Gebeliğe Hazırlık Hacamat

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beklenen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
3.771
11.440
208
32
Kızlar hamile kalmak için hacamat yaptıran ve hamile kalan var mi acaba

Bende yaptırmayı düşünüyorum tecrübesi olan varsa diye takip edeyim :)

Merhaba benim adet duzensizligim vardi hacamat önerdiler 65gunu aşmıştı hacamat oldum kasik arkasindan,ertesi gun reglim geldi . Daha sonra regl olmadim Rabbim nasip etti. Rahmine sülük koyduranlari da duydum

Biri iki kez başarısız tup bebekten sonra yaptırmış ve bi ay sonra hamile kalmış bnde yaptırmayı düşünüyorum ama tecrübeli olan var mı merak ettim

Canim ben hacamat yaptrdm ama hamile miyim bilmiuorim

Günün geçti mi canim peki
Bat 10 ekim 2. Asilama
Bugun hastaym die serun takilacakti ishal karin agrisi ve bulanti karisikti uyuyamadm 2 gundur tedavi gordugin icin once kan testi istedim 26 cikti ama bilmiyorum hersy olablr bbeta hcg yuksek cikinca serum da takamadk beklemedeym pztsi tekrar gidecegm
Daha once 24le baslayip 78 le sonlanam kimyasalm var dogal yoldan

Kızlar henüz hamile kalmadım ancak size benim mucize mi söyleyeyim ben hem hacamat hem sülük rahim içine kasık lar a kuyruk şokumuna yaptırdım iki tüp um kapalı idi ameliyat oldum açılmadı rahim filmi çektirdim açılmadı 4 buçuk yıldır herşeyi bıraktım son bir yıldır düzenli şekilde aralıklarla ile hem bitkisel hem bu anlattıkları mı yaptım en son Echomar a gittim teknikleri farklı olduğu için hatta rahim filmi akşamı sülük ve hacamat yaptım dua ettim sabaha rahim filmine gittim hiç bir doktor açılmaz boşuna uğraşma tüp bebek yaptır demelerine rağmen vazgeçmedim ve çok şükrediyorum rahım filminde iki tüp um de açıldı elhamdülillah şu an doğal yoldan deniyoruz

Inşallah hamilesinizdir Rabbim yardimcimiz olsun inşallah

Uraniaaflora
Kasik arkasindan derken belden mi ???
Merhaba. Uyluk sokumundan hacamat ve sülük yapılıyor milyonlara da iyi geliyor ben yaptırıyorum adet düzensizliğine de çok etkili

Cok guldum "uyluk sokumu" da nedir yahu "kuyruk sokumu" o...
Evet kuyruk sokumu Android telefonlar da otomatik düzeltme olunca yanlış yazılmış. Ama o kadar çok gülecek ne var anlamadım burada onca yorumla karşılaşıyorum bu tarz belli ki telefonlarımızda ki otomatik düzeltme sonucu yazılmış dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…