Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

ne güzelmiş ya bayıldım bu adetealkisalkisalkis
yabancıların herşeyine özeniyoruz bunu kim akıl ettiyse Allah razı olsun ondan:Saruboceq:

esse kate in hakkından gel anlatayım :kedi:

ona kıyammakııopuyorumnanaktan
yaa ben de duymak istiyom bana da anlattt:kedi:
kate engellıyoo on u dov anlatsın :roflol:
kızlar ben kaçar muhabbet çok güzel ama yemek yiyicem kısmet olursa yarını oruçlu geçirecem hepinizi kocaman öptüm byby

bend etutcam 1saat sonra yemek yıcem cici kız olcam:) alah kabul etsın cnm
buarad abadem sok olsum benım gecelıgı koymusun harbı oraya bendekı sadece daha uzunu kız arkadaslarım bayıldı aldılar)

şş kızlar tmm artık bula bula buugnu mu buldunuz kac gundur burdaydım boyle seyler yoktu seytan ıyı verıyo coskuyu buuarada cerenkaltılıyorum cnm dıs mıhrak dııynce aman hkap herseyı ıc mıhrrak dıyınc e kac bızde

Merakla bekliyorum :teytey:

Allahım inanamıyorum kendime...Hiç girmezdim ben böyle geyik muabbetlerine..Offf beni siz baştan çıkardınız valla..:kedi:kaydirigubbakcemile3

hadı ordan fitili verip gerı cekıl bı laf vardır goster ama verme dıyee senı gıdı gıdıklava:

senin orucunuda rabbim kolay etsin ve kabul etsin inşallah essem:Saruboceq:

ne güzelmiş ya bayıldım bu adetealkisalkisalkis
yabancıların herşeyine özeniyoruz bunu kim akıl ettiyse Allah razı olsun ondan:Saruboceq:

evet canım bende bayıldım ama bu adet senelerden beri varmış.Yarın bizde hamur kızartıp dağıtıcaz komşulara burada.Çok güzel şenlik havası var burada. opuyorumnanaktan

hadı ordan fitili verip gerı cekıl bı laf vardır goster ama verme dıyee senı gıdı gıdıklava:

Kız valla...bak konularıma hiç girmişmiyim geyiğe falan..ben hep gebelikle ilgili konulardayım..arada sırada da bir derdim vara bakarım..ama iki gündür bir açıldım kikaydirigubbakcemile3

badem senin içindevarmış anacım sen aç aç oranı buranı sonra beni siz baştan çıkardınız de olacak işmi :tomato:

Yok canım gönül yarası ben hergece kırmızı gecelik giyip öyle giriyom bu topiğe deyince baştan çıkmışım..farkında deilim valla..kaydirigubbakcemile3

benimkisi sadece uyum sağlamak...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…