• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat yapan kadının iftirası

Ya gözünüzü seveyim şu tiplere para kazandırmayın. Sosyal medyalarda da görüyorum ben bu tipleri. Modern tıbbı reddediyorlar onun yerine böyle abuk subuk şeyler yapıyorlar. Neymiş, kanser hacamatla tedavi edilebilirmiş. Hadi ordan ya. Yapmayın gözünüzü seveyim.
Alternatif tıp var ve bunun varlığı inkar edilemez. Bunun için açılan merkezler bile var. İşini ehli eğitimli insanlar bu işi yapabilir.

Alternatif tıp var ve bunun varlığı inkar edilemez. Bunun için açılan merkezler bile var. İşini ehli eğitimli insanlar bu işi yapabilir.
Alternatif tıp sadece hafif hastalıklarda işe yarayabilir. Grip, nezle gibi. Ama tutup da kanser hastalığı alternatif tıp ile iyileştirilemez.

Alternatif tıp sadece hafif hastalıklarda işe yarayabilir. Grip, nezle gibi. Ama tutup da kanser hastalığı alternatif tıp ile iyileştirilemez.
Ben hiç duymadın kanser tedavi eder dediğini. Sadece iyileşmede destek yardımcı olur derler. sizin de gördükleriniz tam bir şarlatanmış 🤷‍♀️

Kurumu şikayet var dan şikayet edin iftira arıyorlar diye. yorum yapılan bölümü var ise yapın. şimdi aramanız anlamsız. ama başkasına yapmasınlar en azından.

Aslında bilimsel bir şey olmadığını tabi ki biliyorum. Fakat işte insanın kafasını karıştırıyorlar😂
Kafa karışacak bir şey yok. Tıp bir tanedir, alternatifi, gelenekseli öylesi böylesi olmaz. Bunları yapanlar umut tacirleridir, şarlatanlardır.

Kafa karışacak bir şey yok. Tıp bir tanedir, alternatifi, gelenekseli öylesi böylesi olmaz. Bunları yapanlar umut tacirleridir, şarlatanlardır.
Kafa karışmak derken yanlış anlaşılmasın. Ben modern tıptan hiç şaşmadım, şaşmam da zaten. Sadece bazen nezle olduğumda ilaç almak yerine bitki çayı içiyorum. Bu da alternatif tıp sayılır mı😂

hacamat nedense son zamanlarda sacma bir hal aldi hatta ben adinin bu oldugunu bile sonradan ogrendim. benim babam yillardir yaptirir. sadece dolasim sistemine iyi geldigi icin yaptiriyor. herhangi bir hastaligi tedavi ettirmek icin degil.

size bunu parayla yapandan uzak durun, herhangi bir sekilde bir tedavi yontemi degil, tamamlayici yontem. ebe vs degil bunu yapan doktorlar var cok istiyorsaniz onlara yaptirin. mucize beklemeyin, herhangi bir hastaligi tedavi etmez. yararlarini da inkar etmeye gerek yok acikcasi son zamanlarda sacma sapan konusmalar ciktigi icin insanlar guluyor vs ama hastalik tedavi eden bir mucize degil ama bazi yararlari var. yine de elzem degil. ne icin yaptirdiniz bilmiyorum zaten ise de yaramamistir buyuk ihtimal.

tip merkezinde yaptirdiysaniz kadini sikayet edin, degilse bir daha muhatap olmayin.

Back
X