• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hacet için kenzülarş duası

6 kişiyiz pazar günü herkesin işi gücü oluyor bildirim sorunu oluyor. Su an herkese bir gün var yani.

Benim duam aynı bu arada :)

Ben varım canım duam aynı

Kenzül arş okuyoruz. Salı günü için @umut-16 nın duası: Evvel Rabbim in izniyle tüp bebek tedavisinde başladığımız bu yolda muvaffak olup;hayırlısıyla sağlıklı salim evlat sahibi olmayı diliyorum. Allah ım inşallah sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçiririm ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım . Rabbim anne olmayı nasip estsin beni ve isteyen herkesi amin.

Annemi yoğun bakıma aldılar.. arkadaşlar..hastanediym .. dua edin ne olur

@umut-16 için okudum. Rabbim hayırlı evlatlar versin, annenize de acil şifalar diliyorum

bende okuyorum geç yazabilirim şimdi umut için okuyorum . kaçırdığım var mı?
umut Allah annene acil şifalar versin ,Allah size bağışlasın anneciğini seni anlayabiliyorum..

bende okuyorum geç yazabilirim şimdi umut için okuyorum . kaçırdığım var mı?
umut Allah annene acil şifalar versin ,Allah size bağışlasın anneciğini seni anlayabiliyorum..
Yok şimdilik. Her sabah kime okuyacağımızı burdan yazarım inşallah Allah kabul etsin amin

Allah razı olsun arkadaşlar. Kafam çok dağınık hakkınızı helal edin ne olur

Zelihacım bu akşam okuyacaktım mazeretim başladı, okuyamadım:(

Gerilme gerilme anca bildirimler gelir inşallah:)

Bugün dualar bana inşallah: Allahım Zeliha kulunun duasını tez vakitte hayırlı şekilde ona yasat amin.
Okudum Allah kabul etsin.. yarın için söz veremem.. hakkınızı helal edin.. internete giremeyebilirim

@Emmaline için bugün okuyacağız. Sabah yayınlayamadım.

Back
X