haberler kötü arkadaşlar kanamam başladı

canım benim bak kendin söylüyorsun kötü grip oldum diye hemde kızma diyorsun.sana kızmam sevgimden.şimdi bu yazıyı okur okumaz yatağa giriyorsun.çoooooook bol meyva yiyorsun.tamamen iyileşmedende çıkmıyorsun tamam mı.bak bunu sana hem arkadaşın hemde bir ebe olarak söylüyorum.buraya tekrar yazmaya kalktığında tamamen iyileşmiş olacaksın tamam mı:oklava: şaka biryana güzelce yat dinlen,kendine çok çok iyi bak

canım güzel yürekli arkadaşım benim iyileştim sayılır biraz kırıklık var ama gidiyo yavaş yavaş işe başladım zaten kaç gündür giremiyodum nete yorgunluktan yemekten sonra sızıp kalıyordum ama kanamalarım iyice bitti sayılır en önemlisi o grip falan onlar geçer nasılsa miniklerim iyi olsunda sen nasılsın bitanem iyice toparlamışsındır umarım

ayyy bide oturmuş tek tek cevap yazmış bizlere:kızgın:
ablacım yat dinlen demedikmi sana güzel haberlerini aldık canımcım bize yeter daha dün bir bugün iki biraz dinlensene be güzelim tam iyileşince cevap veririsin yok senin canın dayak istiyooooooo:oklava:
bursaya geldiğimde bulucam seni bebişlerine anlatacam annelerini ona göreeeee:1rolleyes:

canım sağ ol biliyorum yüreğini nasipte ne varsa o inşallah zamanı gelince benimde olur meleklerim dur daha yeni başladık dimi allah hepimiz hakkında hayırlısını versin

ayyyyyy ne güzel olur valla keşke gelsen bursayada görsem senide bi bebişlerimin güzel teyzesini

sevsev canım yeni gördüm yazını çok çok geçmiş olsun canım.
senin durmunun aynısını bende yaklaşık 1 ay önce yaşadım canım. birden kanamam başladı ama nasıl bir kanama anlatamam sanırsın bir yerim kesilmiş de deli gbi kanıyor. doktora naasıl gittim bilemedim. hastaneye yatıracaklardı ama sonra evde 20 gün dinlenme verdiler. rahim ağzı açılmamış bende de... ama ikizlerden birirnin plasentası öndeymiş o da kanama yapmış. tam 1 ay oldu kanamam daha dün bitti. ama çok şükür bebeklerde bişey yok. Allah yardımcımız olsun arkadaşım. Allah tüm hamilelere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...
şimdi iyisin di mi canım?

canım güzel yürekli arkadaşım benim iyileştim sayılır biraz kırıklık var ama gidiyo yavaş yavaş işe başladım zaten kaç gündür giremiyodum nete yorgunluktan yemekten sonra sızıp kalıyordum ama kanamalarım iyice bitti sayılır en önemlisi o grip falan onlar geçer nasılsa miniklerim iyi olsunda sen nasılsın bitanem iyice toparlamışsındır umarım

çok geçmiş olsun arkadaşım.bende iyiyim yarın işe başlıyorum.çok garip hissediyorum nerdeyse ocağın başından beri raporluydum.hadi bakalım hayırlısı artık......

sevsev canım yeni gördüm yazını çok çok geçmiş olsun canım.
senin durmunun aynısını bende yaklaşık 1 ay önce yaşadım canım. birden kanamam başladı ama nasıl bir kanama anlatamam sanırsın bir yerim kesilmiş de deli gbi kanıyor. doktora naasıl gittim bilemedim. hastaneye yatıracaklardı ama sonra evde 20 gün dinlenme verdiler. rahim ağzı açılmamış bende de... ama ikizlerden birirnin plasentası öndeymiş o da kanama yapmış. tam 1 ay oldu kanamam daha dün bitti. ama çok şükür bebeklerde bişey yok. Allah yardımcımız olsun arkadaşım. Allah tüm hamilelere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...
şimdi iyisin di mi canım?

