haberler kötü arkadaşlar kanamam başladı

canım benim , ağlattın beni ...
nolur en kötüsünü düşünme , dr.a gitmiş olmanı diliyorum , mesajların sonuna kadar okumadım , birazdan okuycam .. dinlen bol bol , bak kpederinin hastalık ve sonrasında çok yoruldun zannediyorum , yorulmaya gelmiyor bu narin yavrular biliyorsun , lütfen dinlen ve progynex yada proluton depot isimli iğneleri dr.una bir sor .. genelde , Allah korusun , düşük tehdidi durumunda veriliyor , hatta 22. haftada bile birine vermişler burada forumda okumuştum .. sorabustaki dr.unla görüştün mü ??
sağlıklı haberlerini okumayı diliyorum canım benim
dualarım seninle ve yavru aslanlarımla
ağlayıp , kötü düşünüp tansiyonunu yükseltirsen o hepsinden , herşeyden tehlikeli , lütfen bunu aklından çıkarma ..

sen ağlama bitanem kıyamam sana kanaryama iyi bak herşey yolunda sayılır ikinizide çok seviyorum öpüyorum güzelim

ohhh allahıma şükürler olsunn güzel haberini aldık canım.:teytey:sen bol bol dinlen bebişler herşey güzel olacak içini ferah tut:ecrin_bebek::ecrin_bebek::nazar:

sağolasın papatyam valla benimde içim rahatladı kanama var ama yatıyorum gerçi çoooooook sıkıldım ama napim herşey melekler için

:Saruboceq:arkadaşımm inşallah meleklerin sana sıkıca tutunurr dualarımız seninle rabbim büyük insallah onları sana bağıslasın canımm:Saruboceq:

sağolasın canım allah razı olsun dualarınızdanda sizdende rabbim kimseye yaşatmasın ne evlat acısı ne evlat özlemi inşallah

Allahım çok şükür senağlamasenağlama
bu kez mutluluktan ağlattın , sen var ya sen :1hug:
yerim kuzularımı ben , biri kız biri erkek mi :asigim:
süper , maaaşallah çifter çifter :nazar: :nazar:
dinlen , buralardan toz ol , profilinden kontrol edicem , 1 hafta olmayacaksın burada , söz mü a.s

valla 2 günde bi beş dakika girdim canım ama forumlara değil çok sıkıldım 2 gün devamlı yattım acık iyiyim müsade et bugün bi yarım saat takılayım ya valla moral oluyo bitanem sizin gibi dostların yanında olduğunu bilmek ya canım aslanlarımın 1 i kız 1 i erkekmiş olsuuuuun ben yine doğuştan fanatik yaparım onları

çok sevindim yazını okuyunca Allah yawruların zamanında ve saglıkla kucagına almayı nasip etsin

çok sağol arkadaşım inşallah hepimiz sağlıkla ve günüyle kucaklarımızda görürüz yavrularımızı rabbim onları ayırmasın bizden

CANIM ÖNCE ÇOK ENDİŞELENDİRİP HEYECANLANDIRDIN SONRADA MUTLULUKTAN UÇURDUN BİZLERİ.ÇOOOOOOOOK SEVİNDİM CANIM.İNŞALLAH BU DÖNEMİDE GÜZELCE İSTİRAHAT İLE GEÇİRİP BU KANAMA DERDİNDENDE TAMAMEN KURTULURSUN BİR DHA BÖYLE HEYECANLAR YAŞAMAZ VE BİZLEREDE YAŞATMAZSIN İNŞALLAH.ÜSTELİK AFACANLARIN BİRİ KIZ BİRİ ERKEKMİŞ BAK.RABBİM SANA İKİ CİNS EVLADINDA TADINA VARMANI NASİP ETMİŞ.İNŞALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN CANIM.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım tatlı arkadaşım inşallah hepimiz sağlıkla yavrucuklarımıza kavuşuruz inşallah ya evet canım bi cadı bide aslan gelicek hayırlısıyla rabbim sanada nasip etsin inşallah sen napıyosun kuzular nasıl çok çok öpüyorum

canım benim çok sevindim bebişlerin durumuna.inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder tatlım

amin bitanem inşallah rabbim bi an önce sanada bi evlat nasip eder senin durumun nasıl oldu hep aklımdasın giripte soramadım bitürlü foruma dualarım seninle canım bi an önce sende al bebişini

canım benim işteydim yazamadım okudum canım benim bak bebişler seninle daha bir şey isteme bir daha canı mı al deme allaha şükret bak bebişleri küstürme. yat kalkmaaa.öpüyorum seni...hihoyyyt

