Habersiz yada bes dk oncesi gelenler

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.837
1.746
133
40
Takiyorum iste kafama.sinirlerim bozuk arkadaslar iki kucuk cocugum var 4 yas bir bucuk yas. Kv elti kaynanam beni aradilar napynz ve biz geldik asagidayiz bu nasil birseydir cekinti ediyorum aniden gelinir mi evim musait degil ben musait degilim :KK43: sinirlerim bozuldu bide bana mi oyle geliyor bilmiyorum eltim falan eve bakiyor oyle sanki. Onlarca daha cocuk yok. Utandim ya utandimmmm :KK43: ben eltime gitmeden once taaa gunduz haber verirrim aksam giderim oda ayda yilda bir. Hatta yanında gecen gun sizin o taraftan gectik ama brn habersiz kimsenin evine gitmem herkes cekinti eder musait olmaz dedim ben her zaman musaitim dedi havali havali. Ve cidden degisik bi sekilde dedi mesela.

Son düzenleme:
Ben her zaman musait degilim saten şortumla da geziyorum, sutyen giymiyorum yani ev bal dök yala olsa nolur? Herkes takim giyinip onlari mi bekleyecek.

Yeni evliyken eş ailesinin de huyuydu boyle gelmek. Ben her seferinde huysuzluk yaptim, yetmedi eşim 626262 kere soyledi haber verin diye ama kime diyoruzzz...

Mecbur eşim biraz kalp kirmiş oldu en sonunda ama cozuldu. Yillardir kafam rahat asla kafasina gore gelemez kimse evime. Eş eş eş, herseyin cozumu.

ya bu çat kapı gelme olayı bizim ailede hep vardır mesela ama asla kimse didik didik etrafı incelemez, pismiş yemek yokmuş hiç bakmaz, hatta yengemler falan gelince işin ucundan tutardı bi de.Ama sizin olay çok sinir bozucu, yerinizde olsam tüh keşke gelmeden haber verseydiniz müsait değiliz daha sonra inşallah der açmam kapıyı, yaparım yani bunu.

Insanlara söyleyeceksiniz habersiz gelmemelerini. Sahsen artik cekinmiyorum kimseden. Evet cocukla evim dagilir. Herseye de yetisemiyorum. Bunda utanilacak birsey de gömüyorum. Dedikoducu insanlari zaten evime almiyorum. Gereken yerde gereken cevaplari da veriyorum. Bizim toplumda utanc duygusunu yalnis yerlere dikiyorlar.

Davetsiz gelen mindersiz oturur, hiç ikram falan hazırlamayın, çaylarını verin, varsa işiniz devam edin, dağınık falan da toplamaya çalışmayın, bir iki derken anlarlar diye düşünüyorum. Eltinizin çocuğu olsun o zaman anlar, bakışlarını da ciddiye falan almayın

Takiyorum iste kafama.sinirlerim bozuk arkadaslar iki kucuk cocugum var 4 yas bir bucuk yas. Kv elti kaynanam beni aradilar napynz ve biz geldik asagidayiz bu nasil birseydir cekinti ediyorum aniden gelinir mi evim musait degil ben musait degilim :KK43: sinirlerim bozuldu bide bana mi oyle geliyor bilmiyorum eltim falan eve bakiyor oyle sanki. Onlarca daha cocuk yok. Utandim ya utandimmmm :KK43: ben eltime gitmeden once taaa gunduz haber verirrim aksam giderim oda ayda yilda bir. Hatta yanında gecen gun sizin o taraftan gectik ama brn habersiz kimsenin evine gitmem herkes cekinti eder musait olmaz dedim ben her zaman musaitim dedi havali havali. Ve cidden degisik bi sekilde dedi mesela.
Hiç hoslanmam bende baskin gibi şeylerden. Eviniz musait degilse o kadari ile yetinecek herkes. ;)

Kv ve elti birlikte organize olurken zahmet edip sizede haber verseler keşke

Açık açık söyleyin
Kv ye özellikle

Evi toplama, ikram derdine düşmeyin

Her zaman müsait olan eltiyi çocuk olduktan sonrada görmek lazım
Muhtemelen çat kapı gitmediğiniz içinde rahatsız olmuyor

Ben sizin gibileri hic anlamıyorum. Yüzlerine " gelmeden 1 gün önce haber verin " demek bu kadar zor olmamalı.
Sonra işte böyle biriken kiN oluyor arkasından tonla konuşuluyor.

Siz de haksıznız bana gore

Çünkü nornal bir şeyi bile yüzlerine söylemek yerine arkasından soyluyorsunuz.

Esimin ailesi oyle asla haber vermezler.8 yillik evliyim bi kez bile aradiklarini gormedim .ha pardon bi kere gorumcem aradi,ben geliyorum dedi bende isim var cikiyorum dedim bisey olmaz ben gelir otururum dedi.gercektende geldi bende ciktim yalniz basina oturdu.neymis boslugu varmis bizde oturacakmis.

Esimin ailesi oyle asla haber vermezler.8 yillik evliyim bi kez bile aradiklarini gormedim .ha pardon bi kere gorumcem aradi,ben geliyorum dedi bende isim var cikiyorum dedim bisey olmaz ben gelir otururum dedi.gercektende geldi bende ciktim yalniz basina oturdu.neymis boslugu varmis bizde oturacakmis.

Ev sahibi olmadan o evde oturma arzusu 🤦🏻‍♀️

İnsan hiçmi rahatsız olmaz, velev ki kardeşinin evi...

Geldiklerinde iş kitleyin ;)

Cocuklar durmadi, ortalik perisan halde, yemek yapamadim sizi allah gönderdi diyin.
Bakin bakalim bir daha habersiz geliyorlar mi?
Isinizi yemeginizi yapip buna ragmen yine cat kapi geliyorlarsa gercekten samimiyettendir, öyle insanlari da kirmayin derim. Cocuklu insansiniz. Eltinizin her zaman musait olusu sizinkiyle ayni sey degil.

Ben sizin gibileri hic anlamıyorum. Yüzlerine " gelmeden 1 gün önce haber verin " demek bu kadar zor olmamalı.
Sonra işte böyle biriken kiN oluyor arkasından tonla konuşuluyor.

Siz de haksıznız bana gore

Çünkü nornal bir şeyi bile yüzlerine söylemek yerine arkasından soyluyorsunuz.
Ben defalarca soyledim biz yabanci miyiz diyorlar
Ev sahibi olmadan o evde oturma arzusu 🤦🏻‍♀️

İnsan hiçmi rahatsız olmaz, velev ki kardeşinin evi...
Hic umrunda degil bide koca kadin cocuk olsa akil etmez dersin.aradiginda gelebilir miyim bile demedi geliyorum diyor direk.allahtan evi tasidim cook uzaklardayim artik

Ben defalarca soyledim biz yabanci miyiz diyorlar

Hic umrunda degil bide koca kadin cocuk olsa akil etmez dersin.aradiginda gelebilir miyim bile demedi geliyorum diyor direk.allahtan evi tasidim cook uzaklardayim artik
Konu sahibine söylemiştim ben ama
Size de soyleyeyım.
Ev hali ve ansızın durumlardan hoşlanmıyorum dersiniz.
Israrla söylenildiği zaman anlarlar zamanla
Anlamıyorsa anlayacağı sekilde söyleyin siz de
Herkesin anladığı bir dil vardır

Back
X