canım sanada çok geçmiş olsun tatlım allah bidaha göstermesin bende 2 gün yattım tekrar işe başladım kanamam geçti çok şükür benim sanırım ameliyat yerimden kaynaklanıyor daha yeni ameliyat olmuştum hakkımızda hayırlısı canım bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim yüce rabbim onları bize bağışlasın güzelim öpüyorum

çok geçmiş olsun arkadaşım.bende iyiyim yarın işe başlıyorum.çok garip hissediyorum nerdeyse ocağın başından beri raporluydum.hadi bakalım hayırlısı artık......

hayırlısı olsun arkadaşım moralini yüksek tut bian önce toparla tekrar tedaviye başladığını duymak istiyorum canım senin durumun çok üzdü beni inşallah atlatırsında güzel günleride beraber konuşuruz burda canım arkadaşım öpüyorum

cnm sersevim sen ve melekilerinin iyi olmasına sevindim 41 kere maşallah size rabbime emanet olun...

canım güzel arkadaşım çok sağolasın e hadi artık seni bekliyorum dört gözle bi güzel haberler ver banada sevincimiz katlansın bitanem çok öptüm

sağolasın sedacım uzun zamandır takip edemiyordum sen nasılsın

sagol canım ben ıyıyım bebegımı buldum derken kaybettım ama toparlandım yenı tedavıme basladım bıle hıc ara vermeden hayırlısı artık dondurulmuslarımla denıcem canım sanırım 10 gune kalmadan transferım olucak
kendıne dıkkat et canım

sagol canım ben ıyıyım bebegımı buldum derken kaybettım ama toparlandım yenı tedavıme basladım bıle hıc ara vermeden hayırlısı artık dondurulmuslarımla denıcem canım sanırım 10 gune kalmadan transferım olucak
kendıne dıkkat et canım

allahım bidaha yaşatmasın canım dilerim bu kez sağlıklı ve hayırlısı ile kucağınada alırsın ara vermemekte çok iyi yapmışsın bence sıcağı sıcağına daha iyi olur allahtan dondurulmuşların var canım bidaha ilaç kullanma sıkıntın olmayacak inşallah bu sefer herşey çok güzel olucak canım bidaha aynı acıyı yaşamayacaksın allahım yardımcın olsun güzelim

canım öncelikle geçmiş olsun tatlım
umarım şimdi bi sorun yoktur
rahim ağzı açıklığı varmı diye kontrol ettilermi canım
onuda kontrol ettir olurmu

canım öncelikle geçmiş olsun tatlım
umarım şimdi bi sorun yoktur
rahim ağzı açıklığı varmı diye kontrol ettilermi canım
onuda kontrol ettir olurmu

sağolasın canım allahıma bin şükür şu an sorunumuz yok bebeklerim iyi rahimde açıklıkta yok tüp bebek yaptırmadan önce miyom ameliyatı olmuştum rahim duvarına yapışık bi miyomum vardı daha taze olduğu için o yapıyor heralde kanamayı e bebişler büyüyo bide tepişip duruyorlar yarayı açıyorlar heralde ama onlarla ilgili bi sorunumuz yok çok şükür onlara bişey olmasında ben herşeye razıyım canım profilimde meleklerimin resmi var görmek istersen ilgine teşekkür ederim canım

sersev şu topiğin başlığını her okuduğumda yüreğim ağzıma geliyor canım ya... bence sen artık kendine yeni bir başlık aç..... kurtul şu uğursuz başlıktan....

sersev şu topiğin başlığını her okuduğumda yüreğim ağzıma geliyor canım ya... bence sen artık kendine yeni bir başlık aç..... kurtul şu uğursuz başlıktan....

tamam canım yeni bi gelişmede açıcam yeni başlık umarım aynı sorunları yaşayanlarada konumun sonunda biraz umut oluyordur canım hepimizin başına gelebilecek şeyler allahım meleklerimizi korusun

sersevcim bebişlerini gördüm çok tatlılar inşallah rabbim bana ve isteyen diğer tüm arkadaşlarımada nasip eder de bizde gösteririz burdan resimlerini kendine ve bebişlere çok dikkat et cnm rabbim sizi hiç birbirinizden ayırmasın inşallah
kaydirigubbakcemile5

Back
X