Haber Vermesi Gerekmez mi?

ama bunu sormam lazım çok merak ettim, ama bunu demem lazım çok üzüldüm vs vs böyle sürüp gider. burada sana yorum yazarken tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz, sen böyle davranırsan o daha çok üzer seni, ünv kazanır yoluna devam eder, sen ondan sonra napıcam ben onsuz, ünv oldu beni unuttu, yardım edin kızlar diye yeni sayfa açarsın buraya
ne kadar aşkından ölüyor olsan da kendini geri çek bakalım bi gör neler olacak birde öyle dene

Haklisiniz da demeye calistigim
Siz sevgilinizle tartisirken birden ortadan kaybolsa bi kac saat
Iciniz acaba ayrilcak mi acaba noldu diye dusuncelelre dolu olsa naparsiniz?
Ama haklisiniz bana bunu yapti merak edilmeyi hak etmiyor
Hic bir sey sormicam

Arkadaslarim-ablalarim
Hepinize tesekkur ediyorum
Telefonu kapali degilmis biz whatsappten konusyoduk iletilmeyince mesaj telefonu kapali sandim
Mesaj atti (ben daha cevap vermedim) gelen cevap su ; askim internet kesildi
Evet guluyorum su an :D

Ama yine de tavsiyelerinizi uyguluycam hepinize tesekkurler:))
Simdi ben bir ders calisayim da gorsun :)
Cevap vermiyim dimi :)))

Sonucta yine de arayabilirdi ya da ne biliyim normal yoldan mesaj atabilirdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman sakın merak etme, bir şey olmamıştır domuz gibidir.
Merak etsen bir de suçlu olursun ne olmuş ne gerek var ortalığı karıştırmaya der üste çıkar
benimki gibi..:ssz:
Azıcık yüz vermeye gelmiyor pislere hıhh:19:

Aman sakın merak etme, bir şey olmamıştır domuz gibidir.
Merak etsen bir de suçlu olursun ne olmuş ne gerek var ortalığı karıştırmaya der üste çıkar
benimki gibi..:ssz:
Azıcık yüz vermeye gelmiyor pislere hıhh:19:

Aynen dedigin gibi
Bunlar boyle ustune gitmeyeceksin
Yorum yapanlar hakli

Yanlis anlama sen de derdini paylas diye soruyorum seninki ne yapti :)

Aynen dedigin gibi
Bunlar boyle ustune gitmeyeceksin
Yorum yapanlar hakli

Yanlis anlama sen de derdini paylas diye soruyorum seninki ne yapti :)

Benim sevgilim yapsa iyiydi burnundan getirirdim deliren o olurdu.
Eşim yaptı. Sabah işe gitcek diye biliyordum kalktığımda yazmamıştı.
Üstüne teli kapalıydı. Ulaşamadım korktum arkadaşını aradım o da babasına sordu derken.
Ortalık karıştı. Ben sana izinli olduğumu söyledim ne diye ortalığı karıştırdın diye azarladı.
Çok pis kavgalı ve küsüz.
Yaa işte böyle..
Eskidendi merak etti beni aşkımmm ayyyy:16: demeler. Artık böyle:ssz:

Üstüne teli kapalıydı. Ulaşamadım korktum arkadaşını aradım o da babasına sordu derken.
Ortalık karıştı. Ben sana izinli olduğumu söyledim ne diye ortalığı karıştırdın diye azarladı.
Yaa işte böyle..

Biz daha sevgili degilken ben buna ni yarim saat yazamamistim eve bi geldim mesaj yagmuru
Merak edermis haber veriyimmis
Ilginc bu da ya

Sanirim ayri evde kaliyorsunuz?
Merak etmen normal de o nasil tepkidir yahu
Cok takmamak gerek sanirim boyle durumlari
Her tur durumdan dedigin gibi domuz gibi cikiyorlar

Yaa işte böyle..

biz fazla önemsiyoruz galiba :) yada zaman gectikce öküzleşiyorlar mı bunlar :):)

Biz daha sevgili degilken ben buna ni yarim saat yazamamistim eve bi geldim mesaj yagmuru
Merak edermis haber veriyimmis
Ilginc bu da ya

Sanirim ayri evde kaliyorsunuz?
Merak etmen normal de o nasil tepkidir yahu
Cok takmamak gerek sanirim boyle durumlari
Her tur durumdan dedigin gibi domuz gibi cikiyorlar

Evet bişey olsa daha iyiydi diyorsun sonra, merak ettiğine değer bari:ssz:
Şuan öldürmek istiyorum onu.
Takmamak gerek ama benim elimde değil takan biriyim.

biz fazla önemsiyoruz galiba :) yada zaman gectikce öküzleşiyorlar mı bunlar :):)

Gerçekten öküzleşiyorlar.
Biz yapsak ama savaş sebebi olur.
Teli kapanmışmış uyuyormuşmuş ne bilsinmişmiş.
O bana demişmişmiş de boşa ne ayağa kaldırmışmışım milleti..
Ayyy parçalayasım var ve imkanım yok yaaa:5:

Her ikisi de bence :)
Nasil olsa kiz benim aman bosver havalari

Evet bişey olsa daha iyiydi diyorsun sonra, merak ettiğine değer bari:ssz:
Şuan öldürmek istiyorum onu.
Takmamak gerek ama benim elimde değil takan biriyim.

