- 12 Mart 2023
- 1.487
- 1.594
- 63
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #19.021
Olabilir tabi ki de birinde karar kılalımALLAHUMME MUFETTIHAL EBVAB IFTAL LENA HAYRAL BAB. Bu olur. Salavatı Fatih de koyabiliriz. Bir de hasbunALLah ve nigmel vekil ve nimel mevla ve nigmel masir
1000 Ya Latif 100 Salavat-ı Fatih terkibini yapabiliriz.Kişi 333 Ya Latif 33 Salavat-ı Fatih düşer.Kimin için okunacaksa 1 Ya Latif 1 tane de Salavat-ı Fatih okur.Olabilir tabi ki de birinde karar kılalım
Ben çalışıyorum o yüzden 2 gün olsun süremiz1000 Ya Latif 100 Salavat-ı Fatih terkibini yapabiliriz.Kişi 333 Ya Latif 33 Salavat-ı Fatih düşer.Kimin için okunacaksa 1 Ya Latif 1 tane de Salavat-ı Fatih okur.
Bana uyar.Yagmur' da onaylarsa öyle yapalımBen çalışıyorum o yüzden 2 gün olsun süremiz
Arkadaşlar yarın sabaha bitirelim
Kendi niyetim için okudum. Allah kabul etsin. AminArkadaşlar yarın sabaha bitirelim
Umut arkadaşımız için okudum.Allah kabul etsin, tez zamanda gönlüne göre bir eş nasip etsinDuamız 1000 ya Latif 100 salavatı fatih kişi başı herkes dua sahibi için
333 ya Latif 33 salavatı fatih okuyacaktır dua sahibi 334 ya Latif 34 salavatı fatih okuyacak
Sure 2 gündür
Umut_2019 duası;
Allahim bu kuluna tez zamanda gönlüne göre bir eş nasip eyle"
A Ada-Anne
Umut_2019
Yagmurzamani_
Bitirdim canımUmut_2019 yardım edeyim mi sana okumanda
Duamız 1000 ya Latif 100 salavatı fatih kişi başı herkes dua sahibi için
333 ya Latif 33 salavatı fatih okuyacaktır dua sahibi 334 ya Latif 34 salavatı fatih okuyacak
Sure 2 gündür
Umut_2019 duası;
Allahim bu kuluna tez zamanda gönlüne göre bir eş nasip eyle"
A Ada-Anne OKUDU
Umut_2019 OKUDU
Yagmurzamani_ OKUDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?