• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Habersiz yada bes dk oncesi gelenler

Ah arkadaslar emziren anneyim bende atletle sortla geziyorum yerii geliyo asagidayiz geldik zaten ne demek yahu sinirlerim bozuldu cocuklarla evim daginik oluyor zaten.
takmayın dağınıksa dağınık beğenmezlerse gelmesinler onların yaptığı terbiyesizlik siz boşuna canınızı sıkmayın. herkesin evi her dk toplu olacak diye bi durum yok ayrıca canınız istemez yapmazsınız. eltinizde çok biliyosa yardım etsin öyle biz geldik aşağıdayız diye gelmeye utanmıyor madem

Hiç sevmem bu tipleri. Annemin komşusu ben bekarken günde abartmıyorum 5 kez gelirdi. Ben artık kapıyı açmıyordum. Kapıyı camı yumrukluyordu. İnadına açmıyordum. Annem yumuşak yüzlü genelde açar kapıyı. Ya gelir oturur kalkmaz ya da bıseyler ısterdı. Geçen kız kardesım denıze gıtmek ıcın kendıne şort falan almıs.Bu kızda anneme kardeşimin haberının oldugunu söylemıs, gıtmıs kardesımın dolabından etiketi üzerinde duran şortu, 3 4 badiyi seçmiş götürmüş. Kardeşim köpürdü. Çatkapı gelenden daha beteri var. Böyle yapışanlar. O yüzden mesafe candır.Ben biri bana sürekli çat kapı gelse ve haz etmedigim biriyse cidden açmam kapıyı.Zor birşey degıl, duyma kapıyı. 1 2kez dönsünler geri belkı o zaman idrak ederler

Seni çok iyi anlıyorum aynısını bende yaşıyorum .
Benimki de direk kapıyı çalar, evde misiniz değil misiniz , müsait misiniz demek yok bende hayret ediyorum. Kendisi gelir ayrı geldikten sonra da evlenmiş görümcemi çağırır 🤦🏻‍♀️

değil kayınvalide annem habersiz gelse yine hoşlanmam. yapı olarak zaten plancıyım gün içerisinde ne yapacağım az çok bellidir:-) annem bile aradığında bugün ne yapacaksın diye sorar. herkese de en baştan bu huyumu söylerim. en baştan o mesafeyi koruduğum için de ona göre davranırlar. hatta çağırılmadan gelmeye de çok yanaşmazlar. bence siz uygun bir dille habersiz misafirden hoşlanmadığınızı kayınvalideye söyleyin, bu kadar sürede sizi bilmesi bile gerekiyordu hatta. kayınvalide, gelin, anne, baba olmak değil mesele insan olarak hoşlanmadığımız şeyler olabilir, geliniz diye bunları ifade edemeyecek değiliz sonuçta

Aaa ne münasebet onlarda bir alem..kameradan evinizin analizini mi yapıyorlar :))
Aynen öyle 🤣 güya cocugu arıyorlar ama ev teftiş yapıyorlar görüşmüyorum zaten kendisiyle senede bir görüyorum onu da görmesem çok iyi olacak 🤣
Beni anlatacaklar ya herkese evi pisti daginikti diye

Bebeğim birkaç aylıktı gece gündüz uyku yok, uyku problemli bir bebekti, emziriyordum
Bir gün uyandık emzirdim bebişi eşim aldı salona gitti bana da sen uyu bir dahaki emme vakti ben getiririm çocuğu sana dedi kapattı yatak odasının kapısını, bizim salona güneş çok vururdu perdeyi güneş gidene kadar açmıyorduk aşırı sıcak ve aydınlık oluyor diye
Neyse kv aramış eşimi teyzenle kapıdayız aç diye, eşimde almış salona, gelip bana haber vermedi, ben bir güzel uykumu aldım kalktım saç baş dağınık pijamalarla bir girdim salona kv teyze teyze oğlu eşim oturuyor. Şok oldum tabii. Dedim hayırdır, geçiyorduk uğradık, bizim ordan da geçmeleri imkansız yani
Neyse oturdum baş köşeye, ne çay kahve ne ikram…kv dediki çay içmeyecek miyiz, dedim ben daha kahvaltı etmedim aç karnına çay bulantı yapıyor bana sonra demleyecem, teyze dedi perde açmıyor musunuz dedim yok bizde böyle, kuzen dedi rahatsız ettik yengeyi dedim şahsınızdan değil habersiz gelmenizden rahatsızım. Aldım bebeği dedim baş baaaş bizim beslenme uyuma vaktimiz, ben bebeği besleyip uyutana kadar siz gitmiş olursunuz görüşemeyiz şimdiden size güle güle, geçtim yatak odasına kapattım kapıyı, 5dk sonra çıkıp gittiler bir daha asla günler öncesinden arayıp müsait misiniz şu gün demeden gelmediler

