- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi WomanAndProud
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bunu sormam lazım çok merak ettim, ama bunu demem lazım çok üzüldüm vs vs böyle sürüp gider. burada sana yorum yazarken tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz, sen böyle davranırsan o daha çok üzer seni, ünv kazanır yoluna devam eder, sen ondan sonra napıcam ben onsuz, ünv oldu beni unuttu, yardım edin kızlar diye yeni sayfa açarsın buraya
ne kadar aşkından ölüyor olsan da kendini geri çek bakalım bi gör neler olacak birde öyle dene
Aman sakın merak etme, bir şey olmamıştır domuz gibidir.
Merak etsen bir de suçlu olursun ne olmuş ne gerek var ortalığı karıştırmaya der üste çıkar
benimki gibi..
Azıcık yüz vermeye gelmiyor pislere hıhh![]()
Aynen dedigin gibi
Bunlar boyle ustune gitmeyeceksin
Yorum yapanlar hakli
Yanlis anlama sen de derdini paylas diye soruyorum seninki ne yapti :)
Benim sevgilim yapsa iyiydi burnundan getirirdim deliren o olurdu.
Eşim yaptı. Sabah işe gitcek diye biliyordum kalktığımda yazmamıştı.
Üstüne teli kapalıydı. Ulaşamadım korktum arkadaşını aradım o da babasına sordu derken.
Ortalık karıştı. Ben sana izinli olduğumu söyledim ne diye ortalığı karıştırdın diye azarladı.
Çok pis kavgalı ve küsüz.
Yaa işte böyle..
Eskidendi merak etti beni aşkımmm ayyyydemeler. Artık böyle
![]()
Benim sevgilim yapsa iyiydi burnundan getirirdim deliren o olurdu.
Eşim yaptı. Sabah işe gitcek diye biliyordum kalktığımda yazmamıştı.
Üstüne teli kapalıydı. Ulaşamadım korktum arkadaşını aradım o da babasına sordu derken.
Ortalık karıştı. Ben sana izinli olduğumu söyledim ne diye ortalığı karıştırdın diye azarladı.
Çok pis kavgalı ve küsüz.
Yaa işte böyle..
Eskidendi merak etti beni aşkımmm ayyyydemeler. Artık böyle
![]()
Biz daha sevgili degilken ben buna ni yarim saat yazamamistim eve bi geldim mesaj yagmuru
Merak edermis haber veriyimmis
Ilginc bu da ya
Sanirim ayri evde kaliyorsunuz?
Merak etmen normal de o nasil tepkidir yahu
Cok takmamak gerek sanirim boyle durumlari
Her tur durumdan dedigin gibi domuz gibi cikiyorlar
biz fazla önemsiyoruz galiba :) yada zaman gectikce öküzleşiyorlar mı bunlar :):)
biz fazla önemsiyoruz galiba :) yada zaman gectikce öküzleşiyorlar mı bunlar :):)
Evet bişey olsa daha iyiydi diyorsun sonra, merak ettiğine değer bari
Şuan öldürmek istiyorum onu.
Takmamak gerek ama benim elimde değil takan biriyim.
Gerçekten öküzleşiyorlar.
Biz yapsak ama savaş sebebi olur.
Teli kapanmışmış uyuyormuşmuş ne bilsinmişmiş.
O bana demişmişmiş de boşa ne ayağa kaldırmışmışım milleti..
Ayyy parçalayasım var ve imkanım yok yaaa![]()
koç olduğunu söylediğin yorumdan sonrasını okumadım, tahmin ediyorum gerisini... şu hayatta ifrit olduğum tek kişi: umursamaz kişi. sen bir koç olarak konunun biraz üzerine gitmek istersin, sadece bu yüzden hafiften duygu sömürüsü de yaparsın "seni seviyorum, beni bırakma" gibi. ama karşıda ki kozalak (çok afedersin) bunu nasıl anlar? "ohoo bırakmaz nasılsa beni, seviyor". haa sen bir sabredersin, iki sabredersin bir bakarsın ki ı-ıh, sen yıpranıyorsun ama karşıdaki hala large. o zaman önce soğursun.. ne mesaj yazmak ne de konuşmak gelmez içinden.. sonra görmek de istememeye başlarsın.. ama bu sefer o bakar ki iş ciddi, düşer peşine.. netice olarak ve bir koç olarak geriye dönüp bakmayacağın için de ilişki biter..
sen değerlisin, herkesten-herşeyden çok derğerlisin.. yıpratma kendini.. tabiatın kanunu bu; kaçan kovalanır ve kimse de vazgeçilmez değildir![]()
Basak ben de kocum
Neden ki :)
nişanlımla ben gibibaşakların ortası yoktur ya sever ya sevmez
![]()
Ben de koç sevgilimde başak. Çok seviyo ama severkende öle bi hırpalıyor kii. Sen nasıl başa çıkıyosun cnm? Çok mu takıntılı seninkide?