- 7 Nisan 2014
- 189
- 15
- 98
- 34
- Konu Sahibi berilmusmutlu
-
Kesinlikle haklısınız tamamen benim hatam ben sadece estetik ameliyat olduğu halde dikislerinin kötü olduğunu anlatmak istedim ama batırıp çıkardım kendisinden binlerce kere Özür diledim ama affetmiyor silinebiliyorsa hemen sildiricem gereksiz detaylara girdim ve ona olan özencim ağır bastı yaa silinsede beni affetmez ise okulda yüzüne bakmam((
Valla cancazim kusura bakmada özür dilerken bile kizin hakkinda bilgi vemeyi ihmal etmiyorsun. Ne is ?
bana dava kelimesini duyunca sildirmek istiyosun gibi geldi
ama ümitlenme silmezler
Yaa mesajları nasıl silebilir im yardım edin kihepsini sileyim hatta üyeliği mide silmek istiyorum((
Ben kesinlikle bilinçli onu incilticek bişey yapmadım sadece insanların olacakları ameliyatları ve sonuçlarını iyi düşünüp karar vermelerini istedim ayrıca arkadaşım estetik ameliyatları konusunda kızmadı ki bana sadece kendi özel hayatını detaylarını ve doktorunun adını verdiğim için kızdı kötü hiçbirşey demediğim halde hemen silinmesini istedibunu ben yapamıyorum ki ayrıca doktorunun adına olan formları okurken görmüş ben direk kendi adımla aldığım için nickimi...napıcağım konusunda bi fikrim yook hatta bugün okula gitmeye yüzümde yok...
Ben kesinlikle bilinçli onu incilticek bişey yapmadım sadece insanların olacakları ameliyatları ve sonuçlarını iyi düşünüp karar vermelerini istedim ayrıca arkadaşım estetik ameliyatları konusunda kızmadı ki bana sadece kendi özel hayatını detaylarını ve doktorunun adını verdiğim için kızdı kötü hiçbirşey demediğim halde hemen silinmesini istedibunu ben yapamıyorum ki ayrıca doktorunun adına olan formları okurken görmüş ben direk kendi adımla aldığım için nickimi...napıcağım konusunda bi fikrim yook hatta bugün okula gitmeye yüzümde yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?