- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.841
bakın duyun ne demiş badem hanımm :umursamaz:Ben seksi kadınım..Öyle kapalı kapalı gecelikler giyemem şekerim...
hediye mi istiyorsun ben sana hediyede veririm bademYok bunlar madem sana kırmızı gecelik hediye ediyorlar,kıskandım belki bana da belki bitane hediye ederler diye..Ama nerdeeee kaydirigubbakcemile3
aynen katılıyorum :roflol:buna benzer bende yeni aldım çok güzel bunlar ya bademinki
giyilmek için değil zaten çıkarılmak için kanımca zemuszemus
demek baska seylerde ıstesek uyum saglıcaksınŞeniz:CüvCüv::ecrin_bebek::kedi:Yok canım gönül yarası ben hergece kırmızı gecelik giyip öyle giriyom bu topiğe deyince baştan çıkmışım..farkında deilim valla..kaydirigubbakcemile3
benimkisi sadece uyum sağlamak...:lepi:
rengıne bıttımm
geceliğim de böyledir benimm
sende biraz bana uyum sağlasaydın bademcimmmlmaz:
buna benzer bende yeni aldım çok güzel bunlar ya bademinki
giyilmek için değil zaten çıkarılmak için kanımca zemuszemus
ne meraklı hatunsun sen öyle gel bakem :mymeka:
boncuk hiç de seksi değilsin anam bunumu giyiyon yaşlı nineler gibi bu yaşta..CADIARZU
olay haber geliyor bugün dışarı çıkmıştım bi baktım bizim badem anam delikafadulden
oturmuş ayakkabısını bağlıyo one hemen makinamı çıkardım veeeee
boncuk hiç de seksi değilsin anam bunumu giyiyon yaşlı nineler gibi bu yaşta..CADIARZU
Ya boncuk gençmiydi ? ben onu 82 sinde diye yakışımış dediydim zaten...naniknanikkaydirigubbakcemile3
evet benimkiler çıkarmak için..çıkarıcak olan kocem olduktan sonra feda olsun..delikafadulden
asi cim mrhb cnm sen nasılsın?
çalıkuşum hoşgeldin nerelersesin cnmm özlettin kendini görüşemiyoruz hiçç
olay haber geliyor bugün dışarı çıkmıştım bi baktım bizim badem anam delikafadulden
oturmuş ayakkabısını bağlıyo one hemen makinamı çıkardım veeeee
Buralardayım canım. Hoşbuldum. Ben arasıra küser arasıra barışırım kk ile...
hoşgeldin canemm a.s.
tubiş gördünmü bademii :dilcikar:
hiç dikkat etmi böle sokaklarda 3aylarada girmişizz :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?