Takiyorum iste kafama.sinirlerim bozuk arkadaslar iki kucuk cocugum var 4 yas bir bucuk yas. Kv elti kaynanam beni aradilar napynz ve biz geldik asagidayiz bu nasil birseydir cekinti ediyorum aniden gelinir mi evim musait degil ben musait degilim :KK43: sinirlerim bozuldu bide bana mi oyle geliyor bilmiyorum eltim falan eve bakiyor oyle sanki. Onlarca daha cocuk yok. Utandim ya utandimmmm :KK43: ben eltime gitmeden once taaa gunduz haber verirrim aksam giderim oda ayda yilda bir. Hatta yanında gecen gun sizin o taraftan gectik ama brn habersiz kimsenin evine gitmem herkes cekinti eder musait olmaz dedim ben her zaman musaitim dedi havali havali. Ve cidden degisik bi sekilde dedi mesela.
canım seni en iyi ben anlıyorum. benim de çocuklarım küçük, 12 saat çalışıyorum. Annem ile evlerimiz yakın. Ablam her hafta anneme gelir, yemek yer, yemekten sonra beni arar. çay koy 5 dk sonra sendeyiz diye. Artık eşim ve ben o kadar bıktıkki bu durumdan. 5 dk da insan üzerini bile değiştiremiyor. 4 yıldan beri böyle, ben ona en son geçen yıl gitmiştim. aynı şehirde olmamıza rağmen, pandemi de bile maskesini taktı taktı geldi. bir türlü çözüm bulamadık, geçen hafta izin günümde yine anneme gelmişlerdi.beni aradı kahve yi sende içiyoruz dedi. Bende geçekten müsait değildim. her yer oyuncak, her yer dağınıktı. zaten eşimde bu şekilde kabul etme demişti. Bir cesaret abla müsait değilim dedim. Aman sende dedi ne olacak, biz yabancımıyız. Bende gerçekten müsait değilim dedim. Birşey olmaz dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu kadar ısrar edince, normalde zaten hazır cevap değilim. sessiz kladım, anladı bu sefer bozulduğumu tamam sonra geliriz dedi kapattı. defalarca hem anneme, hem de kendisine imali bir şekilde söyledik böyle gelinmeyeceğini, rahatsız olduğumuzu, 12 saat çalışıyorum. işten geliyorum hemen oda geliyordu. ev dağınıksa laf ediyordu, birde alay ediyordu.

canım seni en iyi ben anlıyorum. benim de çocuklarım küçük, 12 saat çalışıyorum. Annem ile evlerimiz yakın. Ablam her hafta anneme gelir, yemek yer, yemekten sonra beni arar. çay koy 5 dk sonra sendeyiz diye. Artık eşim ve ben o kadar bıktıkki bu durumdan. 5 dk da insan üzerini bile değiştiremiyor. 4 yıldan beri böyle, ben ona en son geçen yıl gitmiştim. aynı şehirde olmamıza rağmen, pandemi de bile maskesini taktı taktı geldi. bir türlü çözüm bulamadık, geçen hafta izin günümde yine anneme gelmişlerdi.beni aradı kahve yi sende içiyoruz dedi. Bende geçekten müsait değildim. her yer oyuncak, her yer dağınıktı. zaten eşimde bu şekilde kabul etme demişti. Bir cesaret abla müsait değilim dedim. Aman sende dedi ne olacak, biz yabancımıyız. Bende gerçekten müsait değilim dedim. Birşey olmaz dedi. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu kadar ısrar edince, normalde zaten hazır cevap değilim. sessiz kladım, anladı bu sefer bozulduğumu tamam sonra geliriz dedi kapattı. defalarca hem anneme, hem de kendisine imali bir şekilde söyledik böyle gelinmeyeceğini, rahatsız olduğumuzu, 12 saat çalışıyorum. işten geliyorum hemen oda geliyordu. ev dağınıksa laf ediyordu, birde alay ediyordu.
Kendi ablaniz mi gorumceniz mi

