• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacamat yapan kadının iftirası

Şuna bak ya kadının yaptığı suç zaten ama kürtaj falan olduğunu da kastetmiş olabilir. Kürtajı günah olarak değerlendiren biriyse.
Nerde yaptırdınız bilmiyorum ama eşinizle paylaşın en yakınınız o psikolojimi bozdu benim şikayet etmek istiyorum diyebilirsiniz

buradaki hacamat konularını okudum, herkes şöyle yararlı böyle bilmem ne demiş bi gideyim dedim ben de nereden bileyim böyle olacağını :KK43:
Hacamat artık hastanelerde yapılan bir işlem, herhangi bir sağlık bilgisi olmayan birine neden gittiniz ki en baştan.

Bir de yani hacamat dışında kendince fal da bakmış kadın. Ne alaka yani, hacamat yaparken neden geldi konu buralara

merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-

çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Hadsiz şey ..şikayet edilse yeridir. Tıbbi bir belgesi bile yoktur araştırsan...

Yok yok o elleriyle masaj yapiyor geliyor bana. Sordum hangi organa ne kadar kan akışı oluyor ona bakıyorum dedi Ukrayna da bunun eğitimini almış. Uyuyordum az kalsın o kadar rahatlattı ki anlatamam
Babamda kırgızıstanda böyle bir adama gitmiş.adam masaj yapıp midende yara var kanama yapıyor. Türkiye ye gidince doktora git demiş. Babam doktora gitti, cidden de midesinde sorun çıktı adamın söylediği şekilde.
O da vücutta sorun olan yerde fazla ısınma olduğunu, bunu anladığını söylemiş.

Bazı günahlar sadece cinsel organla mı işlenir. Bunun eli var, kalçası var efendime söyleyeyim ağzı dili var:KK53:

Yav zittiret anlamıyor musun bu tip insanların tek korkusu cinsel yolla işlenen günahlar 🙈 hırsızlık, iftira, hak yeme bunlara fasa fiso. O da seni korkutmak için sallamış İşte. Biriyle bu günahı işlemesen de mastürbasyonla da bu büyük günahı işlemiş olabilirsin ona göre. 🤓
İşlediysen de işledin ayrıca. Senden başka kimmmmmseyi ilgilendirmez.:KK8::KK8:

Bence böyle diyorlar ,sonra kadın vah annem babam çevre ne der diye anlatınca onu tehdit ediyorlar.Neyse çok uç bir teori oldu ,ben de iftira atmayayım şimdi.

merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
Vay vay vay, biz boşuna bu kadar sene dirsek çürütmüşüz masa başında demek ki.

kadının süpersonik gözleri maşallah tüm vücut tomografi çekmiş bir bakışta :KK53:

Bence bu kadın harcanıyor, yetkili mercilere haber verelim de WHO’da çalışmaya başlasın hemen :süslü:

Konu sahibi ben doktorum, belki katılanınız olur belki olmaz. Kaldı ki doktorlar arasında bile bir konsensusa varılamamışken, bizim farklı fikirlere sahip olmamız çok normal.

ben hacamattır vb kanı temizlediğine falan inanmıyorum, mantıksız geliyor. Kimine göre doğrudur, mantıklıdır, olabilir. Ancak böbrek ve akciğerlerin zaten layıkıyla yaptığı iş için, gidip böyle kendini sağlık otoritesi sanan kurnazlara para vermezdim.

bu da size ders olsun, hizmet aldığınız bir yerde özel hayatınıza müdahale edilmiş, hadler bayağı aşılmış, siz cevap verememişsiniz. Olsun üzülmeyin, insan neye uğradığını şaşırıyor böyle durumlarda. İlkin günahı olmaz. Ancak bundan sonra ne böyle profesyonellikten bayağı uzak işletmelere gidin, ne de özel hayatınıza müdahele ettirin.

Back
X