- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.057
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #9.561
Elif içinde okudum canımOriana Merve Nur için okumayanlar
@karyaa48 (mazeret )
@karyaa48 Selda için okumayanlar
Kitapkurdu60
@karyaa48 (mazeret )
@Renkli Fiyonk Hilal için okumayanlar
Cuel (mazeret )
therewillbeaday
braindamage
Tubaasare (mazeret )
Kitapkurdu60
@karyaa48 (mazeret
Kitapkurdu60 Elif için okumayanlar
Cuel (mazeret )
therewillbeaday
braindamage
Umut_2019
Tubaasare (mazeret )
Oriana
@karyaa48 (mazeret )
Kitapkurdu60
Canım inşallah kısa zamanda yine devam edebiliriz@begonvil1985 liste bitince devam edemeyeceğim canım yeni listeyi devam ettirecek kişi olur insaAllah
Bugün okuyamadiklarim için okuyacagim insallahOriana Merve Nur için okumayanlar
@karyaa48 (mazeret )
Kitapkurdu60
@karyaa48 (mazeret )
Cuel (mazeret )
Tubaasare (mazeret )
@karyaa48 (mazeret
Cuel (mazeret )
Tubaasare (mazeret )
@karyaa48 (mazeret )
Tesekkür ederim emeklerin için canım benim okuyan tüm arkadaşlardanda allah razı olsunOriana duan bitti canım Allah kabul etsin insaAllah
Kitapkurdu60
Cuel (mazeret )
Tubaasare (mazeret )
Cuel (mazeret )
Tubaasare (mazeret )
O kadar mutlu oldum ki okumana hem de bana da dua etmissincanım ALLAH razı olsun söylediğin için okumama vesile oldun inşallah RABBİM dualarımızı kabul eder okudum ve haber verdiğin için sana da dua ettim herkesle birlikte. RABBİM sıkıntılarını gidersin gönlünde ne muradın varsa versin inşallah
O kadar mutlu oldum ki okumana hem de bana da dua etmissinALLAH razi olsun cooook tesekkur ederim canim . aliskanlik oldu her cuma okuyorum instagramda yasamvemistiksifahanesi sayfasindan ogrendim. Bu duanin mucizesini yasayanlar cok fazla. Insallah hepimizin gonlunden gecen en hayirli şekliyle kabul olsun
hangi dua olduğunu öğrenebilir miyim?O kadar mutlu oldum ki okumana hem de bana da dua etmissinALLAH razi olsun cooook tesekkur ederim canim . aliskanlik oldu her cuma okuyorum instagramda yasamvemistiksifahanesi sayfasindan ogrendim. Bu duanin mucizesini yasayanlar cok fazla. Insallah hepimizin gonlunden gecen en hayirli şekliyle kabul olsun
Cuma gunleri sela ve ezan arasi 3 tane Rahman suresi okuyup gokyuzune bakip dilegini dileyenlerin Allahin izniyle cok hizli bir sekilde dilegi kabul oluyor cok defa tecrube edilen bir okuma. Haber vermek istedim. demişti arkadaş sağ olsunhangi dua olduğunu öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?