- 17 Aralık 2015
- 27.018
- 49.349
- 598
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
Ahaha tamam.Görüyorum devam edersek geyiğe bize ban görüyorum![]()
İnsallah hocam maaşallah hocam diyerek terkediyorum ortami.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha tamam.Görüyorum devam edersek geyiğe bize ban görüyorum![]()
Ozaman şikayet edin.belgesiz izinsiz hacamat yaptığı için.çok zoruma gitti![]()
Parayı almışken hepsini aradan çıkarayımcıKadın falcı mı hacamatcımı![]()
Hacamat artık hastanelerde yapılan bir işlem, herhangi bir sağlık bilgisi olmayan birine neden gittiniz ki en baştan.buradaki hacamat konularını okudum, herkes şöyle yararlı böyle bilmem ne demiş bi gideyim dedim ben de nereden bileyim böyle olacağını![]()
Akıllı kadın, yolunu tutturmuş. Ün yapıp hem fal hem hacamat köşeyi dönecek. Ama böyle iki güzel şey söylese neyse. Hedef iyide yolu yanlış.Parayı almışken hepsini aradan çıkarayımcı
Hadsiz şey ..şikayet edilse yeridir. Tıbbi bir belgesi bile yoktur araştırsan...merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Babamda kırgızıstanda böyle bir adama gitmiş.adam masaj yapıp midende yara var kanama yapıyor. Türkiye ye gidince doktora git demiş. Babam doktora gitti, cidden de midesinde sorun çıktı adamın söylediği şekilde.Yok yok o elleriyle masaj yapiyor geliyor bana. Sordum hangi organa ne kadar kan akışı oluyor ona bakıyorum dedi Ukrayna da bunun eğitimini almış. Uyuyordum az kalsın o kadar rahatlattı ki anlatamam
Vay vay vay, biz boşuna bu kadar sene dirsek çürütmüşüz masa başında demek ki.merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-