- 17 Aralık 2015
- 4.038
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.580
- 208
- Konu Sahibi homesweethome3
İyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
nişanlının yerinde olsam atardım nişanı.
o ne öyle, bit kadar mesele için 'defol' bilmemne.
çok ayıp.
yazık çocuğa harcanıyo.