banada ot geldi ve acve hurması ama nasıl kullanıcam otu kafam karıştı iyice..satan kişi süt ile demiş..bazıları su ile diyor
canım o ottan (fatma anamızın eli otu) banada annem umreye gittiğinde getirmişti.ben doğumu kolaylaştırdığını biliyordum ama bebek isteyenlerde kullanıyormuş hatta birkaç kişinin olmuş.yumurtlama günlerini takip ederek kullan.cam sürahinin içine ılık suyla otu ıslat önce yıka tozu varsa gitsin.bunu yaparken abdestli olman daha iyi olurmuş ve bildiğin bütün duaları oku suya.2-3 gün sabah akşam iç inş faydası olur bende yarın başlayacağım işe yararsa burdan yazarım.umarım yardımcı olmuşumdur
akadaşlar bu meryem ana eli otunun dal şeklinde olanını nasıl kullanıyoruz...
bu otu geceden suya koyup sabah içiyoruz ama tek bir dalı kaç defa kullanıyoruz...
bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim...
mrb yorumları okurken hamile olduğunuzu gördüm, bu ot sayesinde mi oldu? kullandınız mı diye sorcaktım, tabiki herşey Allahtan ama vesile de şart , rabbim sizi ve bebeğinizi korusun
ilk defa şimdi gördüm duydum bu otu işe yarıyorsa bende bulmak istiyorum ,
kıslar selam ben 1 ay önce bebegim karnımda öldügü için kürtaj oldum :şimdi tekrardan hamiş kalmak istiyorum ve prolaktin sorunum var.yanlız eşimin müdürünün çocugu olmuyomuş 10 senedir eşimin patronu hacca gittiginde ordan bi ot almış ve kadın onu kullanmış hemen arkasından hamşile kalmış.aynı zamanda uzaktan bi akrabamızda kızı için getirmiş kızı inanmamış bi arkadaşına vermiş o kadında hamile kalmış.ama bu otun ismini bilmiorum eşimin patronu da bilmio akrabamıza sordum oda bilmiomuş biri vermiş onada hacdan geldigi için hacılık otu diolar kendi aralarında ama bana ismi lazım böle bişiy duyan yada bilen varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?