Günaydın arkadaşlar
Şimdi dertmi bu diyeceksiniz ama çok sinir oldum .Az once esim aradi iste kendisi aksama misafir var dedi.Nasil yani dedim çünkü çalışıyorum birde iki aile gelecekmiş.Kizdim bende tartıştık çünkü bunların hanımlarıyla bende tanışıyorum insan bir beni arar,yada ne biliyim çalıştığımı biliyorlar .Eşimde e napiyim bisey diyemedim diyor .Bari yarına davet etseydin dedim en azından bugün evi toparlarım yarında biseyler hazırlardım.Ya belki bana abartıyorsun diyeceksiniz ama bütün hafta çalıştım nasıl olsa haftasonu yaparım diyede evi üstten geçtim.Ayy ne hazırlasam bunlara çaya gelicez demişler nerden baksaniz bir 10 kişi var bunlar .Öyle işte .Cabuk ,pratik ne yapsam .Çaya demişler ama bizden yaşca büyüklerde bir aile .Kafam nasıl karışık.
Ben senin yerinde olsam hiçbirşeyi yapmaya uğraşmam hazır alırım koyarım önlerine birkaç gün önceden haber verilmediği için uğraşmam .Günaydın arkadaşlar
Şimdi dertmi bu diyeceksiniz ama çok sinir oldum .Az once esim aradi iste kendisi aksama misafir var dedi.Nasil yani dedim çünkü çalışıyorum birde iki aile gelecekmiş.Kizdim bende tartıştık çünkü bunların hanımlarıyla bende tanışıyorum insan bir beni arar,yada ne biliyim çalıştığımı biliyorlar .Eşimde e napiyim bisey diyemedim diyor .Bari yarına davet etseydin dedim en azından bugün evi toparlarım yarında biseyler hazırlardım.Ya belki bana abartıyorsun diyeceksiniz ama bütün hafta çalıştım nasıl olsa haftasonu yaparım diyede evi üstten geçtim.Ayy ne hazırlasam bunlara çaya gelicez demişler nerden baksaniz bir 10 kişi var bunlar .Öyle işte .Cabuk ,pratik ne yapsam .Çaya demişler ama bizden yaşca büyüklerde bir aile .Kafam nasıl karışık.
Bende özlüyorum çat kapı gidip gelmeleri. Ben küçükken öyleydi bir yere çaya gideceksen 1 saat önceden haber verilirdi, biz geliyoruz çayı koyun diye. Çayın yanında bir kuruyemiş olurdu, önemli olan muhabbetti. O eski samimiyetler kalmadı malesef.Günaydın. Yapacak bişey yok kendileri geleceğiz dediyse.
Eve gidince eşinizle beraber evi üstten bir toparlayın süpürün silmeseniz de sorun değil ama gözüken yerlerin şöyle bir tozunu alın.
Eliniz çabuksa ikramları da siz ayarlarsınız değilse hazır yemek yapan yerler var büyük marketlerin şarküteri reyonumdan bile bir sürü şey bulabilirsiniz.
Üç kavanoz hazır garnitürü yoğurt ve mayonezle karıştırıp 10 kişiye salata yapabilirsiniz.
Ben haberli de habersiz de gelen misafire çok özeniyorum küçük çocuğum olmasına rağmen salatasını pastasını poğaçasını yapıyorum ama üç gün önceden haber vererek gittiğimiz bir arkadaşımız bizi kuruyemişle ağırlamıştı, ne olacak ki maksat muhabbet.
Hiç birşey yapmayacaksın arkadaşım. Eşine diyeceksin ki gelirken bir tatlı bir tuzlu ikramlık al. Eve gelince de bir çay demleyeceksin. Bu kadar. Hem çalışıp hem habersiz misafir ağırlamak çok zor. Bunları erkeklerden önce kadınların düşünmesi gerekiyordu. Eşine de durumu izah et bir daha biri aradığında eşimle görüşüp haber vereyim diyebilir. Beni veya eşimi biri aradığında boyle yapıyoruz.Günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?