haberler kötü arkadaşlar kanamam başladı

Günaydın Sersev,cooook sevindim senin ve bebislerinin iyi olmasına.Dedim ya tek bebekle bile o kadar kırmızı gördüm ki hamileligimde,kırmızı giymekten nefret ediyorum artık:bbo: pc kucagındadır umarım,fazla oturma annecik,uzuuuun otur,erkekinle kızını ve seni öpüyorum,iyi bakın birbirinize:1hug:

günaydın canım çok teşekkür ederim yatıyorum kalkıyorum dinleniyorum arada birde beş dk pc başına geçiyorum yoksa zaman hiç geçmek bilmiyo canım sanada geçmişler olsun inşallah bidaha yaşamayız o kötü günleri bende meleklerimde seni öpüyoruz canım

canim benimmmmmmmmmmmm
lutfen bana boyle kotu haberler verme normal bir kanamadir o tammai cunku bunu duymak istemiyorum
sakin ama sakin dr a gittinmi ben hamileleik yasamadim ama bak arkadaslar normal diyor bitanem

ayyy bide oturmuş tek tek cevap yazmış bizlere:kızgın:
ablacım yat dinlen demedikmi sana güzel haberlerini aldık canımcım bize yeter daha dün bir bugün iki biraz dinlensene be güzelim tam iyileşince cevap veririsin yok senin canın dayak istiyooooooo:oklava:
bursaya geldiğimde bulucam seni bebişlerine anlatacam annelerini ona göreeeee:1rolleyes:

canım sağ ol biliyorum yüreğini nasipte ne varsa o inşallah zamanı gelince benimde olur meleklerim dur daha yeni başladık dimi allah hepimiz hakkında hayırlısını versin

sağolasın güzel dostum benim güzel kalpli arkadaşım evet güzel haberlerle döndüm ama şimdide şifayı kaptım biri bitmeden biri başlıyor kuzularımda ellerinden yeğenlerininde yanaklarından öpüyolar bitanem amin canım sende allaha emanet ol minik meleğinde

güzel haberlerine çok sevindim canım Rabbim o güzel gönlüne göre versin ve meleklerini sana bağışlasın hayırlısı ile kucagına aldırsın canımcım. benim ellerimden bebeğimin yanaklarından öpen kuzucuklarını yerim senin :)) Allah ım :nazar: lardan korusun.bizde sizi öptük kocaman kendinize iyi bakın. ( bu arada çok çok geçmiş olsun hayatım lütfen kendine dikkat et kızdırıyorsun beni ona göre )

canım tatlı arkadaşım inşallah hepimiz sağlıkla yavrucuklarımıza kavuşuruz inşallah ya evet canım bi cadı bide aslan gelicek hayırlısıyla rabbim sanada nasip etsin inşallah sen napıyosun kuzular nasıl çok çok öpüyorum

canım benim bizimkilerde iyiler çok şükür.kolları bacakları oluşmuş artık hareket etmeye başlamışlar ufak ufak.Rabbim bu güzel heyecanları herkese yaşatsın inşallah.sende fazla bilgisayar başında kalma canımın içi.aman bir daha heyecanlandırma bizi.yat kuzucuklarınla beraber.Allah hiç ayırmasın onları senden

amin bitanem inşallah rabbim bi an önce sanada bi evlat nasip eder senin durumun nasıl oldu hep aklımdasın giripte soramadım bitürlü foruma dualarım seninle canım bi an önce sende al bebişini

amin canım benim.inşallah senin bebişler benimkilerin abisi ve ablası olacaklar.ben bugün dışarıya çıkıp temiz hava almanın keyfini çıkardım.iyiyim allaha şükür yani.nasipse haziran gibi tekrar deneyeceğiz bakalım.sen bu arada bizleri boşver.yat dinlen bitanem.biliyorum zor ama yataktan mümkün olduğunca çıkmamalısın.bizleri kızdırıyorsun ona göre.bebişlerede selamımı söyle üzmesinler birdaha seni böyle.

