Hacca gidenlerin hamile kalamayanlar için getirdigi ot?

Bende duydum bu otu.Komşumuzun kızınında bebeği olmuyordu annesi hacıdan getirmiş içti ve hamile kaldı.

ay kızlar bende getirtmek istiyorum ama hacca gidecek kimseyi duymadım ne yapıcam bilemiyorum 11 ay oldu halaa bebişimiz yok

hac mevsimine az kaldı arkadaşlar, girişimlere başlamak lazım.sevgili su_41 benim 7 senedir yok.Onun vakti saati var allah nasip edecek birgün inşallah.

Kızlar bende duydum bunu ve denemek istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum çay gibi demleyiptemi içeceğim yoksa suyamı koyup içeceğim ne olur bana bilen biri varsa bilgi versin ve deneyipte işe yarayan varmı?

bana da bugün verdiler hacdan gelmiş.adınıbilmiyorum sadecedoğum sancısı başladığında demleyip içmek rahimi açıyor dediler önceki sayfadaki fotoğraftakinin aynısı

Evet banada bir arkadasim vermsiti onada kaynanasi vermis..Suya koyup hastaneye gitmistim bende sancilarim basladiginda..Hastaneden ciktigimda acilmis vaziyetteydi suyun içinde...Diger otu bilmiyorum..

Benim 3. tane var Allah herkesinkiyle benimkileride bagislasin..Ne kadar isteyen varsa Allahim tez zamanda tattirsin insallah sizlerle birlikte...

bana verilen buydu şimdi fotosunu çektim

Bu ottan banada getirdiler hac dan çocuk olsun diye ama ismini bilmiyorum her kullanan hemen ertesi ay hamile kalıyormuş,bana hiç faydası olmadı aksine adetimi geciktirdi oysa ben çok düzenli adet olurum,belkide nasip kısmet işi bilemiyorum

kızlar bnm annem bu ayın sonuında umreye qitcek denemekte fayda var bnmde 1 senedir olmuo sölim qetirsn bakalım inş. işe yarar ama nasıl kullanılıo demleniomu yoksa suya mı atılıo ? bilen var mı ?

bilenler yazabilir mi acaba şimdi çocuk olsun diye kullanılan ot iledoğum kolaylaştıran ot aynı mı ve adı fatıma anamızın eli mi?tanıdığımız umreye gidicek..

İkiside aynı, yumru gibi olanla , bu fotoğrafı çekilen ot.. Yumru gibi olan bahar mevsiminde toplanan, açık dal gibi olan bahar mevsimi bitiminde toplanan.. İkiside aynı etkiyi yapıyor. Kan dolaşımını hızlandırıyor.. İçinde yoğun miktarda ostrojen hormunu vardır..Ve sperm artırıcıdır..

Hamile kalmayı kolaylaştırmanın nedeni bu.. Yumurtlama takvimi takip ederek bu suyu içirseniz (kaynatmıyorsunuz, temiz klorsuz bir suyun içine koyup sabah içiyorsunuz..Sabah koyunca akşam, akşam koyunca sabah içiyorsunuz.GUNES görmeyen ve sıcak olmayan bir ortamda bekletilecek.Metal kaşık değmeyecek, cam sürahi olacak. ) hamile kalma olasılığı artıyor inşaallah..

Birde bununla birlikte acve hurması isteyin..Sabah namazına kalkanlar sabah namazından sonra , kalkmayanlar çok erken vakitte kalkınca bu acve hurmasından niyet ederek ve her birinde ayrı besmeleyle 7 adet aç karına yesinler , arkasından geceden bıraktıkları bu suyu içsinler..Ve yarım saat başka birşey yenilip içilmesin. Birde günde iki bardağı aşmasın.

Dediğim gibi ilişki süresince yumurtlama takvimine dikkat ederek bunu uygulamaları gerekiyor..

..
NOT : Lutfen güvenilen buyuk ve merkezi baharatçılardan alsınlar..Buyuk çoğunluğu mekke civarında var..Ve lutfen açık ürünleri almasınlar..Onaylı ürünlerin alınması şart..Çünkü son iki yıldır çok rağbet olduğu için işin ticari boyutu düşünülerek , hızlı üretim gerçekleşti..Buda ürünün yanlış şartlarda büyütülüp hemen kimyasal yolla kurutulmasına neden oldu..

Son düzenleme:
Yalnız şunu belirtmek istiyorum doğuma iyi geldiğini hiç duymamıştım..Doktora başvurmadan kullanılmaması gerekiyor.. Yanlış etkilere neden olabilir belki..Önce öğrenmek lazım..

Birde bu bitki tıbbın nevebide geçmez..Yani dini bir kaynağı yoktur.. Tecrübelerden yola çıkılarak söylenmiş.

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ..inşallah umreye gidenler de bulabilir bu bahsettiğin ot ve hurmadan..yani umarım şimdi mevsimidir..senin de bildiğin bu yolla hamile kalmış kimse varsa onu da yaz lütfen..

sana bişey sormak istedim arkadşaım benim kayınvalidemde bi tanıdğından bu otu sipariş verdi ama daha elime geçmedi görmedim ama getirilen otu araplar satmış adı meryem otumuş nasıl uygulanacağınıda anlamamışlar bu ot aynı otmu yanii meryem otu ve fatma anamızın eli otu ?teşekürlerr

kızlar benim annemde bu ramazanda gitti bi komşumuzun eşinin olmuyor(erkeğin) ona niyet getirdi 2 çeşitmiş biri meryem ana eli o doğumu kolaylaştırmak içinmiş diğeri de çocuğu olmayanlar içinmiş demlenip içilecek olan bi otmuş ama ben gurbette olduğum için annem bana daha ulaştıramadı nasıl bişey olduğunu görmedim inş. çocuk isteyenlerin şifası bundadır bakalım deneteceğim komşuma ama işte erkek ya da kadın olması durumu değiştiriyor mu?

akadaşlar bu meryem ana eli otunun dal şeklinde olanını nasıl kullanıyoruz...
bu otu geceden suya koyup sabah içiyoruz ama tek bir dalı kaç defa kullanıyoruz...
bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim...

slm.banada bu ottan geleli 2 gün oldu yumru şeklinde ele benziyor sizin yazıtını okuyup, onu bütünüyle bir sürahiye koydum, acaba dal dalmı koparıp hergün suya koyacaktım?çünkü siz (sabah koyunca akşam içiyosunuz akşam koyunca sabah )yazmışınız.ben akşandan koydum ama sürahi 1 lt lik ve ot büyük osuyu sabah akşam kullanmayı düşünüyordum yanlışmı yaptım?

Çok ilginç bir otmuş hiç duymamıştım. Keşke tanıdıklarımdan giden olsa. Lakin herkese de denilmiyor ki.
Ben de Meryem Ana Hurması duymuştum ama Türkiye de var mı bilemiyorum.
Sormak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…