• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

habersiz gelen bebeğim

sakartosbiik_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
248
308
103
30
merhaba hanımlar benimde hikayem var artık anlatacak :) Ben evlenmeden öncede düzensiz adet gören biriydim ama hiç bu sebebpten ötürü doktora gitmedim çünkü düzensiz dediğim 28 günde bir değil de 30-35 günde bir oolurdu. Evlendim :> fakat yine düzene girmedi aksine ilk defa 2-3 ay arayla adet olmuyordum. İlk adet olmayışım 2 ay sürdü tabi ben kesin hamileyim sanıyorum yalancı belirtiler falan neyse idrarda baktım çıkmadı eşimle doktora gittik alttan muayene etti tabi bende heyecan ama yokmuş malesef... ilaçlarla adet oldum neyse bu geçtiğimz mayısta adet oldum temmuza kadar adet olmadım bende yine yalancı belirtiler tabi idrarda yine bişey yok. Neyse yine gittik doktora üzerimi çıkarmak için tam odaya girdim ne göreyim adet olmuşum :( doktora söyledim adet olduğumu o yinede alttan muayene etti yumurtalıkların tembel kistten şüpheleniyrm dedi hormon tahlili istedi. Ben yaptırdım fakat göstermeye gidemedim sonucumu çalıştığım için ama ben hemşire olduğum için kendim kontolettim bütün değerlerim normaldi ???? Gelelim mucizeme :) Geldik ekim ayına enson 23 ekimde adet gördüm kasım da görmedim geldi aralık ayııı bende tık yok eşime söyledim bize yine doktor yolu göründü :( tabi o ara eşimle kavgalıydık boşanma aşiğine gelmştk nerdeyse hep dua attm Allahm hakımızda hayırlısını nasip et bize diye. Neyse aralık 14 de eski tahlillerimide aldm burda nam salmış kadın doğum doktoruna gittm. Anlattım her şeyi adetim düzensiz önceki doktor küstten şüphelenyo dedm. Alttan muayene etti burda bişey var ya kist dedi yada senin adet olmanı engelleyen su kesesi dedi. ben hormon tahlili istcm baktır sonuç çıkıncada yanıma gel dedi. Ben tahlili verdm ama okadar ümitsizim ki hiç sormuyrm ne tahlili diye :) o gün gidemedim ertesi gün iş çıkışı eşimle gittk hatta eşim ben hiç gelmym sen git gel dedi olmaz dedm beni yalnz bırakma. Kist den korkydm çünkü. girdik doktorun odasına açtı bilgisayarından sonuç sayfasını. dudaklarından 2 kelime döküldü 'tam tahmin ettiğim gibi'... eşim de ben de aynı şeyleri geçirmşz içimizden 'KİST'.Veeee devamında HAMİLESİİİİİİİİN demez mi benim başımdan aşağı kaynar su döktüler sanki. Baya kendime gelemedm. rabbim hakkımızda hayırlısı bunu görmüş demekki şimdi çok mutluyuz ben eşim ve 7 haftalık mucizemmmm :)

merhaba hanımlar benimde hikayem var artık anlatacak :) Ben evlenmeden öncede düzensiz adet gören biriydim ama hiç bu sebebpten ötürü doktora gitmedim çünkü düzensiz dediğim 28 günde bir değil de 30-35 günde bir oolurdu. Evlendim :> fakat yine düzene girmedi aksine ilk defa 2-3 ay arayla adet olmuyordum. İlk adet olmayışım 2 ay sürdü tabi ben kesin hamileyim sanıyorum yalancı belirtiler falan neyse idrarda baktım çıkmadı eşimle doktora gittik alttan muayene etti tabi bende heyecan ama yokmuş malesef... ilaçlarla adet oldum neyse bu geçtiğimz mayısta adet oldum temmuza kadar adet olmadım bende yine yalancı belirtiler tabi idrarda yine bişey yok. Neyse yine gittik doktora üzerimi çıkarmak için tam odaya girdim ne göreyim adet olmuşum :KK43: doktora söyledim adet olduğumu o yinede alttan muayene etti yumurtalıkların tembel kistten şüpheleniyrm dedi hormon tahlili istedi. Ben yaptırdım fakat göstermeye gidemedim sonucumu çalıştığım için ama ben hemşire olduğum için kendim kontolettim bütün değerlerim normaldi ???? Gelelim mucizeme :) Geldik ekim ayına enson 23 ekimde adet gördüm kasım da görmedim geldi aralık ayııı bende tık yok eşime söyledim bize yine doktor yolu göründü :KK43: tabi o ara eşimle kavgalıydık boşanma aşiğine gelmştk nerdeyse hep dua attm Allahm hakımızda hayırlısını nasip et bize diye. Neyse aralık 14 de eski tahlillerimide aldm burda nam salmış kadın doğum doktoruna gittm. Anlattım her şeyi adetim düzensiz önceki doktor küstten şüphelenyo dedm. Alttan muayene etti burda bişey var ya kist dedi yada senin adet olmanı engelleyen su kesesi dedi. ben hormon tahlili istcm baktır sonuç çıkıncada yanıma gel dedi. Ben tahlili verdm ama okadar ümitsizim ki hiç sormuyrm ne tahlili diye :) o gün gidemedim ertesi gün iş çıkışı eşimle gittk hatta eşim ben hiç gelmym sen git gel dedi olmaz dedm beni yalnz bırakma. Kist den korkydm çünkü. girdik doktorun odasına açtı bilgisayarından sonuç sayfasını. dudaklarından 2 kelime döküldü 'tam tahmin ettiğim gibi'... eşim de ben de aynı şeyleri geçirmşz içimizden 'KİST'.Veeee devamında HAMİLESİİİİİİİİN demez mi benim başımdan aşağı kaynar su döktüler sanki. Baya kendime gelemedm. rabbim hakkımızda hayırlısı bunu görmüş demekki şimdi çok mutluyuz ben eşim ve 7 haftalık mucizemmmm :)
Gözlerim dolu dolu okudum son cümlelerini rabbim mutluluğunuzu daim yuvanızı bir ömür huzurlu etsin inşallah ;)

Ayy çok duygulandım okurken :KK61:böyle süprizle gelen bebekler daha bi heyecanlı oluyo Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :nazar:

Kaynar su deyimi yanlış olmuş ;) Yavruyu sağlıkla kucağınıza alın; yuvanızdaki sevgiyi, huzuru arttırsın inşallah.

Allah sağ salim kavustursun bebişinize.Ben tam eşimle bosanma asamasına geldik demişsiniz ona takıldım neden ki?

Back
X