çok sağolasın bitanem evet onlar dünyanın en güzel şeyi hep dua ediyorum sağlıklı olmaları için ben onların gönlünü alırım merak etme sen çok öpüyorum

kıss varya öldürdün bu gün benikaydirigubbakcemile allahım sanada oğluşunada gıcınada iyilikler versin emmiiii
yattt kaldır ayaklarını havaya dinlen biraz:kahve: allahtan msn de yazmışsın pc yi açar açmaz mesajını görünce çok mutlu oldum canım benim allahım yanınızda yardımcınız olsun:Saruboceq:

bu günlerde her açtığımda olumsuz haberleri görünce daha girmeyeceğim dedim bu siteye:a015:
vallahi bir sevindiriyordelikafadulden bir ağlatıyorsunuz senağlamane yapacağımı şaşırıyorum :bbo:

artık olumsuz şeyler okumak istemiyorummmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:

allahım hepimiz hakkında hayrlar eyle dualarımızı kabul et kapından çevirme hamile arkadaşlarımıza hayrlı hamilelikler olmayanlarada tez zamanda meleklerini ver senden başka isteyecek kapımız yok :Saruboceq::Saruboceq:

canım güzel yürekli ablam benim inan senin kadar istedim bebeişinin tutmasını olumsuz oldunca senin kadar üzüldüm yemin ederim rabbimden hayırlısı diliyorumki en kısa zamanda seninde yüzünü güldürecek sen ağlama kıyamam gözyaşlarına hep dua ediyorum senin içinde bitanecikim hepimiz için hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

canımmm..çok şükür ...çok korkuttun.ama güzel haberlerle geldin.senin kalbin çok temiz.allahım inşallah meleklerini koruyacak.yat canım hiç kalkma.ablamada böyle demişti doktor.düşük tehlikesi vardı .ablam 2 ay yattı hastanede.sende hiiiç kalkma sakın lütfen.bu herşeyden önemli..hayatını biraz askıya al..kendne iyi bak...

çok sağol tatlım benim yatıyorum iki gündür ama çok bunaldım iyice sersem gibi oldum rahim ağzında açıklık yok ama drum tedbirli ol yat dedi öyle yapıyorum şimdi ama hep uyu hep uyu çok sıkıldım canım ya öpüyorum

Canımcım burdan yazmadım sana sabahtan msn de görüştük diye. bende dr.dan gelir gelemez açtım pc yi hemen senin için mesajını aldım ve iyi olmana çok sevindim. ayrıcada bebişlerin cinsiyetini öğrenmiş olmanada çok sevindim :)) bak ağlayarak gittin gülerek döndün canım bebişlerini gördün cinsiyetlerini öğrendin. sana Allah ın izni ile bişey olmayacak demiştim.oğluşunu da kızını da çok öptüm kendine dikkat et bol bol dinlen.Allah a emanet olun canım

sağolasın güzel dostum benim güzel kalpli arkadaşım evet güzel haberlerle döndüm ama şimdide şifayı kaptım biri bitmeden biri başlıyor kuzularımda ellerinden yeğenlerininde yanaklarından öpüyolar bitanem amin canım sende allaha emanet ol minik meleğinde

canım çoook geçmiş olsun.lütfen hiç ayağa kalkma canım yaaa...Allahım seni de meleklerini de korusun....

çok sağolasın canım benim acayip moral oluyosunuz valla insan bütün sıkıntısını unutuyor rabbim seninde bütün arkadaşlarımında gönlüne göre versin inşallah amin canım çok sağol duaların için

canım gözün aydın. Allah kızını ve oğlunu sana bağışlasın ınsallah. aman sakın yorulma sadece yat.

çok sağol canım allahıma bin şükür sizinde dualarınızla rabbim meleklerimi bana bağışladı çok seviyorum hepinizi allah bin kere razı olsun

ay başlığı görünce sanki bayılacaktım bir an
ama sonuna doğru iyi habelerilerini alınca yüreğime su serpildi kendine çok dikkat et rabbim zamanı gelince evlatcıklarını sasalim kucağına alamyı nasip etsin inşallah rabbime emanet olun çok öpt...

canıııım bitanem çok sağolasın melek arkadaşım sanada kuzunu bağışlasın rabbim bi an önce sendende mükemmel haberler bekliyorum senin o temiz kalbin varya sen herşeye layıksın bitanem

Günaydın Sersev,cooook sevindim senin ve bebislerinin iyi olmasına.Dedim ya tek bebekle bile o kadar kırmızı gördüm ki hamileligimde,kırmızı giymekten nefret ediyorum artık:bbo: pc kucagındadır umarım,fazla oturma annecik,uzuuuun otur,erkekinle kızını ve seni öpüyorum,iyi bakın birbirinize:1hug:

Back
X