Hacca gidenlerin hamile kalamayanlar için getirdiği ot.....

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
bebeği olmayanlar için hacıdan getiriyormuşlar bu otu,fatma anamızın eliymiş otun adı,sürahiye koyup içiliyormuş,çok kişi içip hamile kalmış,bu otu kullnıp hamile kalan oldumu,tecrübelerinizi burda paylaşırmısınız....

canım ben o otun doğumu kolaylaştırdığı için kullanıldığını biliyodum ben doğum için kullanmıştım inşallah hamile kalmaya bi faydası olur

canım ben o otun doğumu kolaylaştırdığı için kullanıldığını biliyodum ben doğum için kullanmıştım inşallah hamile kalmaya bi faydası olur

evet doğumu kolaylaştırıyormuş ama,cocuğu olmayanlarda içiyormuş,getiren kişi birkaç kişiye vermiş ve faydasını görmüşler,bende denemek istiyorum,

bu otu kullanıp hamile kalan kimse yokmu.....

bu otu kullanıp hamile kalan kimse yokmu.....

bende şubatta umreye gitmiştim bende duyduğum için orda iken almıştım
türkiyeye döndükten sonra bir kaç defa içtim ama tadı çok kötü devamını getirmedim
çok şükür şimdi gebeyim tabi o ottan mı bilemiyorum sonuçta şifayı veren rabbim elbet
birşeyi vesile kılmıştır rabbim sizede nasip etsin..

tebrik ederim,Allah kucacına almayı nasip etsin,suyu hangi ay içtiniz ,o ay hemen mi hamile kaldınız acaba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…