• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalbim acıyorr nasıl katlanacam:(

çok acı hemde çok.. Canım benim rabbim yardımcın olsun...hep dua et...bende buna benzer bişey yaşadım...biliyomusun...açtığım konu belkide bundan kaynaklanıyordur...ama zamanla herşey geçiyor...aksini düşün kavuşup evlenseydiniz..belkide o amcası olacak vicdansız başka türlü ayırmaya çalışacaktı belkide iftiralar atacaktı...aşkını içine göm...unutmaya çalış...demesi kolay biliyorum ama en azından dene...

çok acı hemde çok.. Canım benim rabbim yardımcın olsun...hep dua et...bende buna benzer bişey yaşadım...biliyomusun...açtığım konu belkide bundan kaynaklanıyordur...ama zamanla herşey geçiyor...aksini düşün kavuşup evlenseydiniz..belkide o amcası olacak vicdansız başka türlü ayırmaya çalışacaktı belkide iftiralar atacaktı...aşkını içine göm...unutmaya çalış...demesi kolay biliyorum ama en azından dene...

tşk ederim. allah hepimizin yardımcısı olsun. belki de hayırlısı buydu ama içim çok acıyor biz ikimizde amcasının eline bakıyorduk onun elemanıydık o kopamadı ne yazıkki. zaten iftira atardı öyle bi insan. yazık nasıl verecek bunun hesabını 3 insanın hayatını mahvetti. kendide çeker umarım. sevdiğim de korkaklığın bedelini öder. onu asla affetmeyecem hep dua etcem acım geçsin die.

"Canı Yanan Sabretsin.Can Yakanda Canının Yanacağı Günü Beklesin".

*Hz.Muhammed(S.A.V.)

Allah yar ve yardımcın olsun çok ama çok üzüldüm. bizim şer gibi gördüklerimizde hayır olabilir. içini rahat tut. mutluluk sana uzak değil hissediyorum.

"Canı Yanan Sabretsin.Can Yakanda Canının Yanacağı Günü Beklesin".

*Hz.Muhammed(S.A.V.)

Allah yar ve yardımcın olsun çok ama çok üzüldüm. bizim şer gibi gördüklerimizde hayır olabilir. içini rahat tut. mutluluk sana uzak değil hissediyorum.

tşk ederim. inşallah dediğin gibi olur. ama ahım kalmaz dimi onlara :(

tşk ederim. inşallah dediğin gibi olur. ama ahım kalmaz dimi onlara :(

hayır kalmayacak hemde hiçççç ama hiç kalmayacak.

kul hakkının bedelini fazlasıyla ödeyecekler. sende o sırada mutluluk sandalına binmiş o karaktersiz insanlardan çoktan uzaklaşmış olacaksın.

çok derin hissediyorum bunları hislerimde yanılmam (Allah yanıltmasın) :34:

hayır kalmayacak hemde hiçççç ama hiç kalmayacak.

kul hakkının bedelini fazlasıyla ödeyecekler. sende o sırada mutluluk sandalına binmiş o karaktersiz insanlardan çoktan uzaklaşmış olacaksın.

çok derin hissediyorum bunları hislerimde yanılmam (Allah yanıltmasın) :34:

çok tşk ederim inşallah dediğin olur. allah seninde gönlüne göre versin inş.