serrev 79 arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim birdaha böyle korkutucu şeyler yaşatmasın.rabbim ikizlerini sana bağışlasın ikiz annesi olmak çok ayrıcalıklı bir duygu helede bir kız bir erkek çok şanslısın.benimde ikizlerim vardı 1 sene önce bugün dünyaya gelmişlerdi ama rabbim onları cennetine aldı.onlara hamileyken kendimi çok özel hissederdim eminim sende öyle hissediyorsundur.inşallah sağlıkla evlatlarını kucağına alınca bunların hepsi unutulur onlar herşeye değer.

canımsın ya o kadar sevindim ki toparlanmana.ınan ağlamıştım kötü haber dediğinde.Allah kuzucuklarını sana bağışlasın.öpüyorum.ARKADAŞLAR HERKESıN MÜBAREK MEVLıD KANDıLıNı KUTLUYORUM.Hamile olanlar dua edin Allah bana da sağlıklı hayırlı bir erkek bir kız ikiz bebiş nasib etsin.Yarın doktora randevum var bakaşlım aşılama mı yapacak yoksa 30 u geçtiğim için tüp bebek mi başlıyacak?Allahım bu yolda sabır güç ve bebişler getirsin bana.Hepinizi öpüyorum.

canımsın ya o kadar sevindim ki toparlanmana.İnan ağlamıştım kötü haber dediğinde.Allah kuzucuklarını sana bağışlasın.öpüyorum.ARKADAŞLAR HERKESİN MÜBAREK MEVLİD KANDİLİNİ KUTLUYORUM.Hamile olanlar dua edin Allah bana da sağlıklı hayırlı bir erkek bir kız ikiz bebiş nasib etsin.Yarın doktora randevum var bakaşlım aşılama mı yapacak yoksa 30 u geçtiğim için tüp bebek mi başlıyacak?Allahım bu yolda sabır güç ve bebişler getirsin bana.Hepinizi öpüyorum.

canım çok sağolasın allahım razı olsun seninde kandilin mubarek olsun tedavindede başarılar ve hakkında hayırlısı neyse onu dilerim bi an önce kavuşursun meleğine inşallah

serrev 79 arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim birdaha böyle korkutucu şeyler yaşatmasın.rabbim ikizlerini sana bağışlasın ikiz annesi olmak çok ayrıcalıklı bir duygu helede bir kız bir erkek çok şanslısın.benimde ikizlerim vardı 1 sene önce bugün dünyaya gelmişlerdi ama rabbim onları cennetine aldı.onlara hamileyken kendimi çok özel hissederdim eminim sende öyle hissediyorsundur.inşallah sağlıkla evlatlarını kucağına alınca bunların hepsi unutulur onlar herşeye değer.

canım seninde başın sağolsun rabbim bidaha yaşatmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin evet ikiz annesi olmak hem çok güzel hem tedirgin edici herşeyden korkuyosun ama yinede hakikaten özel bi duygu canım

amin canım benim.inşallah senin bebişler benimkilerin abisi ve ablası olacaklar.ben bugün dışarıya çıkıp temiz hava almanın keyfini çıkardım.iyiyim allaha şükür yani.nasipse haziran gibi tekrar deneyeceğiz bakalım.sen bu arada bizleri boşver.yat dinlen bitanem.biliyorum zor ama yataktan mümkün olduğunca çıkmamalısın.bizleri kızdırıyorsun ona göre.bebişlerede selamımı söyle üzmesinler birdaha seni böyle.

canım kızma yattım dinlendim dört gün iyiyim çok şükür ama bu seferde fena gribe yakalandım iyi olmana çok sevindim inşallah temmuz annesi olucaksın sende kendine çok iyi bak öpüyorum canım

