıyorum artık mafoldumben
hepsinin aklı belden aşağıya calışıyo iğreniyorum :tomato:
Evde netim var uzak kalmayız merak etme :jeyyar:seninm gazozların olmadan zaman geçermi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?