• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacet için kenzülarş duası

Kızlar yarın bitiyor listemiz. Herkes devam ediyor mu? Aynı dua aynı sırayla? @dnzderya @denizinmavisi @hannaz @_asmunikal_ @Emmaline @papatya_4407

Bi fikrim var bi de kabul ederseniz? Aynı listeyle bi de hergün sekine duası okuyalım mı?

Bana Uyar. Liste çok iyi ilerliyor maşallah
Bilgin var mı sekine duası Hakkı'nda? Evet sukur iyi gidiyor nazar olmasın masallah . Az kişiyiz ondan bence. Bi de ben bu ekini hep anıyorum cok sukur. Rabbim dua ettirsin hatırımıza düşürsün her daim insallah. Amin.

Bilgin var mı sekine duası Hakkı'nda? Evet sukur iyi gidiyor nazar olmasın masallah . Az kişiyiz ondan bence. Bi de ben bu ekini hep anıyorum cok sukur. Rabbim dua ettirsin hatırımıza düşürsün her daim insallah. Amin.
Allah razı olsun.
Ptesi araştırırım. Bir bilgim hiç yok

Sekine duâsı olur , ben de devam ediyorum zaten , diğer arkadaşlar da onaylarsa onunla birlikte okuyabiliriz @Bluedew

Sekine duâsı olur , ben de devam ediyorum zaten , diğer arkadaşlar da onaylarsa onunla birlikte okuyabiliriz @Bluedew
Cok guzel. 3 kişi devam dedi. Hadi bakalım. Aslında her hafta sormasam da. Hep devam etsek. Çıkmak isteye kendi yazsa... Sıra aynı devam eder zaten.

Tabiki sorun değil , çıkmak isteyen yazabilir , herkes kendi iradesiyle okuyor
Cok guzel. 3 kişi devam dedi. Hadi bakalım. Aslında her hafta sormasam da. Hep devam etsek. Çıkmak isteye kendi yazsa... Sıra aynı devam eder zaten.

Yine de diğer arkadaşlar bi gelsin bakalım , çıkmak isteyen varsa söyler zaten :kahve:

Back
X