Hacca gidenlerin hamile kalamayanlar için getirdigi ot?

Yelbur

cücücükkk
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
7.073
39
358
İstanbul
kıslar selam ben 1 ay önce bebegim karnımda öldügü için kürtaj oldum : şimdi tekrardan hamiş kalmak istiyorum ve prolaktin sorunum var.yanlız eşimin müdürünün çocugu olmuyomuş 10 senedir eşimin patronu hacca gittiginde ordan bi ot almış ve kadın onu kullanmış hemen arkasından hamşile kalmış.aynı zamanda uzaktan bi akrabamızda kızı için getirmiş kızı inanmamış bi arkadaşına vermiş o kadında hamile kalmış.ama bu otun ismini bilmiorum eşimin patronu da bilmio akrabamıza sordum oda bilmiomuş biri vermiş onada hacdan geldigi için hacılık otu diolar kendi aralarında ama bana ismi lazım böle bişiy duyan yada bilen varmııı

aa ilk defa duyuyorum bende canım...yardımcı olamıcam ama hacca gidecek bi abimiz var ondsan isteyebilirim biliyosa...sagol paylaşımın için.

kızlar eğer böyle bi ot varsa bende hemen hacca gidicek birilerini bulabilirim gerçi bizim sorunumuz eşimin morfoloji düşüklüğü doktorlar olur diyor ama 10 aydır tık yok ben hemen araştırmalara başlıyorum eğer isim bulursamda hemen size yazarım

Fatma anamızın eli otuymuş o ot. anneme sordum öyle bir ot gördünüzmü diye sadece Mekkede varmış 4-5 riyaldi dedi. ben doğumu kolaylaştıran sanıyordum sadece hamile kalmak içinde kullanılırmış.

Fatma anamızın eli otuymuş o ot. anneme sordum öyle bir ot gördünüzmü diye sadece Mekkede varmış 4-5 riyaldi dedi. ben doğumu kolaylaştıran sanıyordum sadece hamile kalmak içinde kullanılırmış.

ay cnm ya çok sagol ben bunu hemen diger arkadaslarımla da paylaşıcamŞeniz

ay evet komşumuzda vardı, bana da vermişlerdi hamileyken, doğum kolay geçsin diyeymiş..

..a.sa.sa.sotun adı fatma anamızın eli otuymuş..

çok teşekkürler kızlar çok çok saolun rabbim bizler gibi tüm isteyenlerin meleklerini bir an önce kavuştursun inşallah

Annem de bana getirmiş yeni ve daha hiç kullanmadım.
Ama ismini annem de bilmiyor, ben de sormuştum.
Ben de kullanmayı düşünmüyordum aslında ama deneyeceğim.

bayramda eşimin akrabası bana bi ot verdi tek dal gibi
meryem ananın eli bu dedi
bunu eşinle beraber içtiğin içme suyunun sürahisinde bulundur hamile kalırsın dedi
benim yapmama gerek kalmadan hamile kaldım ama şimdi o otu yine sürahimizde bulunduruyorum
kolay doğum olsun diye

çok güzel bişey yaa olabilir neden olmasın gidenlere tenbih edin kızlar kağıda yazın verin eline getirsin

banada hacdan kaynanam getirdi çok sert değişik bişey
bu resimdeki ota hiç benzemiyor
hala duruyor yiyemedim tabiki
ne mümkünkü diş kessin keserle bile bölemedik akannehir
bir ara resmini eklerim

teşekkürler aybur34, ben fatıma validemizin eli diye bişe biliyorum bayağı ele benzeyen bi dal. Sıkılmış yumruk gibi duruyor,doğum sancıları tuttuğunda yada doğurma günün geldiğinde suya koyuyorsun, o açıldıkça rahimde açılıyor ve kolay doğum oluyor.Bunu birçok tanıdığım yaptı işe yarıyor.Ama bu meryem ana eli ona benzemiyor başka bişe demek ki. Denemek lazım.

fatma annemizin eli diye geçiyor o ot banada annem bi poşet getirmişti dogum kolay olsun diye sabah giderken biz suya koyduk kocaman açmıştı...hamile kalmak için kullanılırmı bilmem.ben hep kolay dogum için diye duymuştum..

bende merak ettim şimdi haccca giden birilerini bulmam gerek:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…