Canım benım bol bol dınlen Çok geÇımŞ olsun rabbım tez zamanda Şıfa versın
ınŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dualarım senınle Çok sev yerıme mınık mucızelerrını...
Rabbıme emanet olun

canım kızma yattım dinlendim dört gün iyiyim çok şükür ama bu seferde fena gribe yakalandım iyi olmana çok sevindim inşallah temmuz annesi olucaksın sende kendine çok iyi bak öpüyorum canım

canım nasılsın yeni gördüm yazdıklarını neler olmuş böyle canım allah bebeklerini korusun onları sana bağışlasın inşallah geçmiş olsun kendine iyi bak yat dinlen kalkma gerekmedikce bebişlerine iyi bak canım

canım benim bak kendin söylüyorsun kötü grip oldum diye hemde kızma diyorsun.sana kızmam sevgimden.şimdi bu yazıyı okur okumaz yatağa giriyorsun.çoooooook bol meyva yiyorsun.tamamen iyileşmedende çıkmıyorsun tamam mı.bak bunu sana hem arkadaşın hemde bir ebe olarak söylüyorum.buraya tekrar yazmaya kalktığında tamamen iyileşmiş olacaksın tamam mı:oklava: şaka biryana güzelce yat dinlen,kendine çok çok iyi bak

canim benimmmmmmmmmmmm
lutfen bana boyle kotu haberler verme normal bir kanamadir o tammai cunku bunu duymak istemiyorum
sakin ama sakin dr a gittinmi ben hamileleik yasamadim ama bak arkadaslar normal diyor bitanem

canım cevap yazıyodum sizede elektrikler kesildi iyiyim çok şükür çalışıyorum nete giremiyorum valla yorgunluktan

ayyy bide oturmuş tek tek cevap yazmış bizlere:kızgın:
ablacım yat dinlen demedikmi sana güzel haberlerini aldık canımcım bize yeter daha dün bir bugün iki biraz dinlensene be güzelim tam iyileşince cevap veririsin yok senin canın dayak istiyooooooo:oklava:
bursaya geldiğimde bulucam seni bebişlerine anlatacam annelerini ona göreeeee:1rolleyes:

canım sağ ol biliyorum yüreğini nasipte ne varsa o inşallah zamanı gelince benimde olur meleklerim dur daha yeni başladık dimi allah hepimiz hakkında hayırlısını versin

dinlendim güzel ablam işe bile başladım cevap yazamadım kusuruma bakmayın çok özledim hepinizi öpüyorum canımın içi

güzel haberlerine çok sevindim canım Rabbim o güzel gönlüne göre versin ve meleklerini sana bağışlasın hayırlısı ile kucagına aldırsın canımcım. benim ellerimden bebeğimin yanaklarından öpen kuzucuklarını yerim senin :)) Allah ım :nazar: lardan korusun.bizde sizi öptük kocaman kendinize iyi bakın. ( bu arada çok çok geçmiş olsun hayatım lütfen kendine dikkat et kızdırıyorsun beni ona göre )

kızma güzel arkadaşım sen bebişinde kızacak teyzoşuna sonra aaaaaa öpüyorum ikinizide

canım benim bizimkilerde iyiler çok şükür.kolları bacakları oluşmuş artık hareket etmeye başlamışlar ufak ufak.Rabbim bu güzel heyecanları herkese yaşatsın inşallah.sende fazla bilgisayar başında kalma canımın içi.aman bir daha heyecanlandırma bizi.yat kuzucuklarınla beraber.Allah hiç ayırmasın onları senden

allahıııııım yerim o minişleri güzelim çok tatlılardır eminim allahım sonuna kadar hep güzel şeyler nasip etsin canım arkadaşım çok öpüyorum sizi

Canım benİm bol bol dİnlen Çok geÇİmŞ olsun rabbİm tez zamanda Şİfa versİn
İnŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dualarım senİnle Çok sev yerİme mİnİk mucİzelerrİnİ...
Rabbİme emanet olun

canıııııııııııım tatlı arkadaşım bitanem çok sağol güzel dileklerin için sendende aynı mucizeleri duymak istiyorum güzelim artık hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım nasılsın yeni gördüm yazdıklarını neler olmuş böyle canım allah bebeklerini korusun onları sana bağışlasın inşallah geçmiş olsun kendine iyi bak yat dinlen kalkma gerekmedikce bebişlerine iyi bak canım

çok sağolasın canım benim sen nasılsın yoksun ortalarda hiç haberlerin nasıl arasıra yaz özletme kendini öpüyorum

Back
X