Bebeğim birkaç aylıktı gece gündüz uyku yok, uyku problemli bir bebekti, emziriyordum
Bir gün uyandık emzirdim bebişi eşim aldı salona gitti bana da sen uyu bir dahaki emme vakti ben getiririm çocuğu sana dedi kapattı yatak odasının kapısını, bizim salona güneş çok vururdu perdeyi güneş gidene kadar açmıyorduk aşırı sıcak ve aydınlık oluyor diye
Neyse kv aramış eşimi teyzenle kapıdayız aç diye, eşimde almış salona, gelip bana haber vermedi, ben bir güzel uykumu aldım kalktım saç baş dağınık pijamalarla bir girdim salona kv teyze teyze oğlu eşim oturuyor. Şok oldum tabii. Dedim hayırdır, geçiyorduk uğradık, bizim ordan da geçmeleri imkansız yani
Neyse oturdum baş köşeye, ne çay kahve ne ikram…kv dediki çay içmeyecek miyiz, dedim ben daha kahvaltı etmedim aç karnına çay bulantı yapıyor bana sonra demleyecem, teyze dedi perde açmıyor musunuz dedim yok bizde böyle, kuzen dedi rahatsız ettik yengeyi dedim şahsınızdan değil habersiz gelmenizden rahatsızım. Aldım bebeği dedim baş baaaş bizim beslenme uyuma vaktimiz, ben bebeği besleyip uyutana kadar siz gitmiş olursunuz görüşemeyiz şimdiden size güle güle, geçtim yatak odasına kapattım kapıyı, 5dk sonra çıkıp gittiler bir daha asla günler öncesinden arayıp müsait misiniz şu gün demeden gelmediler
Vay be helal sana valla benim yüzüm tutmuyor valla seni tebrik ederim

Takiyorum iste kafama.sinirlerim bozuk arkadaslar iki kucuk cocugum var 4 yas bir bucuk yas. Kv elti kaynanam beni aradilar napynz ve biz geldik asagidayiz bu nasil birseydir cekinti ediyorum aniden gelinir mi evim musait degil ben musait degilim :KK43: sinirlerim bozuldu bide bana mi oyle geliyor bilmiyorum eltim falan eve bakiyor oyle sanki. Onlarca daha cocuk yok. Utandim ya utandimmmm :KK43: ben eltime gitmeden once taaa gunduz haber verirrim aksam giderim oda ayda yilda bir. Hatta yanında gecen gun sizin o taraftan gectik ama brn habersiz kimsenin evine gitmem herkes cekinti eder musait olmaz dedim ben her zaman musaitim dedi havali havali. Ve cidden degisik bi sekilde dedi mesela.
aradıklarında aşağıdayız dediklerinde, müsait değildim azıcık bekleteceğim deyip kapıda 5-10 dk bekletin insan gibi arayıp gelmeyi ancak böyle terbiye olarak öğrenecekler belli ki

aradıklarında aşağıdayız dediklerinde, müsait değildim azıcık bekleteceğim deyip kapıda 5-10 dk bekletin insan gibi arayıp gelmeyi ancak böyle terbiye olarak öğrenecekler belli ki
Haklisin bes dk bekleyin demek gerekte iste benim yüzümde pek tutmuyor defalarca eltime kv bazen aniden geliyor musait olmuyorum birseyde diyemiyorum dedim ama eltimde böyle yapiyor. Ben gitmeden en az uc dört saat once haber veriyorum niye sinir bozuyorsunuz işte. Ustelik bende iki cocuk var küçük her dk evimi toplu tutmam zaten hayal otesi yemekti ev isi cocuklar aksama kadar ugras icindeyim. Eltimde daha cocuk yok beni anlamiyor ben hep musaitim diyor havali havali konusmasinda. Ben nasil olabilirim her dk musait neyse iste kv bu konuda düşüncesiz catkapi gelir hic cekinmez ben yabanciyim der ama once o laf eder arkamdan duydum yani ettigini.

Kv bir keresinde komsunun evine gitti cocuklu neymis kadinin evi pis daginikmis bende cocuk var yapamiyodur dedim kayinvalidemde cocuk buyutmus temizmis evi ozamanlar bile bana boyle dedi bir keresinde. Şok oldum . Ona göre cocuk bahane. Ha direk yüzüme tabiki birsey diyemez ama arkamdan saydirir onu da biliyorum

Valla bebeğim 3 aylıkken kaynanam geldi. Uykusuzluk falan var bende haliyle. Salonda masada bişeyler vardı ben koridordayken burasi daginık ben rahat edemem dedigini duydum. Gidene kadar evi çok az topladim. Hiç supurmedim falan. İyi oldu

Ben her zaman musait degilim saten şortumla da geziyorum, sutyen giymiyorum yani ev bal dök yala olsa nolur? Herkes takim giyinip onlari mi bekleyecek.

Yeni evliyken eş ailesinin de huyuydu boyle gelmek. Ben her seferinde huysuzluk yaptim, yetmedi eşim 626262 kere soyledi haber verin diye ama kime diyoruzzz...

