- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.141
incim bana seni gerek seni bana seni yemek seni :roflol:
yok canim hamileyim diye bisey yemiycenmi asiriya kacmadiktan sonra azda olsa her istediginden yekaydirigubbakcemile5benimde yok hamilelik kilosu ama cok hamur işi yemiom şişmeyim dieeee
saol dilevinciğim sorarım tabi 21nci haftamdayım 5 kg aldım toplamda aşkım iiiimiii
yok canim hamileyim diye bisey yemiycenmi asiriya kacmadiktan sonra azda olsa her istediginden yekaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 eger 9 ayın sonunda en fazla 12 kilo alacaksan iyipuyorumnanaktan
Bol bol yoğurt süt falan ye iç.
tuzu hamur işini kes suyu bol iç yürüyüş yap çok kilo almazsın canım.Şeniz
sen çok hoşsun zayıflama çok yakışıyo oyy yyirim seni yiriiimm Şeniz:kedi:ben 12 kilo aldimda noldum sonuc hala balinayimkaydirigubbakcemile3
az az işte canım kesmioooooooooooooooooooooooooooooo
valla dedikelrini yapıom zaten it ayagı yemiş gibi geziom inş böelec gider canım benimmmm saol biatemmmmmmmmmmmmmmm
sen çok hoşsun zayıflama çok yakışıyo oyy yyirim seni yiriiimm Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birinehiri durdursun cokacimcoook :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aman dikkat et banlanma :)
Hımm canım türkiyede iyi bi doktora gözük ozman ihmal etme :teselli: kist falan varmı yumurtalıklarında :uhm:
dr yok bisey diyor ultrasonla bakti ama normal deyil bu baska bir agri tr de birkac gün istanbulda kalacaz insallah giderimCADIARZU
yiyin yiyin can boğazdan gelirrr:sm_cool:
günlük 45 dakika yürüyüş yapmalısın.
Öyle komşuya falan gezme parkta temiz havada burundan nefes alıp ağızdan vere vere gez kaydirigubbakcemile :roflol: :roflol:
şimdi kaç kilosun inci?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?