• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat yapan kadının iftirası

Ben profesyonel sporcuyum .. bizde cokca yaptiriyoruz ...ben yurt disinda egitimide aldim... Hic oyle ele bakip su var bu var diye gostermediler...

merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-

çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Gerçek bi hacamatcı degil şarlatan o kadın belli ablam da hacamat yapıyo ve böyle bişey yok hacamat ta daha 1 hafta önce ilk defa yaptırdım agrı ve rahatsızlık nerede oldugunu belirtip o bölgeye özel yapılıyor yada arınma hacamatı yaptırıp bütün vücudun kötü kandan arınması saglanıyor gerçekten saglıklı bi yöntem bana göre ama siz malesef yanlış yerlerde yaptırmışsınız ha hacamat olmadan ve olurken dualar okunuyor ayetel kürsi falan ama bu günah ile alakalı değil dua ile şifa olsun diye yapılan bişey

merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-

çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
bende hacamat yaptırdım bir çok kişi de var yaptıran ilk defa böyle bir şey duyuyorum size bu kadar hakaret edene keşke haddini bildirseymissiniz

Hacamatı yapan mahalledeki kocakarılardan mıydı? Yani kim “rahminle işlediğin günahlar” der ki? Camdaki kız Nalan’ın annesi Feride belki 🤣

Ayrıca rahimle işlediğin günah ne demek ya, ne kadar gerizekalıca, yobazca, cahilce bir yorum. Çevrenizde o kadına giden varsa adını çıkarın, kimse gitmesin. Biraz etkilenseniz belki de bir hocaya falan yönlendirecekti, iyice soyup soğana çevirmek için...Şarlatanlar

merede yaptırdınız?

Bari ifşa edin de bizde gitmeyelim ona

Şu an arayıp bir şey demek abes olur.

Umarım o an hacamat yaptırmamış gitnişsinizdir.

Ya böyle zıttırı bıttırı yerlere hacamat yaptırılır mı gözünüzü seveyim.

Arkadaşım da hacamat esnasında bayılmış.
Sanirim on beş dakikada zor kendine gelmiş.
Doktora felan gitmek yerine niye beklettiler orası da ayrı muamma.
Ama uyanınca dedikleri de ayrı muamma.
Neymiş üç harfliler musallatmis da onlar çıkmak istememis vücut da onları istememiş miş miş de miş miş.
Hacamat da artık şarlatan pazarına döndü.
Hakkıyla yapan da var mıdır kalmış mıdır bilemem.
İşe yarar mı yaramaz mı o da muamma.
Bana göre biraz plasebo etkisi gibi geliyor.

Sizin gittiğiniz hacamatci da şarlatana pabucunu ters giydireninden.
Ayrıca geçmiş olsun yani o anda tepki gosterecektiniz bundan sonra ne yapacaksınız.
Ancak çevreye gitmeyin diyebilirsiniz.

Bence kurumu şikayet edin. Böyle bir tespit mi olur? Eşiniz duysa Allah muhafaza yanlış anlar. Ne kötü kalpli insanlar var ya
Hadsizin terbiyesizin tekinin lafını eşi neden dikkate alsın yanlış anlasın? Bir yabancının lafıyla benden şüphe duyacak adam eş değildir zaten.
bu olay benim başıma gelse ve eşim duysa o terbiyesiz şarlatan hacamatçı bozuntusunu ana haberde izlerdik

Bu işlemi nerede yaptırdınız?
Hacamat yapmaya yetkili bir sağlık çalışanının üslubuna hiç benzemiyor.

İşin içinde kan olan hassas bir işlem bu. Belki faydası vardır, bilemiyorum, hacamatı da tartışmıyorum. Ama sağlıkçı olmayan kişilerin vücudunuza böylesi müdahalelerine izin vermeyin.
Zırvalamalarına da gülün geçin.

Kesin taşlayanlar olacak ama böyle cahil cühela takımına prim verip olmayacak işler yaptırıyorsunuz sonra sinir küpü oluyorsunuz. Bu tip uygulamalar yaptiracaksaniz hastanelerde yaptırın merdiven altı yerlerde başınıza olmayacak sağlık sorunları da gelebilir

Abla merdiven altı olduğunu saçmalayarak belli etmiş.Sakin yaptırma işlem.yoksa bir sürü hastalık kaparsin
Evet. Bir de böyle yerler aynı kupaları yıkayıp yıkayıp kullanabiliyor. Normalde kupalar plastik ve tek kullanımlık. İşte bu kupaları yıkıyor bazıları, başka hastalarda da kullanmak için. Güvenip herkese yaptıramıyorum, bu bilgiyi öğrendiğimden beri. Kupayı paketinden çıkarken görmeliyim, iş bittiğinde çöpü ben atmalıyım. Anca öyle inanırım.

Evet. Bir de böyle yerler aynı kupaları yıkayıp yıkayıp kullanabiliyor. Normalde kupalar plastik ve tek kullanımlık. İşte bu kupaları yıkıyor bazıları, başka hastalarda da kullanmak için. Güvenip herkese yaptıramıyorum, bu bilgiyi öğrendiğimden beri. Kupayı paketinden çıkarken görmeliyim, iş bittiğinde çöpü ben atmalıyım. Anca öyle inanırım.
Kesinlikle bu tarz yerlerde hijyen çok önemli.işlemi yapanları eğitimli olması da lazim.iş yeri ruhsatına da bakmak lazim.malum para için neler yapiyorlar

Back
X