Mecbur eşim biraz kalp kirmiş oldu en sonunda ama cozuldu. Yillardir kafam rahat asla kafasina gore gelemez kimse evime. Eş eş eş, herseyin cozumu.
Aynı şekildeydi. Bizde de durum eş sayesinde çözüldü. Artık 1 ay önceden söylüyolar geliş tarihlerini. Herkesi kendi yaşam tarzlarına sahipmiş gibi düşündükleri için oluyor bunlar hep zaten. Mesela eşimin ailesi hep dışarı çıkacakmış gibi giyinik evde çünkü onlara gün içinde ansızın başka ilden bile biri gelebiliyor. Ama ben alışık değilim. Eşim çok abest karşıladı beni başta ama o da alışmak zorunda kaldı. Dediğiniz gibi eş ortayı bulmalı yoksa uğraşır durur.

Aynı şekildeydi. Bizde de durum eş sayesinde çözüldü. Artık 1 ay önceden söylüyolar geliş tarihlerini. Herkesi kendi yaşam tarzlarına sahipmiş gibi düşündükleri için oluyor bunlar hep zaten. Mesela eşimin ailesi hep dışarı çıkacakmış gibi giyinik evde çünkü onlara gün içinde ansızın başka ilden bile biri gelebiliyor. Ama ben alışık değilim. Eşim çok abest karşıladı beni başta ama o da alışmak zorunda kaldı. Dediğiniz gibi eş ortayı bulmalı yoksa uğraşır durur.

Aynen bizimkiler de oyle. Gorumcem ne zaman gidersen git hep disari cikacakmiş gibi giyinik duruyormuş. 😁
Birbirlerine haber vermeden gitme huylari var eltimde ayni şekilde zaten ayni memleketliler o da alistirmiş onlari. 😔

Ben bekarken de evde sortla vs dolanirdim ozellikle yazın asla eve insan gelecek gibi hazir giyindigimi hatirlamiyorum.

Vay be helal sana valla benim yüzüm tutmuyor valla seni tebrik ederim
Yüzsüz olan onlar boşversene
Yaw gözünü seveyim çocuklar sağlıklı mı, eşinle huzurlu musun, yiyecek ekmeğiniz barınacak bir damınız var mı?
Ev dağınıkmış pismiş yemek yokmuş üstünde pijama varmış bırak ya kime ne
Bak yine aynı dönem abimle karısı geldiler çat kapı, babamlara gelmişler evde olmayınca beni çiğneyip dönmek istememişler. Oturduk beş dk abim dedi kızım çay yapayım içelim dedim sen dur ben yaparım gittim mutfağa baktım çay bitmiş, kahve yapayım dedim kahve yok, abim dedi sallama bitki çayı filan varmı, kıştı çok üşümüşler baktım oda yok, ikram edilecek hiçbirşey yok evde, o dönem maddi sıkıntımız vardı, mahcup olur gibi oldum abim anladı dedi gel otur az seni görelim hemen gidecez filan, koltukta abimler oturuyor bide benim bebe uyuyor bana oturacak yer yok, yere oturdum sırtımıda orta sehpaya dayadım üstümde siyah bir eşofman vardı bir baktım tozdan bembeyaz olmuş şöyle göz ucuyla sehpaya baktım üstü iki parmak toz benim yengede farketti neyse bunlar gitti, akşamına bir mesaj abimden kızım habersiz geldik çok ayıp ettik kusurumuza bakma bir daha olmayacak, olmadıda….şimdi böyleside halden anlayanı.ha benim için önemi varmı yok. O günler geldiiii geçti. Ne ziyafet masaları kurdum etlisinden tatlısına mis gibi bal dök yala evimde. Bu bir süreç kimse böyle kalmıyor. Kalmak isteyende kalır yani kime ne. Hiiiiç üzme tatlı canını bak kuzularınla rahatına, yorulma bunalma utanma

Ennn nefrettt ettgımm seydır. Sızde uyarın bır dahakıne haber verın dıye. Insan musaıt olmayabilir evıde mutfagıda musaıt olmayabılır yanı cat kapı gelmesın mumkunse kımse

Konu sahibi sen de elticiğine aynısını yap. Bakma benim evim hep müsaittir demesine. Sabahın körü al iki poğaça kahvaltıya geldim sana diye zile bas. Bakalım ne tepki verecek. İlla ki biryeri dağınık olur insanın. Valla ben şuan hamileyim çocuk olmadığı halde yarım yapabiliyorum. Mutfak temizse yerler süpürülmemiş oluyor. Ev temizse mutfakta bulaşıklar oluyor.

Back
X