• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hacamat

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de içiniz rahat etsin , bu arada ben soğan kürü uygulamıştım bende kiste sebebiyet verdi , bilginiz olsun , kaç aydır kistle uğraşmak zorunda kaldım, ilaçla geçti şükür
Çok ilginç genelde soğan kürü kist eritir sizde nasıl kist yaptığı kanısına vardınız , çok geçmiş olsun tekrardan

Çok ilginç genelde soğan kürü kist eritir sizde nasıl kist yaptığı kanısına vardınız , çok geçmiş olsun tekrardan
Yaptığım ay kramplarla hastahanelik oldum da o yüzden, 3 ay adet göremedim sonradan, 6 aydır tedavi görüyorum, yeni geçti çok şükür

Ben geçenlerde hacamat oldum bemce kür uygulamadan önce hacamat olun çünkü besinler kan yapısını etkiliyor, hayvansal gıda tüketmek bile yasak 24 saat öncesinden çünkü kanda pıhtı yapıyor, siz bence hiç riske atmayin , hacamata gitmeden 24 saat içinde kür yapmamış olun
Bana doktorum 48 saat hayvansal gıda yasak dedi.
Hacamat için .

Bende bundan sonra bu şekilde yapayım, çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 😊
Birde doktorum bana yeni Hacamat olmuş olmama rağmen hemen Aralık ayının sonuna bı randevu daha oluşturdu neden olabilir acaba bir tahmininiz var mı ?

Bence vücuttaki etkisini görmek için olabilir..
Benim şuan ilk kez yapıldığı için tarama hacamati deniyor haliyle , tüm sırta yapildi
İkinci seansimda acaba sadece sorunlu bölgeye mi yapılacak
Yani ben omuzlarimdan kulunc agrilarimdan boyun duzlesmesinden rahatsızım, sormadım da o an doktora, konudan anlayan birini bulmuşken fikir alışverişinde bulunmak istedim sizinle

Benim şuan ilk kez yapıldığı için tarama hacamati deniyor haliyle , tüm sırta yapildi
Yani ben omuzlarimdan kulunc agrilarimdan boyun duzlesmesinden rahatsızım, sormadım da o an doktora, konudan anlayan birini bulmuşken fikir alışverişinde bulunmak istedim sizinle
Ayak ağrısına da iyi gelir mi acaba
Annemi götürsem:KK51:

Hacamat tek seferde fayda veren bişey değil, rahatlatır ama bazı ağrılar ve durumlar için sonraki aylarda tekrar yapılır, bende tarama hacamatı oldum , zaten en başta tarama yapıyorlar, 12 bardak kullanıldı, bende ileri tarihlerde tekrar gideceğim, sizin ağrı durumunuz olduğu için bir süre daha düzenli yapmanız lazım, zamanla faydasını göreceksiniz inşallah

Ayak ağrısına da iyi gelir mi acaba
Annemi götürsem:KK51:
Gelir sarahcigim.
Olağanüstünun De üstünde bir fayda gördüm ben
Daha bir sefer hacamat yaptırmış olmama rağmen.

Benim ablalarim yıllardır surama yaptirdim bu bir mucize, burama yaptırdım bu enfes bişey filan diye öve öve bitiremediler bana da yeni sıra geldi işte... Bende aynı şekilde düşünüyorum artık, çok memnunum.
Ayağa Sülükte yapacaklardır eş zamanlı.
Ben Sülükten iğreniyor ve korkuyorum ama siz bir de onu dusunebilirsiniz ilaveten.

Hacamat tek seferde fayda veren bişey değil, rahatlatır ama bazı ağrılar ve durumlar için sonraki aylarda tekrar yapılır, bende tarama hacamatı oldum , zaten en başta tarama yapıyorlar, 12 bardak kullanıldı, bende ileri tarihlerde tekrar gideceğim, sizin ağrı durumunuz olduğu için bir süre daha düzenli yapmanız lazım, zamanla faydasını göreceksiniz inşallah
Uuu ne çok kupa kullanılmış

Gelir sarahcigim.
Olağanüstünun De üstünde bir fayda gördüm ben
Daha bir sefer hacamat yaptırmış olmama rağmen.