herkese slm.ben yeni üye oldum bu siteye.tesadüfen gördüm ve birbirini tanımayan birsürü insanın birbirine destek olduğunu yorum yaparak motive ettiğini görünce etkilendim ve bende bişeyler paylaşmak istedim. bundan 1 yıl önce bir inşaat şirketinde muhasebeci olarak işe başladım büyük bir firmaydı bir sürü çalışan vardı ama genelde tüm çalışanlar akrabaydı. ben çok alımlı biriyim orda başladıktan sonra herkesin ilgi odağı oldum ama benim gözüm patronun yeğenindeydi(hayatımı mahveden şahıss) kimler yanaşmaya çalıştıysada istemedim hep onun bana gelmesini bekledim. tabi bu arada patronda çoktan abayı yakmıştı bana ben farkında deildim. düşünsenize ben onun çulsuz yeğenine aşıkken o zengin adamda bana aşık olmuştu. neyse tabi ben onuda istemedim (evliydi evli olmasaydı da istemezdim) sonra yeğeni de nihayet bana aşık oldu daha doğrusu ilk günden beri aşıkmışta cesaret edememiş yanaşmaya. sonra çıkmaya başladık evlenecektik çok mutluyduk mutluluktan ağlar mı insan biz ağladık yani o kadarki mutluyduk. ama sakladık ilişkimizi söyleyemezdik kendimizi toparladıktan sonra söyleyip beraber işten çıkacak ve evlenecektik. sevdiğim çok kıskançtı beni herkesten kıskanırdı ve amcasının da bana olan ilgisinin farkındaydı ama ben ona söyleyemezdim bayağı sakladım ama söylemeliydim bilmeliydi söyledim durumu ama üstten anlattım( amcası beni hep tehdit ederdi bunu söylemedim) oda sorun etmedi biz birbirimizi seviyoruz dedi beni tanıdığını ve hiç kimseye yüz vermediğimi görüyordu buda onu çok mutlu ediyodu. soonra ben işten ayrıldım en doğrusu buydu ordan uzaklaşırsam amcasıda beni unuturdu ve bize engel olmazdı diye düşündük ve ben çıktım. ilişkimiz o kadar güzeldi ki herkesi kıskandıracak büyüklükteydi. ben onu ölümüne sevdimm kimsei sevmediğim kadar onu sevdim. bana aşkkkk derdi ömrüm derdi sabah onun msjıyla uyanırdım gece onun msjıyla uyurdum gecem gündüzm ailem arkadaşım eşim herşeyim o olmuştu tabi bende onun için öyle olmuştum. sonra o acı gün geldi ramazanın 17.günüydü birden ayrılmak istediğini söyledi ben şoklardaydım dünya durdu sanki nasıl olurdu da ayrılırdı benden. bana şu açıklamayı yaptı ' amcam sana aşıkken ben senle evlenemem kaldıramam bunu ve ben sana gelirsem beş parasız sokaklarda kalacam bütün ailem beni reddediyo ama ne olursa olsun seni sevdim ben halada seviyorum unutmak vazgeçmek sorundayım anla beni falanda filan' ben tek kelime etmedim sadece allahından bul dedim gittim. dünyam başıma yıkıldı kara gözlüm kocaman yüreği olan sevgilim beni terketmişti bide orucum mahvoldum anlayacağınız. aradan kaç gün geçti benden ayrıldığı gün apar topar nişanlamışlar onu halası kızıyla sırf bana dönmesin die. bizim buralarda aileden biriyle nişanlanmanın dönüşü yokk oda dönülmez bir yola girdi beni de kendini de mahvedip gitti. ben 15 gün içinde 10 kilo verdim tanınmaz hale geldim. içim öle bi acıyoki anlatamam. hastanelik oldum acıdan. işime adapte olamıyorum ( işten ayrıldıktan sonra hemen yeni bir yerde muhasebeci olarak başladım ) sonra bi gece aradı açmadım msjlar attı cvp vermedim naptıysa da asla cvp vermedim. çünkü kendime söz verdim asla hesap sormayacam açıklamasını dinlemeyecem. şimdi çokk mutsuzzz oda bende. amcası hep rüyama geliyo sizi ayırdım diyo ben ağlıyorum uykudan fırlıyorum. allahıma dualar ediyorum onu içimden al unuttur bana diye. o bizi korkaklığına kurban etti biraz cesareti olsaydı kimse ayıramazdı bizi.. ama ayırdılar hemde sonsuza kadar.. ahım kalmaz ki onlara öyle düşünüyorumm... dualarınızı eksik etmeyin benden çok kötü durumdayım sevdiğim başkasına damat oluyooo en acısı da bu yaaaaaaaaa :( nolur bana yardım edinn dua edin allahım hakkımı bırakmasın onlara...

Yapılan bu haksızlıklara katlanamıyorum resmen arkanda durmamış ama sen herkesin yapamadığını yapmışsın güçlü durmuşsun açmamışsın konuşmamışsın kaliteni göstermişsin ve inan bu durum onu daha çok pişman edicektir. Olan olmuş artık bence sen bişeyleri yeniden elde edebilecek birisin. Üzüntüne gelince insanlar ailesini kaybediyor ve unutuyorlar yani bundan 1 sene sonra üzülmeyeceğin birşeye şimdi üzülüp kendini mahvetme güzelliğine kadınlığına yazık :) belki şimdilik bu durumu geçiştirmek için bi hobi edinebilirsin bir kurs sana ilgi alanlarına uygun :)

canım benım ya kıyamam san benze olay bi arkadasımında basına gelmıştı baya kotuydu aynı oda on kılo verdı hastanelerdeydı. belki de mesajı zorla amcası da yazdırmıs olabılır ama şöylede bırsey var parayı sana tercıh etmış ne demek bes parasısız kalıcaksınız çalışırdınız dıdınırdınız ama aıleler ıstee işi bozan da bu Allah 'ım yardım etsın seven ah etmese bile içinde bir ukte kalmışşsa onun karşılıgını muhakkak görur.

