Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

boncuğum harbiden bu satlerde niye acıkıyon ki sen...CADIARZU
bilmem ki acıkıyorum
Ben de geçenlerde boncuğu çektim..makyaj yaparken bak kuş uçuyor dedim veee :lepi:

güzel hatunmuşum bayaa
şaşarım kız bi kere de acıkmasannn:mymeka:
bende şaşarım
noluooo şimdi böle resim koyunca onu bi anlasammmmmmmmmmmm
sende resmini koymuşun avatarına ama çok güzel olmuşşş
kızlar maaşallah hepinize bu saatte bu kadar kişi topikte tü tü tü nazarım değmesin

öpüyorum hepinizi ben kaçıyorum bol muhabbetler dualarınızı eksik etmeyesiniz :Saruboceq:
hadi güle güle kate öpüyoruz gel yine
boncuk bunu ne zaman diycen diye bekliyodum inankicokacimcoook
la senin karnında çalar saatmi var hergece aynı saatte acıkıyo:uhm:
zaten 2 öğün yemek yiyom bir akşam bide gece
onuda kıskanıyosunuz yaaaalmaz:

ben gideyim bu gün pek bana uymadııı şöle gezineyim ii gecelerrrrrrrrrrr
nehircim harbi sıkıldınmı cnmm açmadıkmı senii?

iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktan
naasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
dün gece için kusura bakmayın selam verdim kaçtım :kedi: sonra tekrar geldim essem boncugum ve bir kaç arkadaş bişeyler yazmışsınız alıntı aldım cvp yazıyodum ki net gitti bir dahada gelmedi kızlar:gitme: tekrar giremedim ksurua bakmayın:gitme:
essem inşallah istanbula gelmeyi heyecanla bekliyorum:Saruboceq:
ama hala net değil:gitme: hayırlısı diyorum:Saruboceq:
kısmetse gelicez inşalah:Saruboceq:
kar a da söyledim çok heyecanla yazmış bana sağolsun opuyorumnanaktan
ha bu arada essesm dün gelmeyen kilo alıyomuş büyü yapıyolar yazmışsın cvp bını veremedim dün sana bugün yazayım galiba tuttu şimdiden şiştim resmn batlıcam yakında 3 gün daha kalırsak 5 kilo alıpta döncem:1shok:-tatlicadiarzu-
boncuğumm yine yorgan altından yazıyom yine üşüyoruz bacım yani:kedi:
keşke çantama bile koyupta getirme şansım olsaydı seni ne hoş olurdu:çok üzgünüm:
ben buraya gelirken bu kadar hevesli değildim :1no2:mevsiminde olmadıgı için dağ başında ne işimzi var bile diye düşündüm..ama süper biyer bayıldım bahar resmen burası çiçekler kelebekler,heryer yemyeşil..yükseklerde kar var manzara harika:asigim:

sıkıldım evet

ben avartara kendi resmmi koydum milletin donlu resmini değil bajımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…