• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haberlerden etkilenmek, insanlara güven sorunu

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.431
358
Kütahya
Sanırım aşırı hassas bir insanım, duyduğum her türlü çocuğa şiddet, cinsel istismar haberinden çok etkileniyorum. Mesela bir ortamda konuşuluyor konu değişiyor ben etkisinden çıkamıyorum. Bana göre hakettiği cezayı almadıysa daha da etkileniyorum. İnsanlara güvenim de gitmeye başladı. Müge anlı izliyorum o da etkiliyor sanırım herkes sapık herkes iki yüzlü gibi gelmeye başladı. Geçmişte aldatıldım, güvendiğim arkadaşlarımdan da kazık yedim bir sürü. Ailem dışında kimseye güvenemezmişim gibi hissetmeye başladım, iç dökmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz

Sanırım aşırı hassas bir insanım, duyduğum her türlü çocuğa şiddet, cinsel istismar haberinden çok etkileniyorum. Mesela bir ortamda konuşuluyor konu değişiyor ben etkisinden çıkamıyorum. Bana göre hakettiği cezayı almadıysa daha da etkileniyorum. İnsanlara güvenim de gitmeye başladı. Müge anlı izliyorum o da etkiliyor sanırım herkes sapık herkes iki yüzlü gibi gelmeye başladı. Geçmişte aldatıldım, güvendiğim arkadaşlarımdan da kazık yedim bir sürü. Ailem dışında kimseye güvenemezmişim gibi hissetmeye başladım, iç dökmek istedim. Siz ne düşünüyorsunuz
Muge anli izlemenin yan etkileri bende kandirilip tuzaga dusurulen genc kizlari izleyip anneme aglardim anne beni allah koruyo ben okumasam mi diye falan. Hatta gece ruyalarima girerdi. Biraz ara verin izlemeyin.

Ben de insanlara kolay güvenebilen biri değilim, sınır çok önemli burada. Sınırları olan bir insanım ve ilişkilerimde problem yaşamıyorum.

Müge Anlı dan etkileniyorsanız izlemeyin

ama her izlediğinize de inanmayın

işim gereği o anlattığınıza benzer olayları birebir görüyor, okuyorum, dinliyorum vs vs

bir bölümü tabii ki gerçek, can acıtıcı şekilde gerçek ama bir bölümü de asparagas

bize servis ediliyor, sonra da farklı şekilde reyting uğruna insanların hayatları ile oynanıyor

Müge Anlı dan etkileniyorsanız izlemeyin

ama her izlediğinize de inanmayın

işim gereği o anlattığınıza benzer olayları birebir görüyor, okuyorum, dinliyorum vs vs

bir bölümü tabii ki gerçek, can acıtıcı şekilde gerçek ama bir bölümü de asparagas

bize servis ediliyor, sonra da farklı şekilde reyting uğruna insanların hayatları ile oynanıyor
Benim bir yakınım da böyle bir şeye maruz kalmıştı, hakkındaki yalan iddiayı haber yapmışlardı; peki müge anlıda da oluyor mu sizce böyle şeyler

Back
X