Evet kuyruk sokumu Android telefonlar da otomatik düzeltme olunca yanlış yazılmış. Ama o kadar çok gülecek ne var anlamadım burada onca yorumla karşılaşıyorum bu tarz belli ki telefonlarımızda ki otomatik düzeltme sonucu yazılmış dimi
Merhaba ben yapıyorum hem kendime hem hastalarıma eğitimini aldım geçen yıl. Pazartesi günü 8 tane cildime botox Sülük yaptım çok iyi geliyor migrene sinüzite ve Ciltte ki lekere
Bat 10 ekim 2. Asilama
Bugun hastaym die serun takilacakti ishal karin agrisi ve bulanti karisikti uyuyamadm 2 gundur tedavi gordugin icin once kan testi istedim 26 cikti ama bilmiyorum hersy olablr bbeta hcg yuksek cikinca serum da takamadk beklemedeym pztsi tekrar gidecegm
Daha once 24le baslayip 78 le sonlanam kimyasalm var dogal yoldan
Merhaba bende iki aydır hacamat ve kuru iğneleme yaptırıyorum. Ve hergün rezene adaçayı içiyorum. İki yıllık evliyim hiç gebelk yaşamadım amh 0.4 fsh 12.20 idi. 4 ay önce Tüp bebek denedik sadece iki yumurtam toplanabildi ve ikiside embriyo oluşturmadı sağlıksızlardı. 4 aydır beslenmeme dikkt ediyorum plates yürüyüş yapıyorum. Arkadaşım hacamat eğitimi aldı. Fizyoterapist. O üç aydır kuru iğneleme yani akupuntur kasık masajı ve hacamat yapıyor. Bel bölgeme. Bu ay adetimn üçüncü günü doktora gittim ve sağda 7 solda 2 toplam 9 yumurta gördü ultrasonda. Amh tekrar bakıldı 0.66 çıktı. Fsh 7 ye düşmüş. Hem kendi dikktlerim hemde hacamatın ck işe yaradıgını düşünüyorum. Sülükte yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. Cesart edeblrsem onuda yaptırıcam. İnşallah bizde önünzdeki ay tekrar tüp bebek denemeyi düşünüyoruz bunlar ön hazırlık. Herkes dualarına kavuşsun. Uzun oldu biraz kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Merhaba bende iki aydır hacamat ve kuru iğneleme yaptırıyorum. Ve hergün rezene adaçayı içiyorum. İki yıllık evliyim hiç gebelk yaşamadım amh 0.4 fsh 12.20 idi. 4 ay önce Tüp bebek denedik sadece iki yumurtam toplanabildi ve ikiside embriyo oluşturmadı sağlıksızlardı. 4 aydır beslenmeme dikkt ediyorum plates yürüyüş yapıyorum. Arkadaşım hacamat eğitimi aldı. Fizyoterapist. O üç aydır kuru iğneleme yani akupuntur kasık masajı ve hacamat yapıyor. Bel bölgeme. Bu ay adetimn üçüncü günü doktora gittim ve sağda 7 solda 2 toplam 9 yumurta gördü ultrasonda. Amh tekrar bakıldı 0.66 çıktı. Fsh 7 ye düşmüş. Hem kendi dikktlerim hemde hacamatın ck işe yaradıgını düşünüyorum. Sülükte yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. Cesart edeblrsem onuda yaptırıcam. İnşallah bizde önünzdeki ay tekrar tüp bebek denemeyi düşünüyoruz bunlar ön hazırlık. Herkes dualarına kavuşsun. Uzun oldu biraz kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Ben çok merak ediyorum hiç yaptırmadım. Yaptıran, tavsiye eden var mı Samsun'da yaşıyorum. Çok faydalı olduğunu duydum, hamilelik ile olumlu bir yanı var mı hiç bir yerde göremedim. Aşağıda ayrıntılı bir bilgi buldum ama orada da hamileliğe faydasının olup olmadığı yazmıyor. Samsun Haber