- 12 Mart 2023
- 1.529
- 1.634
- 63
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #18.981
Kendim için okudum Rabbim kabul olan dualardan etsinHerkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
asi_melek burcu duası ;
Rabbim sen yücesin kudretine sual olunmaz sen Burcu kulunun da hayırlısı ve kolaylıkla en kısa zamanda evlat sahibi olmasını nasip et sıkıntılarından kurtar
Umut_2019
A Ada-Anne OKUDU
Yagmurzamani_ OKUDU
asi_melek
Ahtapot Anne
Canım kendin için okumuştun zatenKendim için okudum Rabbim kabul olan dualardan etsin
Okudum Allah kabul etsin inşallahHerkes dua sahibi için 33 ihlas suresi okuyacaktır mazereti olanlar sonra okuyacak
Ahtapot Anne duası ;
Oğlumun akıcı bir şekilde konuşmasını, dümdüz basmasını, bezini bırakmasını kolaylıkla yaşıtlarını yakalamasını istiyorum.
Umut_2019
A Ada-Anne
Yagmurzamani_
asi_melek
Ahtapot Anne
İhlâsı okumamıştım, takip ediyorum canımCanım kendin için okumuştun zaten
Yeni duaya geçtik listeyi takip ediyor musun
Tamam yeni duaya geçtik onları okuyup bildirim yap olur muİhlâsı okumamıştım, takip ediyorum canım
A Ada-Anne için okumayanlar
asi_melek
Ahtapot Anne
Yagmurzamani_ için okumayanlar
asi_melek
Ahtapot Anne
Biz buradan devam ediyoruz isterseniz sizi çıkarayım gruptanKızlar diğer tarafta da bir dua grubu var isterseniz birleştirebiliriz
Umut için okudum. Allah kabul etsinHerkes dua sahibi için
129 kere Ya Latif
100 kere Ya Fettah
100 kere Ya Rahim
okuyacaktır
Umut_2019 duası ;
Allahim bu kuluna tez zamanda gönlüne göre bir eş nasip eyle"
A Ada-Anne
Yagmurzamani_
Umut_2019
Ahtapot Anne
asi_melek
Ayet mi abdest şartı var mı acaba100 adet La ilahe illahul Melikül Hakkul Mübin olabilir
Ayet.Abdestsiz okunmasında ihtilaf yok denmiş. Sayısı az ya müsait olmayanın yerine okuyabiliriz sankiAyet mi abdest şartı var mı acaba
Hmm diğer yazdığın dua vardı ya onu okuyalım 70 adet sonra bu ayeti okuyalımAyet.Abdestsiz okunmasında ihtilaf yok denmiş. Sayısı az ya müsait olmayanın yerine okuyabiliriz sanki
Tamam öyle yapalımHmm diğer yazdığın dua vardı ya onu okuyalım 70 adet sonra bu ayeti okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?