- 3 Mayıs 2011
- 13.772
- 49.039
- 798
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
Başlık Samanyolu film başlığı gibi olmuş 
Boşverin herkese sallıyordur böyle
Kime ne tutarsa

Boşverin herkese sallıyordur böyle
Kime ne tutarsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek bi hacamatcı degil şarlatan o kadın belli ablam da hacamat yapıyo ve böyle bişey yok hacamat ta daha 1 hafta önce ilk defa yaptırdım agrı ve rahatsızlık nerede oldugunu belirtip o bölgeye özel yapılıyor yada arınma hacamatı yaptırıp bütün vücudun kötü kandan arınması saglanıyor gerçekten saglıklı bi yöntem bana göre ama siz malesef yanlış yerlerde yaptırmışsınız ha hacamat olmadan ve olurken dualar okunuyor ayetel kürsi falan ama bu günah ile alakalı değil dua ile şifa olsun diye yapılan bişeymerhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
bende hacamat yaptırdım bir çok kişi de var yaptıran ilk defa böyle bir şey duyuyorum size bu kadar hakaret edene keşke haddini bildirseymissinizmerhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Ya böyle zıttırı bıttırı yerlere hacamat yaptırılır mı gözünüzü seveyim.merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
Al hacamatlari suratina firlathacamat oldum 9 kupa 90tl
Çok amaçlıKadın falcı mı hacamatcımı![]()
Hadsizin terbiyesizin tekinin lafını eşi neden dikkate alsın yanlış anlasın? Bir yabancının lafıyla benden şüphe duyacak adam eş değildir zaten.Bence kurumu şikayet edin. Böyle bir tespit mi olur? Eşiniz duysa Allah muhafaza yanlış anlar. Ne kötü kalpli insanlar var ya
Kesin taşlayanlar olacak ama böyle cahil cühela takımına prim verip olmayacak işler yaptırıyorsunuz sonra sinir küpü oluyorsunuz. Bu tip uygulamalar yaptiracaksaniz hastanelerde yaptırın merdiven altı yerlerde başınıza olmayacak sağlık sorunları da gelebilirmerhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
Evet. Bir de böyle yerler aynı kupaları yıkayıp yıkayıp kullanabiliyor. Normalde kupalar plastik ve tek kullanımlık. İşte bu kupaları yıkıyor bazıları, başka hastalarda da kullanmak için. Güvenip herkese yaptıramıyorum, bu bilgiyi öğrendiğimden beri. Kupayı paketinden çıkarken görmeliyim, iş bittiğinde çöpü ben atmalıyım. Anca öyle inanırım.Abla merdiven altı olduğunu saçmalayarak belli etmiş.Sakin yaptırma işlem.yoksa bir sürü hastalık kaparsin
Kesinlikle bu tarz yerlerde hijyen çok önemli.işlemi yapanları eğitimli olması da lazim.iş yeri ruhsatına da bakmak lazim.malum para için neler yapiyorlarEvet. Bir de böyle yerler aynı kupaları yıkayıp yıkayıp kullanabiliyor. Normalde kupalar plastik ve tek kullanımlık. İşte bu kupaları yıkıyor bazıları, başka hastalarda da kullanmak için. Güvenip herkese yaptıramıyorum, bu bilgiyi öğrendiğimden beri. Kupayı paketinden çıkarken görmeliyim, iş bittiğinde çöpü ben atmalıyım. Anca öyle inanırım.