Haber vermesi gerekmezmiydi?

İyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi

nişanlının yerinde olsam atardım nişanı.
o ne öyle, bit kadar mesele için 'defol' bilmemne.
çok ayıp.
yazık çocuğa harcanıyo.

Sonunda adamda tahammül azalır sana yolu gösterir ozaman aklın başına gelir herhalde.alttan aldıkça tepesine cikmissin.he soruna gelirsek haber vermesi gerekmezdi @homeostas

İyi akşamlar,8 aylık nişanlıyım şu sıralar regl dönemindeyim ve bir hayli gerginim saçmasapan ağlamalar trip atmalar vs.İki gündür nişanlımla kavga ediyorum herhangi bi sebebi yok o sırada ne hakkında konuşuyosak onunla ilgili kavga çıkarıyorum istemsiz,bugün o mesaj attı aradı ben yine bişeyler dedim tartıştık,sonra bana whatsaptan fayans resimleri attı aşkım bunu seçelim çok güzel diye pardonda sen nerdesin dedim? İşyerindeki abiyle banyo malzemeleri bakmaya gittim dedi(evimiz tadilatta bu arada) ben cevap vermedim sonra aradı,x abinin evine gittik diye o kişininde evi tadilat oldu gidip bakmışlar bizim ev için örnek bişeyler almak için,bende niye haber vermedin dedim cevap vermiyosunki konuşmuyosun bende söylemedim dedi defol git dedim,sonra mesaj attı her ay bunu çekmek zorunda değilim homeostas senin için yapıyorum düşünüyorum herşeyi ama sen gerçekten ayıp ediyosun dedi haber verseydin böyle olmazdı dedim incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri büyütüyosun kendini dizginle lütfen dedi seninle konuşmak istemiyorum yeter artık dedim ve cevap vermiyorum şuraya gidiyorum diye söylemesi gerekmezmiydi
Ay fazla saçma..

Size iyi dayanıyormuş nişanlınız valla helal olsun. Ama dikkat edin derim bu durum fazla sürmez.

gerekmezdi... nereye gitmiş ki oğlan fayans bakmaya.. senı gören de sensiz bı cafeye ya da bi yere gezmeye gitmiş sanr... fazlaca abartmıssın. nısanlının da dediği gibi biraz dizginle kendini... :)

Her ay regl nasil bu kadar sinir yapar ki? Bence bazi hanimlar bunun arkasina siginip ayda 1 kere isi delilige vuruyor :) mazeretleride hazir olmus oluyor..tamam sinir olur belki yada duygusallik ama kontrol edilemez boyutlarda olduguna inanmam.

Ayrica cocuk ne guzel dusunmus senin yerine bir on arastirma yapmis. Evet haber verebilirdi suraya gidiyorum diye ama vermedi diyede defol git cok agir olmus.

Bak benim babam bana evlenirken sunu demisti. Evet esin kedi gibi olabilir ama aslinda bir aslan oldugunu bir gun hatirlar ! Yani isin ozu cocuga aslan yanini cikarttirma :)

Back
X