• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacet için kenzülarş duası

@Bluedew çarşamba okuyamadığım duani okudum,rabbim seni feraha çıkarsın hayırlı kapılar açsın inşallah. Bugünkü kendi duami de okudum şükür

Ben bugünkü arkadaşımız için zikir çektim. Allah dualarını tez zamanda kabul eder inşallah.

@papatya_4407 kardesim okudum Rabbim gönül muradını versin insallah amin

Kızlar herkes devam ediyor sanırım. Mazeretli olanlar okuduklarını sonradan bildirsinler. Bi de her ikisi agır oluyor mu? Sadece Kenzül arsa devam edebiliriz isterseniz... @denizinmavisi @papatya_4407 @Emmaline @_asmunikal_ @3kurusa5kofte @BEYBISIM

@Emmaline kardeşim senin yerine @papatya_4407 için okudum. Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah amin

Ben hala hastalanmadım herhalde yarın felan olurum :S yani inşaallah olmamda ağrılarım var.Bu hafta benim komple gider.Benim yerime okumanızda ağır olur ben bu hafta çıkayım gruptan

Ben hala hastalanmadım herhalde yarın felan olurum :S yani inşaallah olmamda ağrılarım var.Bu hafta benim komple gider.Benim yerime okumanızda ağır olur ben bu hafta çıkayım gruptan
Esma salavat çekebilirsin istersen. Tabi sen bilirsin

Kızlar ses çıkmadı. Sadece kenzülarş 'a devam ediyoruz diyorum ben. Yarın aynı listeyle devam. Mazeretli olanların yerine ben okuyacagım insallah

Pazartesi(22.08.2016) @BEYBISIM 'in duası:adım zeliha tez zamanda hayırlı sağlıklı bir çocuğum olsun istiyorum (Amin)

Salı (23.08.2016) @Emmaline 'nin duası:bende 1 ay sonra öğretmenlik sınavına gireceğim. Hayırlısıyla hayırlı bir yere atanmak istiyorum inşallah (amin)

Çarşamba (24.08.2016) @Bluedew in duası: Rabbim gönlümdeki duamı tez vakitte nasip et ve inşallah o duama şükretmeyi nasip et (amin)

Persembe (25.08.2016) @3kurusa5kofte nin duası: saglıklı hayırlı bir evlat istiyorum. (Amin)

Cuma (26.08.2016) @_asmunikal_ 'ın duası: rabbim dertlerimi sıkıntılarımı su gibi üstümden akıtsın. hz yunusu balığından karnından 40gün sonra çıkaran yüce rabbim benide aydınlığa çıkarsın peygamber efendimizin hz. Muhammed'in (sav) güzel hatrı için.. İş yerindeki sorunlarım giderilsin. İyi insanlarla karşılaştırsın beni. Doğru olanı hayırlı olanı ben bilemem. Rabbim hayırlı olanı önüme getirsin, önüme gelenle beni kabulendirsin, mutlu huzurlu eylesin.. (Amin)

Cumartesi (27.08.2016) @denizinmavisi 'nin duası:Allahim Selin adli kulunun hayirlisi ile mantikli,sevgi ,merhamet, sadakat dolu bir evlilik yapmasini nasip eyle,dualarini Kabul eyle (amin)

Pazar (28.08.2016) @papatya_4407 'nin duası: Allah'ım nolur ailem beni sevdigim kisiye versin ve sen bana huzurlu mutlu yuva kurmayi nasip eyle (amin)

@papatya_4407 niyetine okudum canım allah kabul etsin. @Bluedew bence de tek kenzul ars okuyalım:)

Kızlar herkes devam ediyor sanırım. Mazeretli olanlar okuduklarını sonradan bildirsinler. Bi de her ikisi agır oluyor mu? Sadece Kenzül arsa devam edebiliriz isterseniz... @denizinmavisi @papatya_4407 @Emmaline @_asmunikal_ @3kurusa5kofte @BEYBISIM

Ben sekineyi yetiştirmekte zorlanıyorum Sadece kenzül arş olsa daha iyi olur bence

@BEYBISIM kardesim kendi adıma ve @Emmaline adına senin niyetinle okudum. Rabbim tez Zaman'da anneliği yasatsın sana insallah amin

@3kurusa5kofte okuyabildin mi ben okuyayım mı

Back
X