• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacet için kenzülarş duası

Liste kapalı.
Her gün o günkü arkadasa niyet edip okuyacağız. İsterseniz 2.yi kendinize okuyabilirsiniz.

Pazartesi(01.08.2016) @dnzderya 'nın duası: ben 4. tüp bebek denememi yaptım cumartesi gün transferim oldu pazartesi sonucum belli olacak duam sonucumun hayırlısıyla pozitif çıkması hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat sahibi olmak (amin)

Salı (02.08.2016) @Emmaline 'nin duası:bende 1 ay sonra öğretmenlik sınavına gireceğim. Hayırlısıyla hayırlı bir yere atanmak istiyorum inşallah (amin)

Çarşamba (03.08.2016) @Bluedew in duası: Rabbim gönlümdeki duamı tez vakitte nasip et ve inşallah o duama şükretmeyi nasip et (amin)

Persembe (04.08.2016) @hannaz 'ın duası:Rabbim hakkımda hayırlı olan tüm duâlarımı kabûl et (amin)

Cuma (05.08.2016) @_asmunikal_ 'ın duası: rabbim dertlerimi sıkıntılarımı su gibi üstümden akıtsın. hz yunusu balığından karnından 40gün sonra çıkaran yüce rabbim benide aydınlığa çıkarsın peygamber efendimizin hz. Muhammed'in (sav) güzel hatrı için.. İş yerindeki sorunlarım giderilsin. İyi insanlarla karşılaştırsın beni. Doğru olanı hayırlı olanı ben bilemem. Rabbim hayırlı olanı önüme getirsin, önüme gelenle beni kabulendirsin, mutlu huzurlu eylesin.. (Amin)

Cumartesi (06.08.2016) @denizinmavisi 'nin duası:Allahim Selin adli kulunun hayirlisi ile mantikli,sevgi ,merhamet, sadakat dolu bir evlilik yapmasini nasip eyle,dualarini Kabul eyle (amin)

Pazar (07.08.2016) @papatya_4407 'nin duası: Allah'ım nolur ailem beni sevdigim kisiye versin ve sen bana huzurlu mutlu yuva kurmayi nasip eyle (amin)
@dnzderya @Emmaline @hannaz @denizinmavisi @_asmunikal_ @papatya_4407
 
@hannaz @Emmaline @papatya_4407 @denizinmavisi ve ben devam ediyoruz. İnsallah. Su an @_asmunikal_ ve @dnzderya dan cevap bekliyoruz. Ben de su an hepinize dua etmiştim. Kendim için Nasıl istiyorsam size de aynı sekil istiyorum. Cunku kardeşimizin için de ihlasla istemiz gerekiyor. Rabbim kabul buyursun amin
 
Herkes devam ediyor kardeslerim. Listeyi yukarı koymuştum. Sanırım aynı dua herkesinki degil mi? Tarihleri yazdım. Yukarda kaldı derseniz bi daha atayım. @hannaz @dnzderya @denizinmavisi @Emmaline @_asmunikal_ @papatya_4407
 
Herkes devam ediyor kardeslerim. Listeyi yukarı koymuştum. Sanırım aynı dua herkesinki degil mi? Tarihleri yazdım. Yukarda kaldı derseniz bi daha atayım. @hannaz @dnzderya @denizinmavisi @Emmaline @_asmunikal_ @papatya_4407
Hepinize dua listesini mesajla yolladım Arkadaslar. Dualarımızda analım insallah amin
 
@papatya_4407 canım duanı okudum. Rabbim kabul etsin. İnşallah sevdiğinle hayırlı , huzurlu bir yuvan güzel ahlaklı evlatların olur.
 
@dnzderya canım duanı okudum. Allah kabul etsin. İnşallah hayırlı,sağlıklı bir evladın olur.
 
@dnzderya bugün sonuc belli olacaktı sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim anneliği sana da tattırsın insallah amin
 
selam kızlar rabbinm kabul etsin dualarımı inşallah. bugün başlayacağım.
ALLAH razı olsun herkesten.
eksik yanlıi hatalı okuduysam hakkınızı helal edin
 
Back
X