Hacca gidenlerin hamile kalamayanlar için getirdigi ot?

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörekotu (30 gr)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal

Macun kıvamına getirilip sabah akşam yenilecekmiş

arkadaşlar banada hacdan bir ot geldi ama böyle değil avakadoya benziyo yani cevizden biraz daha büyük sert bişey ve kahverengi bunun içindekini yeyin dediler hamile kalabilmek için adı ne bu otun ya banada yardımcı olurmusunuz

banada ot geldi ve acve hurması ama nasıl kullanıcam otu kafam karıştı iyice..satan kişi süt ile demiş..bazıları su ile diyor

Hanimlar her ot cay saglikli degil l ,Hz Fatima annemizin kendi eliyle ektigi bir cicek türü var el gibi

yanliz bu ot hamile kalmaya degil dogumu kolaylastiriyor yani hamile kalmak isteyenler ve hamile olanlar asla
kullanmamali ,hamileligin son haftasinda kullanila bilir,ben kizima 38 haftalik hamile iken kullanmistim ve faydasinida gördüm sükür .

acve hurmasina gelince oda Hz peygamberimizin yani iki cihan günesinin elleriyle diktigi pahali bir hurmadir
faydalari saymakla bitmemekle beraber ,direk hamile kalmaya yardimci bir hurma oldugu söylenemez ...

Allah cc herkese hayirli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin (amin

mesaj sayim dolmadigi icin özel mesajlara maalesef yazamiyorum kusura bakmayin insaAllah

cevabi burdan yazayim ..

Allah cc bir an önce hayirli evlatlar nasip etsin (amin)
o otu bilmiyorum duymadimda benim zamaninda getirttigim ot yani cicek doguma yardimci oluyordu rahimi yumsatiyor
acilmasina vesile oluyordu ,benim doguma yakin kullandigim bitki cay gibi demleniyordu yani su ile
acveye gelince direk hamile kalmaya etken degildir fakat okunupta yenmesinde zararda olmaz insaAllah

sonucta dünya dua ve ayetlerle ayakta

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere.
umarım isteyen herkese Allahım verir...

banada ot geldi ve acve hurması ama nasıl kullanıcam otu kafam karıştı iyice..satan kişi süt ile demiş..bazıları su ile diyor

canım o ottan (fatma anamızın eli otu) banada annem umreye gittiğinde getirmişti.ben doğumu kolaylaştırdığını biliyordum ama bebek isteyenlerde kullanıyormuş hatta birkaç kişinin olmuş.yumurtlama günlerini takip ederek kullan.cam sürahinin içine ılık suyla otu ıslat önce yıka tozu varsa gitsin.bunu yaparken abdestli olman daha iyi olurmuş ve bildiğin bütün duaları oku suya.2-3 gün sabah akşam iç inş faydası olur bende yarın başlayacağım işe yararsa burdan yazarım.umarım yardımcı olmuşumdur

arkadaşlar nerhaba ,banada hacıdan geldi bu ot,sizler enemişsiniz,bu otu içip hamile kalan arkadaşlar oldumu,tecrübelerinizi paylaşırmısınız...

Canım teşekkür ederim verdiğin bilgilere,hala uygulamadım yapim o zaman

arkadaşlar nerdesiniz,bu otu uygulayıp faydasını görenler tecrübelerinize ihtiyacım var...

mrb yorumları okurken hamile olduğunuzu gördüm, bu ot sayesinde mi oldu? kullandınız mı diye sorcaktım, tabiki herşey Allahtan ama vesile de şart , rabbim sizi ve bebeğinizi korusun
ilk defa şimdi gördüm duydum bu otu işe yarıyorsa bende bulmak istiyorum ,

mrb meryem ana eli otu elime geldi ama hiç kullanmadım duruyor hala doğum zamanı kullanırım artık...
doğal yoldan hamile kaldım hiç ummadığım bi anda...
allah herkese nasip eder inş

Bende bu ottan istedim bir tanıdığım getirecek bana da ama kafama birşey takıldı acaba adetten kaç gün sonraya kadar devam ediliyor yani 14 - 15 gün mü ??

mrb kızlar bende 4 yıllık evlıyım 2.evliligim ama hıc hamıle kalmadım ama bu Meryem ana eli otunu kayınvalideme getırttım hacca gıtmıslerdı ama nasıl kullanacağımı tam anlayamadım bana yardımcı olurmusunun bırde hıc adet gormuyorum cok duzensız acaba kullansam bı faydasını gorurmuyum cok açıl yardım ıstıyorum benı bılgılendırırmısınız arkadaşlar
:18:

merhaba bana da kayın valıdem getırdı o ot dan adı meryem ana eli otu

Meryem otu Türkiye de bulunması çok zor olan bir ottur.Bayanlardaki gebelik hormonu olan Östrojen hormonunu artırdığı için gebeliğe yol açtığı söylenmektedir.Dinsel inanış yönü de Türkiye de ilk kez PROF.DR. M. CEVAT AKŞİT hoca tarafından Kanal7 de anlatılmıştır. Türkiye de ARABİSTAN DAN ithal olarak getirilip satışa konulan bir yer var o da GİTTİGİDİYOR sitesinde dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
''ucuzdur vardır illeti , pahalıdır vardır hikmeti'' derler ya , ben de 5tl ye arabistan dan buraya getirilip satılabileceğine pek inanmamıştım.ümreye gidenlere sordum onlar bile 5tl deyince arabistanda bile o fiyat değil aynı ot değildir dediler. Inanmamakta da hakli çıktım. Bende aldım aynı otu. Harem saray diye bir yerden. Ama yazıklar olsun. Bu ot meryem otu değil.türkiyenin heryerinde kolaylıkla yetişen ''meryem hort'' otudur. Ama talep çok olduğundan o ''hort'' ot olarak çevrilip meryem otu olmuş..peki bu 5 tl ye alınan merhem hort otundan gebe kalan var mı, tabi yok...yazık... Ama bilinen çayı yapılıp ifiyetle içilen bir ot olduğunu duydum.. Nyse görüyorum ki 5 tl ye satan o satıcılar bu siteyide eline geçirmişler.. Reklam yaparak bizleri 5tl ye meryem otu var diye hatta telefon numaralarını bile birakarak yönlendirmişler. Tebrikler... Helaliyle yesinler... Bırakın bu işleri...bu yorumu 5tl ot yazan her yerde paylaşıcam ki uyanın...

merhaba arkadaşlar banada bu ottan geldi dal halinde var birde yumru halinde çok sert bişey daha ama nasıl kullanılmalı konusu netleşmedi kafamda kaynatıp içeceksin diyen var sürehide bekleyecek diyen yumru halinde olan için hiç bir şeye rastlayamadım bilgisi olan kullanan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim Allah herkesin kalbine göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…