Yapılan bu haksızlıklara katlanamıyorum resmen arkanda durmamış ama sen herkesin yapamadığını yapmışsın güçlü durmuşsun açmamışsın konuşmamışsın kaliteni göstermişsin ve inan bu durum onu daha çok pişman edicektir. Olan olmuş artık bence sen bişeyleri yeniden elde edebilecek birisin. Üzüntüne gelince insanlar ailesini kaybediyor ve unutuyorlar yani bundan 1 sene sonra üzülmeyeceğin birşeye şimdi üzülüp kendini mahvetme güzelliğine kadınlığına yazık :) belki şimdilik bu durumu geçiştirmek için bi hobi edinebilirsin bir kurs sana ilgi alanlarına uygun :)

evet herşeye rağmen güçlü davrandım. ve hiç dinlemedim onu. o daha çok üzülecek biliyorum. ben unutulmaz bir aşk yaşattım ona bulamaz bi daha böylesini. zaten çalışıyorum kursa gitmeye vaktim yok ki

evet herşeye rağmen güçlü davrandım. ve hiç dinlemedim onu. o daha çok üzülecek biliyorum. ben unutulmaz bir aşk yaşattım ona bulamaz bi daha böylesini. zaten çalışıyorum kursa gitmeye vaktim yok ki

Kesinlikle üzülücektir çünkü yılışık kadın çok ve en karakterli şekilde davranmışsın umarım zaman senin için çabucak geçer :)

canım benım ya kıyamam san benze olay bi arkadasımında basına gelmıştı baya kotuydu aynı oda on kılo verdı hastanelerdeydı. belki de mesajı zorla amcası da yazdırmıs olabılır ama şöylede bırsey var parayı sana tercıh etmış ne demek bes parasısız kalıcaksınız çalışırdınız dıdınırdınız ama aıleler ıstee işi bozan da bu Allah 'ım yardım etsın seven ah etmese bile içinde bir ukte kalmışşsa onun karşılıgını muhakkak görur.

bizimkisi çok imkansızdı başaracaktık ama o kolayı seçti korktu demekki. umarım geçer acım onada kalmaz yaptıkları.

sevdiğin adamın o nişanlandığı kızla mutlu olcağını mı sanıyosun.. ettiğini bulur merak etme. Allah ım o kadar büyük ki yaşatılanların hesabını elbet sorar. Ne kadar ararsa arasın asla ama asla cevap verme. Sana yaptığı yanlışı affetcek olursan tekrarlar.Kolayı seçmiş mücadele etmemiş korkakça davranmış bu mu aşk? Bol bol dua et güzelim..Emin ol bi gün çok mutlu olcaksın ve arkana dönüp şöyle bir baktığında iyi ki olmamış diyeceksin. Yolun açık olsun :)

sevdiğin adamın o nişanlandığı kızla mutlu olcağını mı sanıyosun.. ettiğini bulur merak etme. Allah ım o kadar büyük ki yaşatılanların hesabını elbet sorar. Ne kadar ararsa arasın asla ama asla cevap verme. Sana yaptığı yanlışı affetcek olursan tekrarlar.Kolayı seçmiş mücadele etmemiş korkakça davranmış bu mu aşk? Bol bol dua et güzelim..Emin ol bi gün çok mutlu olcaksın ve arkana dönüp şöyle bir baktığında iyi ki olmamış diyeceksin. Yolun açık olsun :)

zorla yapılan hiçbişeyden mutlu olunmazki oda olmayacak. asla cvp vermiyorum dinlemiyorum bile onu. sadece dua ediyorum çabucak geçsin die. tşk ederim seninde yolun açık olsn :)

zorla yapılan hiçbişeyden mutlu olunmazki oda olmayacak. asla cvp vermiyorum dinlemiyorum bile onu. sadece dua ediyorum çabucak geçsin die. tşk ederim seninde yolun açık olsn :)

sabah sabah dağladın içimi canım ya hem de bende cok sevdiğim insanla bi ayrıl bi barış halindeyken bu yazının üzerinden bir ay gecmiş acını tekrar hatrlatmış gibi olmaktanda korkuyorum ama merak ettim unutabildin mi neler oldu unutamadysan bile en azından hafifledi mi acın benide boyle bir sürec bekliyor gibi

sabah sabah dağladın içimi canım ya hem de bende cok sevdiğim insanla bi ayrıl bi barış halindeyken bu yazının üzerinden bir ay gecmiş acını tekrar hatrlatmış gibi olmaktanda korkuyorum ama merak ettim unutabildin mi neler oldu unutamadysan bile en azından hafifledi mi acın benide boyle bir sürec bekliyor gibi

acıya alıştım sayılır ama geçmedi ne yalan söylim. işimden bile ayrıldım evde daha iyi olurum belki diye. ama geçmiyo acılar. bide o rahat bırakmıyo sürekli msjlar atıyo affet diyo. arkadaşlarım onun çok mutsuz olduğunu söylüyo çok pişmanmış ama yapacak bişey yok beni kaybetti sonsuza kadar. ona en büyük ceza suskun olmak. tek bir kelime bile yazmıyorum ona.. allah seninde gönlüne göre versin cnm. umarım böyle bi acı yaşamazsın:( şimdiden allah kolaylık versin sana da cnm.

Back
X