- 16 Ağustos 2016
- 3.710
- 9.418
- 158
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #9.581
Çok teşekkür ederim.Cuma gunleri sela ve ezan arasi 3 tane Rahman suresi okuyup gokyuzune bakip dilegini dileyenlerin Allahin izniyle cok hizli bir sekilde dilegi kabul oluyor cok defa tecrube edilen bir okuma. Haber vermek istedim. demişti arkadaş sağ olsun
Harikasin canim Allah kabul etsin , amiinnn cok sagol hepinizin insallahasıl ben teşekkür ederim ALLAH razı olsun. Geçtiğimiz cuma günü de okudum inşallah hep okumaya gayret edeceğim. Seninde gönlündeki muradın gerçekleşsin inşallah
Selamunaleykümmm bugün Cumaaaa
sela ve ezan arasi 3 tane Rahman suresi okuyup gokyuzune bakip dilegini dileyenlerin Allahin izniyle cok hizli bir sekilde dilegi kabul oluyor cok defa tecrube edilen bir okuma.
Canım mine arkadaşımız yaniKafiyesizsiir canım başlayalım artık yeni duamıza tabi herkes uygunsa. Şu daha da kötüleşen zamanda sizlerle dua edince içim bir nebzede olsa rahatlıyor
Canim bitti bugun okucam son 3 kisiyi ama dualarini paylasir misinTubaasare Canım mazeretin bitti mi
Canım mine arkadaşımız yaniKafiyesizsiir ayın 10una kadar siteye girmeyebilir aranızda gönüllü olan biri varsa grubu kursun isterseniz
Canım ya ben dün selayla ezan arası okudum. Ama çok yavaş okudugum için yetişmez diye arapçasinin türkçesini okudum. Farkeder mi acaba bu şekilde okusak. Çünkü namaz kıl 3 kere oku yetismiyo 45 dk daSelamunaleykümmm bugün Cumaaaa
sela ve ezan arasi 3 tane Rahman suresi okuyup gokyuzune bakip dilegini dileyenlerin Allahin izniyle cok hizli bir sekilde dilegi kabul oluyor cok defa tecrube edilen bir okuma.
Canim cok uzun bir dua olmayacaksa katilirim insallah is yogunlugu vs cok ama olsun.Hayırlı geceler kızlarKafiyesizsiir arkadasimizin interneti yokmuş o yüzden duaya devam edilemiyormuş. Eğer katılım olursa ben devam ettirebilirim
Tubaasare nursevdi Cuel therewillbeaday B Bademmm388 Jawlensky braindamage Namaria begonvil1985 Umut_2019 Oriana @karyaa48 @ @Renkli Fiyonk Kitapkurdu60 A almina05 5 528mucizemmm hersey_dua_ile Mucizemm222 adessa01 S sibellcim kunfeyekun__ @Tavuk_suyu aypare ackerman
Kızlar aklıma gelenler bunlar sizinde etiketlemek için aklınıza gelen arkadaşlar varsa etiketleyin lütfen. Ne kadar çok kişiden dua alırsak o kadar iyi. Kimin duası kabul olur bilinmez
Bu arada katılmak isteyenler katilmak istediklerini yazarken, hangi duayi okuyabiliriz herkes fikrini yazsın çoğunlukta buluşalım
Bana kalırsa abdest zorunluluğu olmayan bi dua olursa daha iyi olur. Çünkü bu hafta içersinde ben de mazeretli olacağım muhtemelen.. Yine de çoğunluk neye uyarsa duamız o olur inşallah.. Bismillah diyip başlarız
Ben kendi fikrimi söyleyeyim eger ki katılım çok olursa 'Salat-ı Tefriciye' okuyabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?