Benim ablalarim yıllardır surama yaptirdim bu bir mucize, burama yaptırdım bu enfes bişey filan diye öve öve bitiremediler bana da yeni sıra geldi işte... Bende aynı şekilde düşünüyorum artık, çok memnunum.
Ayağa Sülükte yapacaklardır eş zamanlı.
Ben Sülükten iğreniyor ve korkuyorum ama siz bir de onu dusunebilirsiniz ilaveten.
Hangi sürelerde nasıl yapılacağına nasıl karar veriyorlar

Önce ön muayneye mi gitmek gerekiyor
Annem korkmaz sülükten filan hele iyi geleceğini bilsin koynunda uyutur:KK53:

Ben bu konuyu okuyup araştırayım
Sağol canım benim:KK68:
Şifa olsun sana da insallah

Hangi sürelerde nasıl yapılacağına nasıl karar veriyorlar

Önce ön muayneye mi gitmek gerekiyor
Annem korkmaz sülükten filan hele iyi geleceğini bilsin koynunda uyutur:KK53:

Ben bu konuyu okuyup araştırayım
Sağol canım benim:KK68:
Şifa olsun sana da insallah
Ay sesli güldüm epey ya😅😅😅

Hayır muayeneye gitmiyorsun
Hacamat yaptıracağım şuramdan şikayetim var diyosun o da o bölgeye yapıyor.
Aralığına nasıl karar veriyor ben anlayamadım bana hemen iki ay sonrasına verdi Diger seansi 🤷🤷🤷 mevsim geçişlerinde yapmaya gayret ediyorlarmış ona göre karar veriyor olabilir belki.
Ekim sonbahardi Aralık kış başlangıcı mesela 🤷

Yılda 4 kez yaptırmış olmak lazım bu kismi Net bilgi 😅

Ay sesli güldüm epey ya😅😅😅

Hayır muayeneye gitmiyorsun
Hacamat yaptıracağım şuramdan şikayetim var diyosun o da o bölgeye yapıyor.
Aralığına nasıl karar veriyor ben anlayamadım bana hemen iki ay sonrasına verdi Diger seansi 🤷🤷🤷 mevsim geçişlerinde yapmaya gayret ediyorlarmış ona göre karar veriyor olabilir belki.
Ekim sonbahardi Aralık kış başlangıcı mesela 🤷

Yılda 4 kez yaptırmış olmak lazım bu kismi Net bilgi 😅
Özel bir hastanede yapılıyormuş randevu alacam yarın arayıp

Pazartesi gitsin bakalım nasıl olacak
İnsallah işe yarar:dua:
Gerçi zayıflasa çok daha iyi olacakta annem hiç birseyi vermeyi sevmiyor sağolsun:işsiz::deli:
Kilosuda tek bana dert zaten:bicak:
Konuyu bölmeyeyim okuyayım uslu uslu

Devamlı uaptıran biri olarak yazıyorum harika birşey bu hacamat.. Hiç almadıpım kadar derin nefes alıyorum.mşgren krizlerim minimum seviyede daha enerjik hissediyorum..kesinlikle yaptırın
Nerede kime yaptırdınız acaba
Özel bir hastanede yapılıyormuş randevu alacam yarın arayıp

Pazartesi gitsin bakalım nasıl olacak
İnsallah işe yarar:dua:
Gerçi zayıflasa çok daha iyi olacakta annem hiç birseyi vermeyi sevmiyor sağolsun:işsiz::deli:
Kilosuda tek bana dert zaten:bicak:
Konuyu bölmeyeyim okuyayım uslu uslu
Yaptırdınız mı nerede yaptırdınız etkisi nasıl oldu paylaşır mısınız

Back
X