- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Merhaba, önümüzdeki günlerde hacamat yaptırmak istiyorum ve soğan kürüne başlayacağım acaba ikisi aynı zamanda yapılır mı?Daha önce yapan arkadaşlar oldu mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hacamatın günleri var bildiğim kadarıyla zatenMerhaba, önümüzdeki günlerde hacamat yaptırmak istiyorum ve soğan kürüne başlayacağım acaba ikisi aynı zamanda yapılır mı?Daha önce yapan arkadaşlar oldu mu aca
Tabi kiMerhaba, önümüzdeki günlerde hacamat yaptırmak istiyorum ve soğan kürüne başlayacağım acaba ikisi aynı zamanda yapılır mı?Daha önce yapan arkadaşlar oldu mu acaba?
Ama et ürünleriMerhaba, önümüzdeki günlerde hacamat yaptırmak istiyorum ve soğan kürüne başlayacağım acaba ikisi aynı zamanda yapılır mı?Daha önce yapan arkadaşlar oldu mu acaba?
Yine de gününü bekleseydiniz keşkeSalı günü yaptırmayı düşünüyorum, evet günleri var ama o günlerde maalesef yaptıramıyorum bu ay.
Tedavi amaçlı olduğunda her gün yapılabilir tabi cumartesi ,çarşamba, cuma dışında diye biliyorum
O zaman soğan suyunu yapmaya başlayabilirim , teşekkür ederim çok
bebeklinick
E Eda1996
Maalesef.. yaşadığım şehirde güvenebileceği yer yok şuan izindeyim memleketimde yaptırıcam mecburenYine de gününü bekleseydiniz keşke
Çok mu acil
Şifa olsun
Bende 11 gün oldu yaptıralı.
Ağrılarım vardı onun için yaptırmıştım
%75 iyileştim
Bu kadar beklemiyordum ...muthis
Ben kulunç agrilarimdan yüzde 100 kurtuldumMaalesef.. yaşadığım şehirde güvenebileceği yer yok şuan izindeyim memleketimde yaptırıcam mecburen
Ben genel olarak vücudum temizlensin diye istiyorum tabi sırt kılınç ağrılarımda oldukça fazla inş şifa verir Rabbim![]()
Ben geçenlerde hacamat oldum bemce kür uygulamadan önce hacamat olun çünkü besinler kan yapısını etkiliyor, hayvansal gıda tüketmek bile yasak 24 saat öncesinden çünkü kanda pıhtı yapıyor, siz bence hiç riske atmayin , hacamata gitmeden 24 saat içinde kür yapmamış olunMerhaba, önümüzdeki günlerde hacamat yaptırmak istiyorum ve soğan kürüne başlayacağım acaba ikisi aynı zamanda yapılır mı?Daha önce yapan arkadaşlar oldu mu acaba?
O zaman soğan kürüne önümüzdeki ay başlayayımBen geçenlerde hacamat oldum bemce kür uygulamadan önce hacamat olun çünkü besinler kan yapısını etkiliyor, hayvansal gıda tüketmek bile yasak 24 saat öncesinden çünkü kanda pıhtı yapıyor, siz bence hiç riske atmayin , hacamata gitmeden 24 saat içinde kür yapmamış olun
Yaa çok sevindimmDevamlı uaptıran biri olarak yazıyorum harika birşey bu hacamat.. Hiç almadıpım kadar derin nefes alıyorum.mşgren krizlerim minimum seviyede daha enerjik hissediyorum..kesinlikle yaptırın
Evet doktor bir bayana yaptırıcam.bu işi bilen güvenilir düzgun birine yaptiracaksiniz degil mi
Salı günü yaptırmayı düşünüyorum, evet günleri var ama o günlerde maalesef yaptıramıyorum bu ay.
Tedavi amaçlı olduğunda her gün yapılabilir tabi cumartesi ,çarşamba, cuma dışında diye biliyorum
O zaman soğan suyunu yapmaya başlayabilirim , teşekkür ederim çok
bebeklinick
E Eda1996
Bence de içiniz rahat etsin , bu arada ben soğan kürü uygulamıştım bende kiste sebebiyet verdi , bilginiz olsun , kaç aydır kistle uğraşmak zorunda kaldım, ilaçla geçti şükürO zaman soğan kürüne önümüzdeki ay başlayayım![]()