Bebeğim birkaç aylıktı gece gündüz uyku yok, uyku problemli bir bebekti, emziriyordum
Bir gün uyandık emzirdim bebişi eşim aldı salona gitti bana da sen uyu bir dahaki emme vakti ben getiririm çocuğu sana dedi kapattı yatak odasının kapısını, bizim salona güneş çok vururdu perdeyi güneş gidene kadar açmıyorduk aşırı sıcak ve aydınlık oluyor diye
Neyse kv aramış eşimi teyzenle kapıdayız aç diye, eşimde almış salona, gelip bana haber vermedi, ben bir güzel uykumu aldım kalktım saç baş dağınık pijamalarla bir girdim salona kv teyze teyze oğlu eşim oturuyor. Şok oldum tabii. Dedim hayırdır, geçiyorduk uğradık, bizim ordan da geçmeleri imkansız yani
Neyse oturdum baş köşeye, ne çay kahve ne ikram…kv dediki çay içmeyecek miyiz, dedim ben daha kahvaltı etmedim aç karnına çay bulantı yapıyor bana sonra demleyecem, teyze dedi perde açmıyor musunuz dedim yok bizde böyle, kuzen dedi rahatsız ettik yengeyi dedim şahsınızdan değil habersiz gelmenizden rahatsızım. Aldım bebeği dedim baş baaaş bizim beslenme uyuma vaktimiz, ben bebeği besleyip uyutana kadar siz gitmiş olursunuz görüşemeyiz şimdiden size güle güle, geçtim yatak odasına kapattım kapıyı, 5dk sonra çıkıp gittiler bir daha asla günler öncesinden arayıp müsait misiniz şu gün demeden gelmediler