Ben de cok takan biriyim beni ne kadar uzdugunu bildigi halde soyle guzel bir gonlumu alamadi odunum
Bazen sevgisinden suphe etmiyor degilim

Bakin ne duydum

VÜCUDUMUZ AYNI ANDA; ADRENALİN, DOPAMİN, SEROTONİN, OXYTOCİN VE VASOPRESSİN HORMONLARINI SALGILARSA, BİR AYIYA BİLE AŞIK OLABİLİRİZ...

Bizim olay kesinlikle bu

Gerçekten öküzleşiyorlar.
Biz yapsak ama savaş sebebi olur.
Teli kapanmışmış uyuyormuşmuş ne bilsinmişmiş.
O bana demişmişmiş de boşa ne ayağa kaldırmışmışım milleti..
Ayyy parçalayasım var ve imkanım yok yaaa:5:

Cok iyi anliyorum seni
Keske yanimda olsa su an diyosun
Yanim da olsa da o kafasini bi kirsam

koç olduğunu söylediğin yorumdan sonrasını okumadım, tahmin ediyorum gerisini... şu hayatta ifrit olduğum tek kişi: umursamaz kişi. sen bir koç olarak konunun biraz üzerine gitmek istersin, sadece bu yüzden hafiften duygu sömürüsü de yaparsın "seni seviyorum, beni bırakma" gibi. ama karşıda ki kozalak (çok afedersin) bunu nasıl anlar? "ohoo bırakmaz nasılsa beni, seviyor". haa sen bir sabredersin, iki sabredersin bir bakarsın ki ı-ıh, sen yıpranıyorsun ama karşıdaki hala large. o zaman önce soğursun.. ne mesaj yazmak ne de konuşmak gelmez içinden.. sonra görmek de istememeye başlarsın.. ama bu sefer o bakar ki iş ciddi, düşer peşine.. netice olarak ve bir koç olarak geriye dönüp bakmayacağın için de ilişki biter..

sen değerlisin, herkesten-herşeyden çok derğerlisin.. yıpratma kendini.. tabiatın kanunu bu; kaçan kovalanır ve kimse de vazgeçilmez değildir :34:

koç olduğunu söylediğin yorumdan sonrasını okumadım, tahmin ediyorum gerisini... şu hayatta ifrit olduğum tek kişi: umursamaz kişi. sen bir koç olarak konunun biraz üzerine gitmek istersin, sadece bu yüzden hafiften duygu sömürüsü de yaparsın "seni seviyorum, beni bırakma" gibi. ama karşıda ki kozalak (çok afedersin) bunu nasıl anlar? "ohoo bırakmaz nasılsa beni, seviyor". haa sen bir sabredersin, iki sabredersin bir bakarsın ki ı-ıh, sen yıpranıyorsun ama karşıdaki hala large. o zaman önce soğursun.. ne mesaj yazmak ne de konuşmak gelmez içinden.. sonra görmek de istememeye başlarsın.. ama bu sefer o bakar ki iş ciddi, düşer peşine.. netice olarak ve bir koç olarak geriye dönüp bakmayacağın için de ilişki biter..

sen değerlisin, herkesten-herşeyden çok derğerlisin.. yıpratma kendini.. tabiatın kanunu bu; kaçan kovalanır ve kimse de vazgeçilmez değildir :34:

Vay be
Kendimi okudum resmen :)

insanlar bazen bazı olaylar birden fazla kez yaşandığında, ona benzer bir şey olduğunda direkt diğerleri gibi olduğunu düşünerek tepki verebiliyor. ama bu sefer belki telefonu kapandı, şarjı bitti bir şey oldu. bu ihtimali de göz önünde bulundurmak lazım gün içerisindeyiz şu an şarjını ayarlayamamış olabilir kendisi.

gelelim diğer mevzuya, 9 saat gibi örnekler çok uzun saatler gerçekten. bu böyle sürekli oluyorsa bunu onunla sitem etmeden konuşursanız belki bir şeyleri düzeltme şansınız olabilir. ama siz sürekli arayarak, mesaj atarak iş yapmasına engel oluyorsanız belki sizi kırmamak için kapandı falan diyordur. sakince konuşursanız karşılıklı bir sorun, sıkıntı varsa onu ortadan kaldırma şansınız olur ikinizin de.

haklıyken haksız konuma düşmemek çok önemli.

Son düzenleme:
Ben de koç sevgilimde başak. Çok seviyo ama severkende öle bi hırpalıyor kii. Sen nasıl başa çıkıyosun cnm? Çok mu takıntılı seninkide?

bilmem baş ediyorum işte 7 yıldır birlikteyiz koçda kolay olmadığından onada sormalı :27::27: ama takıntı dersen evet takıntılıdır kurar kafasında ona bide inanır bende çok gülerim o haline :9: ikimizde çok seviyoruz (yani bence:27::27:) bişekilde yuvarlanıp gidiyoruz işte kavga gürültü :27::27:

Back
X